golumiasty 77 #6976 Napisano 2 Sierpnia 2017 Prawie "bliźniaki". 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pływak_wodnik 119 #6977 Napisano 2 Sierpnia 2017 Ktoś może polecić sprawdzony internetowy sklep z wieloma modelami Seiko? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6978 Napisano 2 Sierpnia 2017 Ponieważ tu zagląda więcej osób jak do Poszukiwań to zapytam....a w zasadzie odkupię dwa półogniwa do bransolety SDGM003, ewentualnie zamienię na jedno normalne. Dwa półogniwa powinny być trochę dłuższe niż jedno normalne, a potrzebuję sobie nieco luźniej dopasować kajdan. Gdyby ktoś nie potrzebował, albo gdzieś coś słyszał.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #6979 Napisano 2 Sierpnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #6980 Napisano 2 Sierpnia 2017 dotarł do mnie recraft: i zrobiła mi się taka św. trójca. wiem, że jest ich 5, ale pozostałe chyba sobie odpuszczę 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #6981 Napisano 2 Sierpnia 2017 No to teraz... który ładniejszy? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #6982 Napisano 3 Sierpnia 2017 Najładniejszy Antoni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
foka 0 #6983 Napisano 3 Sierpnia 2017 Też mam trójce, najczęściej gości na nadgarstku zielony. Jakoś tak się z nim bardzo lubimy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1663 #6984 Napisano 3 Sierpnia 2017 U mnie ostatnio tylko Seiko…a Śwajcary leżo i sie kurzo MM to mistrz, najslabszy jego punkt to tylko bransoleta i fatalne zapiecie. Ja nosilem go tylko na Isofrane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #6985 Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Bartek ...Przesadzasz, to tak jak Rolexy ze starych referencji vs nowe ceramiczne,Japończycy zatrzymali się w miejscu w porównaniu do Swiss i jak tak się porównuje to widać przepaść,SBDX001 to jeszcze konstrukcja dekadę wcześniej i jak dla mnie to też plus.natomiast użytkowo spełniają swoją rolę bdb.Widać, że powiew świeżości wniósł SDGM a jeszcze bardziej wniesie SBDC051 jedna z nadchodzących nowości na USA -> 7s26 http://seikousa.com/collections/recraft/ Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6986 Napisano 3 Sierpnia 2017 2017 rok i 7s26 jprdl.....inaczej tego określić nie umiem. Średniowiecze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41750 #6987 Napisano 3 Sierpnia 2017 2017 rok i 7s26 jprdl.....inaczej tego określić nie umiem. Średniowiecze.Mają ich całe wagony to gdzieś muszą upchnąć. Podobnie jak wskazówek. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6988 Napisano 3 Sierpnia 2017 Niech to przetopią na 6R15, albo chociaż 4R36 Ja rozumiem brak dokręcania, automaty się nosi, ale brak stop sekundy i kombinowanie, żeby ustawić zegar w dzisiejszych czasach jest trochę słabe. Oczywiście w przypadku takich modeli jak SKX przymykamy oko, ale serio kto by nie chciał SKX007 z hackiem i dokręcaniem? Ja dla przykładu bym takiego kupił i miały dożywocie u mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #6989 Napisano 3 Sierpnia 2017 W skxie można przytrzymać sekundę tylko pytanie czy to zdrowe dla mechanizmu? 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6990 Napisano 3 Sierpnia 2017 W skxie można przytrzymać sekundę tylko pytanie czy to zdrowe dla mechanizmu?Wiem, że można - określiłem to jako kombinacja. W egzemplarzach, które miałem w sklepie nie udało mi się, za każdym razem sekundnik szedł wstecz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalc13 72 #6991 Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Na Odyna, ale ten zielony śliczny! Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez michalc13 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6992 Napisano 3 Sierpnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #6993 Napisano 3 Sierpnia 2017 odkupię dwa półogniwa do bransolety SDGM003, ewentualnie zamienię na jedno normalne. Dwa półogniwa powinny być trochę dłuższe niż jedno normalne, a potrzebuję sobie nieco luźniej dopasować kajdan. Gdyby ktoś nie potrzebował, albo gdzieś coś słyszał....Nie wiem jak w tym modelu, ale w którymś z moich byłych Seiko odległość między pinami małgo ogniwa to było dokładnie 2/3 odległości między pinami dużego ogniwa. W takim wypadku żeby uzyskać jednakową długość zamiast 4 małych można użyć 2 dużych i 1 małego. No chyba że odległość między pinami małego ogniwa to nie jest dokładnie 2/3 dużego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6994 Napisano 3 Sierpnia 2017 Bardziej chodzi mi o to, ze po skróceniu jest delikatnie za ciasno. Z musiałbym wiec zamienić jedno pełne na dwa małe bo one łącznie powinny być dłuższe o 1/3 dużego i tyle by mi pasowało. Niestety zostało mi jedno male Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #6995 Napisano 3 Sierpnia 2017 Rozumiem, założyłem że masz komplet z 2 małymi. Chociaż o ile mi się wydaje to równie dobrze zamiast dodatkowo 2 małych możesz szukać 1 dużego (3 małe = 2 duże). Może byc trochę łatwiej kupić bo właśnie 2 małe w komplecie pozwalają w pełni dopasowac bransoletę - teoretycznie na każdego, więc i nikt nie będzie za bardzo chciał sprzedać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6996 Napisano 3 Sierpnia 2017 Wysłałem zapytanie do Zibi czy mi sprowadzą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelW 59 #6997 Napisano 3 Sierpnia 2017 Witam w klubie Nowy nabytek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #6998 Napisano 3 Sierpnia 2017 A mnie Panowie nie przechodzi zauroczenie 007.Całkowicie inny w odbiorze od 009,którego byłem w posiadaniu. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #6999 Napisano 3 Sierpnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #7000 Napisano 3 Sierpnia 2017 Zajumali mi rybe i musze odkupic bo bez ryby to jak bez reki: Tunczyk poszukiwany 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach