Gość Jash #12876 Napisano 2 Listopada 2018 Ja nikogo do niczego nie zmuszam. Przed zakupem proszę zapoznać się z treścią ulotki gdyż każde Seiko niewłaściwie wycentowane może prawdzić do trwałego uszczerbku na zdrowiu Wysłano z Google Pixel 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #12877 Napisano 2 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scaut 7798 #12878 Napisano 2 Listopada 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #12879 Napisano 2 Listopada 2018 (edytowane) Ja nikogo do niczego nie zmuszam. Przed zakupem proszę zapoznać się z treścią ulotki gdyż każde Seiko niewłaściwie wycentowane może prawdzić do trwałego uszczerbku na zdrowiu Wysłano z Google Pixel 2napisali w tej ulotce to co od dawna na stronie Seiya tj. że krzywe to czy tamto to norma? Edytowane 2 Listopada 2018 przez M.Mike 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dante100 186 #12880 Napisano 2 Listopada 2018 Ten w skórze to drań!:-D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12881 Napisano 2 Listopada 2018 napisali w tej ulotce to co od dawna na stronie Seiya tj. że krzywe to czy tamto to norma? Nie sądzę bo zegarka na oczy nie widziałem, weszło i wyszło. Wszystko sprzedało się w mig. Nie mniej nie wydaje mi się. Poza tym skoro limitka na EU to może zrobili idealnie Wysłano z Google Pixel 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #12882 Napisano 2 Listopada 2018 To już nie ma szans kupić tych limitowanych "Dawn grey"? Coraz bardziej mi się podoba ale ciężko ostatnio kupić fajne Seiko za normalne pieniądze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12883 Napisano 2 Listopada 2018 Tak jak pisałem, to co przyszło do PL od razu zeszło i nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 138 #12884 Napisano 2 Listopada 2018 widziałem na czasoholikach są wystawione cena chyba 2300 zł nie wiem ile z pierwszej ręki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12885 Napisano 2 Listopada 2018 To normalna cena sklepowa, ale raczej nikt z pierwszej ręki nie sprzedajeJest kłalita 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16322 #12886 Napisano 2 Listopada 2018 Widać, że żółw jest oryginalny, ale samuraj podejrzanie centruje 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12887 Napisano 2 Listopada 2018 Tak jak pisałem, to co przyszło do PL od razu zeszło i nie ma.A kiedy to było, próbowałem dwa dni temu w Time trend i już po ptakach, chyba nie były na sklepie, tylko dla zaufanych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12888 Napisano 2 Listopada 2018 Nie wiem kiedy, bo dziś się dowiedziałem tylko, że już nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12889 Napisano 2 Listopada 2018 Nie wiem kiedy, bo dziś się dowiedziałem tylko, że już nie ma. Trudno, ale zaoszczędzone 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 138 #12890 Napisano 2 Listopada 2018 już to widzę jak zaoszczędzone, albo i tak kupisz albo kasa pójdzie na inny zegarek :-)Jash a tak z ciekawości kiedy w Polskiej dystrybucji będą SRPC97J1???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12891 Napisano 2 Listopada 2018 już to widzę jak zaoszczędzone, albo i tak kupisz albo kasa pójdzie na inny zegarek :-)Jash a tak z ciekawości kiedy w Polskiej dystrybucji będą SRPC97J1???? Na razie zaoszczędzone, pewnie że pójdzie na nowy zegar, (nawet się cieszę że nie drażnię mojej połówki) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12892 Napisano 2 Listopada 2018 już to widzę jak zaoszczędzone, albo i tak kupisz albo kasa pójdzie na inny zegarek :-)Jash a tak z ciekawości kiedy w Polskiej dystrybucji będą SRPC97J1???? Wydaje mi się że już były, teraz jest SRPC99J1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 3013 #12893 Napisano 2 Listopada 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barok 0 #12894 Napisano 3 Listopada 2018 Z jakiego powodu te zegarki są w tak przystępnych cenach, a szwajcary drogie jak licho? Z jakiego powodu taka masa zegarków szwajcarskich wraca ponownie od sprzedawców hurtowych i detalicznych do Szwajcarii w każdym roku? Podobno zegarek jest tyle wart ile ludzie chcą za niego zapłacić? To powinny schodzić na pniu. Możecie mnie oświecić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #12895 Napisano 3 Listopada 2018 Chyba z tego samego powodu co moje pytanie. Dlaczego Kim Kardashian jest sławna i bogata Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #12896 Napisano 3 Listopada 2018 Monster 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #12897 Napisano 3 Listopada 2018 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12898 Napisano 3 Listopada 2018 Męczę niedawny nabytek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #12899 Napisano 3 Listopada 2018 Z jakiego powodu te zegarki są w tak przystępnych cenach, a szwajcary drogie jak licho? Z jakiego powodu taka masa zegarków szwajcarskich wraca ponownie od sprzedawców hurtowych i detalicznych do Szwajcarii w każdym roku? Podobno zegarek jest tyle wart ile ludzie chcą za niego zapłacić? To powinny schodzić na pniu. Możecie mnie oświecić?Płacisz za mit, magie, prace nad marką itd. A i tak szwajcarzy wkładają mechanizmy kupowane od Seiko, oczywiście pod inną własną marką po "lekkich innowacjach".Nie tak dawno miałem spory budżet na zegarek i mogłem (szukałem) kupić szwajcara, ale nie jestem z osób które płacą za mity (chociaż trochę daje naciągnąć się). Porównałem cenę szwajcara i japońca (jakość wykonania i mechanizm), oczywiście stanęło na japońcu średniej klasy. Spróbuj sam znaleźć szwajcarski zegarek tak wykonany za taką cenę (3K), wtedy dostaniesz OŚWIECENIA https://zegarkiipasja.pl/artykul/655-recenzja-seiko-presage-multi-hand-automatic-spb041 Na zdjęciu Seiko SPB059J1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12001 #12900 Napisano 3 Listopada 2018 Widać, że żółw jest oryginalny, ale samuraj podejrzanie centruje Eee wydaje Ci się, spójrz na indeksy na pierwszej i drugiej godzinie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach