Gość #9526 Napisano 4 Lutego 2018 Zapraszam na Podkarpacie. Salonów z zegarkami nie mamy, to przynajmniej śnieg jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9527 Napisano 4 Lutego 2018 No cóż... Póki co, centralna Polska czeka na śnieg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #9528 Napisano 4 Lutego 2018 Pokazywałem 62biedaMAS w edycji na 2018 z koronką na godzinie 4 i zmienionymi indeksami. Kto przypomni ref tego ustrojstwa bo mam pomroczność jasną ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dante100 186 #9529 Napisano 5 Lutego 2018 Pokazywałem 62biedaMAS w edycji na 2018 z koronką na godzinie 4 i zmienionymi indeksami. Kto przypomni ref tego ustrojstwa bo mam pomroczność jasną ?SPB077J1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4517 #9530 Napisano 5 Lutego 2018 Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #9531 Napisano 5 Lutego 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
disaster3 1012 #9532 Napisano 5 Lutego 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #9533 Napisano 5 Lutego 2018 Sami alpiniści 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9534 Napisano 5 Lutego 2018 Skoro tak, to proszę bardzo ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #9535 Napisano 5 Lutego 2018 ja się jednak z klubu alpinistów raczej wypisuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9536 Napisano 5 Lutego 2018 ja się jednak z klubu alpinistów raczej wypisujęCo Ci się w Alpiniście nie spodobało? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #9537 Napisano 5 Lutego 2018 może nie tyle nie spodobało, co od przybytku głowa rozbolała.. Atrakcyjnością u mnie przegrał z khaki fieldem i OS rzymianką - no ale było 2 na 1 - nie miał szans:) Zegarek ładny, o ile pierwsze wrażenia były takie, że rozmiar jest ok, zieleń i złoto mi pasuje.. to z czasem rozmiar zaczynał być mały, a zieleń na zdjęciach wychodziła ładna, a w realu bardziej zgnita. Nie trafił tak mocno w mój gust. Myślę, jednak, że przywykłem do noszenia większych zegarków, a na samą zieleń w codziennym noszeniu nie mam pomysłu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the_stickman 49 #9538 Napisano 5 Lutego 2018 A ja przez wasze zdjęcia właśnie zacząłem się zastanawiać czy nie wymienić sobie dużego Balticusa Grey Seal na takiego alpinistę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9539 Napisano 5 Lutego 2018 może nie tyle nie spodobało, co od przybytku głowa rozbolała.. Atrakcyjnością u mnie przegrał z khaki fieldem i OS rzymianką - no ale było 2 na 1 - nie miał szans:) Zegarek ładny, o ile pierwsze wrażenia były takie, że rozmiar jest ok, zieleń i złoto mi pasuje.. to z czasem rozmiar zaczynał być mały, a zieleń na zdjęciach wychodziła ładna, a w realu bardziej zgnita. Nie trafił tak mocno w mój gust. Myślę, jednak, że przywykłem do noszenia większych zegarków, a na samą zieleń w codziennym noszeniu nie mam pomysłuU mnie akurat wielkościowo jest ok., a do tego to na razie jedyny zegarek w mojej kolekcji z zieloną tarczą, więc zostaje Znaczy się, niedługo bazarek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #9540 Napisano 5 Lutego 2018 Jak masz okazję to sobie zobacz go na żywo. Po sobie widzę, że zdjęcia vs real to nie do końca to samo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9541 Napisano 5 Lutego 2018 (edytowane) A ja przez wasze zdjęcia właśnie zacząłem się zastanawiać czy nie wymienić sobie dużego Balticusa Grey Seal na takiego alpinistę Różnica w wielkości będzie ...zauważalna Faktycznie też warto przed zakupem przyjrzeć mu się "na żywo". W moim przypadku było akurat tak, że "na żywo" jeszcze bardziej zyskał Edytowane 5 Lutego 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #9542 Napisano 5 Lutego 2018 U mnie akurat wielkościowo jest ok., a do tego to na razie jedyny zegarek w mojej kolekcji z zieloną tarczą, więc zostaje Znaczy się, niedługo bazarek? nie wiem, czy zdąży tam wylądować, ale jak się kilku wahających wycofa to zawita w dziale sprzedam - bez pokusy wzbogacania się Różnica w wielkości będzie ...zauważalna Faktycznie też warto przed zakupem przyjrzeć mu się "na żywo". W moim przypadku było akurat tak, że "na żywo" jeszcze bardziej zyskał Pierwsze wrażenia również miałem - wow. Potem emocje opadły. No ale zawsze chciałem zobaczyć, pomacać - pozycja na liście zaptaszkowana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9543 Napisano 5 Lutego 2018 nie wiem, czy zdąży tam wylądować, ale jak się kilku wahających wycofa to zawita w dziale sprzedam - bez pokusy wzbogacania się Pierwsze wrażenia również miałem - wow. Potem emocje opadły. No ale zawsze chciałem zobaczyć, pomacać - pozycja na liście zaptaszkowanaAle rozumiem, że do jakości wykonania tego zegarka uwag nie masz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2531 #9544 Napisano 5 Lutego 2018 (edytowane) Ale rozumiem, że do jakości wykonania tego zegarka uwag nie masz? powiem tak - to seiko nie ma rozjechanych indeksów, klej spod indeksów się nie mieni, wskazówki są zsynchronizowane:D Kolorystycznie i rozmiarowo nawet bym go nie zmieniał - po prostu mi to zestawienie jakoś nie siadło na dłuższą metę. Jedyne co, to zrobiłbym fazkę na szkle, lub wcisnął z polerowanym bokiem szkła Edytowane 5 Lutego 2018 przez denver47 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9545 Napisano 5 Lutego 2018 powiem tak - to seiko nie ma rozjechanych indeksów, klej spod indeksów się nie mieni, wskazówki są zsynchronizowane:DCzyli można rzec, że są wątpliwości co do oryginalności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the_stickman 49 #9546 Napisano 5 Lutego 2018 Jak masz okazję to sobie zobacz go na żywo. Po sobie widzę, że zdjęcia vs real to nie do końca to samo Nie bardzo mam gdzie zobaczyć, a w foce mnie zaczyna ten rozmiar połączony z grubością mocno denerwować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #9547 Napisano 5 Lutego 2018 może nie tyle nie spodobało, co od przybytku głowa rozbolała.. Atrakcyjnością u mnie przegrał z khaki fieldem i OS rzymianką - no ale było 2 na 1 - nie miał szans:) Zegarek ładny, o ile pierwsze wrażenia były takie, że rozmiar jest ok, zieleń i złoto mi pasuje.. to z czasem rozmiar zaczynał być mały, a zieleń na zdjęciach wychodziła ładna, a w realu bardziej zgnita. Nie trafił tak mocno w mój gust. Myślę, jednak, że przywykłem do noszenia większych zegarków, a na samą zieleń w codziennym noszeniu nie mam pomysłuNa Śląsku nie ma słońca, to dlatego ta tarcza musi dostać trochę światła, wtedy od razu jest inaczej No ale przeprowadzać się dla zegarka, rozumiem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #9548 Napisano 5 Lutego 2018 Nie bardzo mam gdzie zobaczyć, a w foce mnie zaczyna ten rozmiar połączony z grubością mocno denerwować Pod tym względem Alpinist będzie miłą odmianą Nie mówiąc już o tym, że ...to w zasadzie rasowy diver A nosi się go bardzo wygodnie, pod warunkiem jednak, że wyrzucasz oryginalny pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the_stickman 49 #9549 Napisano 5 Lutego 2018 Pod tym względem Alpinist będzie miłą odmianą Nie mówiąc już o tym, że ...to w zasadzie rasowy diver A nosi się go bardzo wygodnie, pod warunkiem jednak, że wyrzucasz oryginalny pasek Podchody do tego zegarka czyniłem już w zeszłym roku, ale ostatecznie zrezygnowałem na rzecz Balticusa, także research już zrobiony . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #9550 Napisano 5 Lutego 2018 (edytowane) Pod tym względem Alpinist będzie miłą odmianą Nie mówiąc już o tym, że ...to w zasadzie rasowy diver A nosi się go bardzo wygodnie, pod warunkiem jednak, że wyrzucasz oryginalny pasek Prawda, myślałem, że trochę przesadzacie, ale jednak nie rozczarowałem się miło... To chyba nawet skóra nie jest Edytowane 5 Lutego 2018 przez wkamil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach