floyd 2368 #11176 Napisano 8 Czerwca 2018 To jest moja subiektywna ocena, po spotkaniu z tym modelem w rl, wyglądał znacznie gorzej niż na tym zdjęciu (ofc był nowy). 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11177 Napisano 8 Czerwca 2018 SRU 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #11178 Napisano 8 Czerwca 2018 Ja swego czasu bardzo mocno rozważałem Seiko MM na 40 stke. Niestety, brak możliwości obejrzenia na żywo zaowocował kupnem Seiko Sumo, Steinhartem Marine i Tissot heritagel prs 516 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2368 #11179 Napisano 8 Czerwca 2018 Ja swego czasu bardzo mocno rozważałem Seiko MM na 40 stke. Niestety, brak możliwości obejrzenia na żywo zaowocował kupnem Seiko Sumo, Steinhartem Marine i Tissot heritagel prs 516 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Ja tez byłem napalony na niego jak szczerbaty na suchary, niestety czar prysł. 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #11180 Napisano 8 Czerwca 2018 To jest moja subiektywna ocena, po spotkaniu z tym modelem w rl, wyglądał znacznie gorzej niż na tym zdjęciu (ofc był nowy). A który zegarek jest, Twoim zdaniem, dużo lepszy na żywo? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #11181 Napisano 8 Czerwca 2018 A ja się zabierałem za niego jak pies do jeża, bo za gruby itd. Jak odleżał swoje nie wyobrażam sobie jego sprzedaży, głownie za to jak jest wykonany i ile radości daje noszenie go. Jak już pisałem wielokrotnie to mało kiedy jest zegarek na miłość od pierwszego wejrzenia a raczej założenia. Z dłuższej perspektywy jego grubość to jego urok. Jak zmienia się MM300 na innej maści serię SBDC to wszystkie one stają się ogromnymi plackami... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floyd 2368 #11182 Napisano 8 Czerwca 2018 A który zegarek jest, Twoim zdaniem, dużo lepszy na żywo? Ja tylko napisałem że ten MM na żywo mi się nie spodobał, i to moja subiektywna ocena, dla kogoś innego może być cudowny. 0 Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #11183 Napisano 8 Czerwca 2018 Każdy ma prawo do własnej oceny , moja subiektywna ocena jest taka, że to kwintesencja suba ... trudno znależć lepiej wykonany i wyglądający zegarek w tej kategorii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41846 #11184 Napisano 8 Czerwca 2018 Każdy ma prawo do własnej oceny , moja subiektywna ocena jest taka, że to kwintesencja suba ... trudno znależć lepiej wykonany i wyglądający zegarek w tej kategorii 500+Jest to jeden z najładniejszych nurków na świecie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #11185 Napisano 8 Czerwca 2018 (edytowane) Muszę tu też wrzucić bo nie wytrzymam! Edytowane 8 Czerwca 2018 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #11186 Napisano 8 Czerwca 2018 Fajnie to wygląda! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40562 #11187 Napisano 8 Czerwca 2018 Pasek świetnie komponuje się z zegarkiem :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #11188 Napisano 8 Czerwca 2018 pedalsko (żarcik) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12882 #11189 Napisano 8 Czerwca 2018 Istvan, chyba wbiję przy wolnej chwili na DK60 i wpadnę do Ciebie oblukać i przymierzyć... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #11190 Napisano 9 Czerwca 2018 pedalsko (żarcik) Jak japonki bez skarpetek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #11191 Napisano 9 Czerwca 2018 (edytowane) Fajnie to wygląda! Pasek świetnie komponuje się z zegarkiem :-)Dzięki chłopaki. To będzie mój wakacyjno-weekendowy zestaw. pedalsko (żarcik) Jak japonki bez skarpetekWysłane z iPhone za pomocą TapatalkO wypraszaszam sobie, ja jak prawdziwy Polak noszę sandały i białe skarpetki Edytowane 9 Czerwca 2018 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11192 Napisano 9 Czerwca 2018 Temu 20 mm w uszach pasuje 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #11193 Napisano 9 Czerwca 2018 (edytowane) Temuż też Edytowane 9 Czerwca 2018 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40562 #11194 Napisano 9 Czerwca 2018 Temuż też Zdecydowanie tak :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #11195 Napisano 9 Czerwca 2018 Panowie. Udało mi się skrócić bransolete w moim Padi Żółwiu. Zajęło to trochę czasu ale dało radę. Samo zdejmowanie i zakładanie bransy bez problemów. Możecie powiedzieć mi jakie dobrać teleskopy do paskow i gum? Te oryginalne są bardzo grube i w jedna gumę weszły mi na mega wcisk, a tak nie chce bo peknie mi jeszcze pasek. Do tego te "strzelają" (guma, NATO) jak się ich używa do czegoś innego niż bransolety. A te 22 mm, które mam albo nie chcą nawet się zahaczyć albo chrupią bo są ciut za małe jak się pociągnie za pasek. Chciałbym kupic paski ale nie wiem na razie jakie linki wybrać. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #11196 Napisano 9 Czerwca 2018 Tylko oryginały, algo osłabione HK z tą samą grubośćią końcówek! Sztukowanie zakończy się wyrobieniem dziurek w uszach. Jednym słowem jak piszesz. Najłatwiej szukać paska pod grube teleskopy 2,5mm ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martinelli 35 #11197 Napisano 10 Czerwca 2018 Orientujecie się czy SRPC49K1 lub SRP777 będą jeszcze w sprzedaży? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24448 #11198 Napisano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Srpc nie będzie. To limitka i już wyszła. Edytowane 10 Czerwca 2018 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #11199 Napisano 10 Czerwca 2018 Tylko oryginały, algo osłabione HK z tą samą grubośćią końcówek! Sztukowanie zakończy się wyrobieniem dziurek w uszach. Jednym słowem jak piszesz. Najłatwiej szukać paska pod grube teleskopy 2,5mm ...Kurde, a gdzie takie paski znaleźć? Szukam dobrej gumy pod ten pasek i nie wiem co i skąd. Tak samo pasek. Gdzie dostać taki z odpowiednią ilością miejsca na teleskop Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41846 #11200 Napisano 10 Czerwca 2018 Obris jest ok. Borealis jest lepsza. Imo oczywiście. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach