Burns 4494 #11526 Napisano 4 Lipca 2018 Z tej trójki faktycznie GlonMaster wygląda najlepiej, natomiast ten po lewej wygląda jak jakaś podróba bo jest aftermarketową podróbą - oryginał wygląda tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #11527 Napisano 4 Lipca 2018 Miałeś kiedyś okazję obejrzeć na żywo MM300? SLA019Oglądałem i dotykałem SLA15 i byłem bliski kupna. Jednak 12tyś było zbyt dużo do ceny za podstawowy model który można w prawie nowym stanie za 7tyś kupić. SLA15 spowodował że zwykłego modelu nie kupię bo bym cały czas myślał o 15. Zielony wiec również mi się podoba ale nurka chciałbym wesołego nie eleganckiego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #11528 Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) z racji zaprzestania produkcji MM300 masz nieaktualne ceny, Czarny to pod 10k, zielony pod 14k. Tanio to już było... jeszcze jedno porównanie koloru z netu: Edytowane 4 Lipca 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11529 Napisano 4 Lipca 2018 Znowu się narażę, ale na tym zdjęciu mnie się też najbardziej żółw podoba.Ta zieleń z MM do mnie zupełnie nie przemawia, a żółwiowa jest w sam raz. Żeby nie było: oceniam tylko odcień zieleni, bo na żywo żadnego z tych zielonych nie widziałem Jakość, jakością, ale zegarek musi do mnie gadać. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #11530 Napisano 4 Lipca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #11531 Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) z racji zaprzestania produkcji MM300 masz nieaktualne ceny, Czarny to pod 10k, zielony pod 14k. Tanio to już było... jeszcze jedno porównanie koloru z netu: Wtedy kiedy SLA15 był do kupienia były takie. Teraz wiem że rynek wtórny . Co do zwykłego MM to używkę w bardzo dobrym stanie na naszym bazarku chyba za 7 można kupić . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 4 Lipca 2018 przez _Kwiatek_ Nie cytujemy zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #11532 Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) Samochód po płaczącym Niemcu też można kupić za 20k gdy w salonie 200k. ni przypiął ni wypiął twoje porównanie... Edytowane 4 Lipca 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #11533 Napisano 4 Lipca 2018 Uważasz, że kolega z bazarku będzie płakał jak będzie sprzedawał?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #11534 Napisano 4 Lipca 2018 Miałeś kiedyś okazję obejrzeć na żywo MM300? SLA019Dzięki ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #11535 Napisano 4 Lipca 2018 Płakać nie będzie ale sugestia że jest oszustem napewno zaboli. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41846 #11536 Napisano 4 Lipca 2018 Do odważników się nie nadaje. Ale na pewno jest to najwygodniejszy zegarek jaki miałem. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #11537 Napisano 4 Lipca 2018 Po prostu porównywanie rzeczy nowych do używanych jest z d*py... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 130101 #11538 Napisano 4 Lipca 2018 Ukradzione zdjęcie. "Lewe" zdjęcie, to i ten po lewej najfajniejszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11626 #11539 Napisano 4 Lipca 2018 Znowu się narażę, ale na tym zdjęciu mnie się też najbardziej żółw podoba.Ta zieleń z MM do mnie zupełnie nie przemawia, a żółwiowa jest w sam raz. Żeby nie było: oceniam tylko odcień zieleni, bo na żywo żadnego z tych zielonych nie widziałem Jakość, jakością, ale zegarek musi do mnie gadać.Podzielam zdanie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #11540 Napisano 4 Lipca 2018 Tutaj zieleń jest głęboka. Widać nawet ładny szlif słoneczny. Sądzę, że to najbardziej uniwersalny kolor. I tutaj, "żółw" przegrywa. Tak, czy inaczej, mam nadzieję, że niedługo będę miał okazję zobaczyć kilka nowości od Seiko. Inaczej to takie gadanie zegarkowych ornitologów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11541 Napisano 4 Lipca 2018 Nie pokocham tego zgniłka na pewno 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 2965 #11542 Napisano 4 Lipca 2018 A widzisz, ja na przykład, czasem zmieniam zdanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11543 Napisano 4 Lipca 2018 Ja także.Dlatego teraz chętnie bym zielonego żółwia przygarnął 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #11544 Napisano 4 Lipca 2018 Tak, wiem, data nieustawiona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8172 #11545 Napisano 4 Lipca 2018 żółw, prawdziwy bo zielony Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 388 #11546 Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) Tutaj zieleń jest głęboka. Widać nawet ładny szlif słoneczny. Sądzę, że to najbardziej uniwersalny kolor. I tutaj, "żółw" przegrywa. Tak, czy inaczej, mam nadzieję, że niedługo będę miał okazję zobaczyć kilka nowości od Seiko. Inaczej to takie gadanie zegarkowych ornitologów. Bezel to ceramika? Edytowane 4 Lipca 2018 przez _Kwiatek_ Nie cytuj zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4494 #11547 Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) Ceramiczny (z lumą do indeksu 20). Jak pokazują internety, bez względu jakie zdanie mają Seikowi ornitolodzy, zegarek sprzedaje się jak pieczywo z piekarni - w przeciwieństwie do odgrzewanych mrożonek z Biedronki, w dobrej piekarni popołudniu nie ma już nic.Ale jak tak patrzę na to zdjęcie: to tak sobie myślę, pomijając, że każdy zegarek jest z innej bajki, z innego wydania (dedykowany do innego nawiązania) i w innym odcieniu zielonego - o ile to jeszcze zielony a nie już seledynowy w przypadku żółwia to pamiętać należy, że MM300 jest najdroższy i najlepiej wyposażony - co za tym idzie, chyba musiał dostać najbardziej dystyngowany kolor.Gdybym miał luźną taką kwotę na kolejny MM300 na pewno bym go kupił, podoba mi się, jest nietuzinkowy. Jednocześnie nie ukrywam i podtrzymuję, że do tego roku zielonych zegarków było jak na lekarstwo, bardziej lubię też kolor zielony od niebieskiego, ale jak patrzę teraz na chłodno na zielone zegarki łącznie z Tudorem, G-shock Rangmen i wiele innych, to chyba rozumiem to co już przywoływałem, że "zielony to kolor brzydoty" -tak mi się wydaje, że nie jest to najbardziej pożądany kolor dla zegarka i gdyby na półce stały trzy takie same zegarki w tych samych pieniądzach: czarny, niebieski (jak w sumo czy PADI) i zielony to zdecydowana większość sięgnie po kolor niebieski ... Edytowane 4 Lipca 2018 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 12882 #11548 Napisano 4 Lipca 2018 Zielony z MM zdecydowanie najbardziej do mnie przemawia, nosiłbym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #11549 Napisano 4 Lipca 2018 "zielony to kolor brzydoty" -tak mi się wydaje, że nie jest to najbardziej pożądany kolor dla zegarka i gdyby na półce stały trzy takie same zegarki w tych samych pieniądzach: czarny, niebieski (jak w sumo czy PADI) i zielony to zdecydowana większość sięgnie po kolor niebieski ... Trochę uogólniasz. Zielony zielonemu nie równy, a niebieski niebieskiemu. Wszystko zależy od odcienia a także preferencji. Poniżej jedna z najładniejszych zielonych tarcz jaką widziałem: A teraz dla porównania niebieska... Kto jest za niebieskim? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noktoto 16 #11550 Napisano 4 Lipca 2018 Chyba jednak chcę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach