Gość Kwiatek #19601 Napisano 20 Kwietnia 2020 Na pytanie czy pasują do nowych referencji piszą: "We currently do not confirm it."Piszę o Strapcode 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #19602 Napisano 20 Kwietnia 2020 Ja pisałem emailowo do Strapcode i odpisali mi tak: Hello, Thanks for the email. We would like to confirm with you that our fitted bracelets for the sarb017 are able to fit on the new Seiko Prospex Alpinist models as well. Feel free to checkout our social media pages for photos as reference. Hope this helps! Please let us know if further assistance is needed. Best Regards, Strapcode team, Sam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #19603 Napisano 20 Kwietnia 2020 Tutaj cos na ten temat: http://www.zen44871.zen.co.uk/How_to_spot_a_fake_Seiko_Z22.htmlOba paski są oryginalne. Wrzuciłem to jako ciekawostkę i zobrazowanie jaki jest rozjazd jakościowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomking 46 #19604 Napisano 21 Kwietnia 2020 Dalsza ciekawość... są produkowane w tym samym miejscu? Ta sama fabryka i kontrola jakości? Może ktoś z kontroli chlapnął metanolu...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #19605 Napisano 21 Kwietnia 2020 Nie spodziewałam się że na pasku będzie aż tak dobrze.Trochę za dużo słońca na zdjęciach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #19606 Napisano 21 Kwietnia 2020 Luma daje radę w nowym Alpiniście? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #19607 Napisano 21 Kwietnia 2020 Świeci jak w każdym Seiko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
surovy77 5253 #19608 Napisano 21 Kwietnia 2020 Świeci jak w każdym Seiko.I to jest dobra informacja.Lubię jak zegarek nie dość, że wygląda to i jeszcze poświęci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41375 #19609 Napisano 21 Kwietnia 2020 ...Cieszę się że to nie gumowa drabinka, miałbym noce nie przespane, a tak jakoś przeżyje Jednak się nie znasz. Nie będę w nim zdejmował folii jak ci od Rolexów Teraz nie wyjdziesz z salonu Rolka z foliami. czarno to widzę Zegar jak zegar, ale ten mesh. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27666 #19610 Napisano 21 Kwietnia 2020 Mówiłem, skóra i będzie rządził na dzielni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #19611 Napisano 21 Kwietnia 2020 Jednak się nie znasz. Masz racje, na gumowych drabinkach nie znam się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 27666 #19612 Napisano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie spodziewałam się że na pasku będzie aż tak dobrze.Trochę za dużo słońca na zdjęciach. Jeszcze jakbyś znalazł ciemnozielony cieniowany ze skóry olejowanej - rozwala systemIMO Alpinist na bransolecie to profanacja. To jest zegarek stworzony do paska ze skóry i . Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez _Kwiatek_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #19613 Napisano 21 Kwietnia 2020 i... jubilee 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4444 #19614 Napisano 21 Kwietnia 2020 A widzisz Dorian06 bo mesh i zegarek z wr200 to coś w czym można iść do wodya te skórki to se możecie wsadzić i na pewno nie do wody. A guma nie pasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #19615 Napisano 21 Kwietnia 2020 Zamiast oglądać no nie wiem, laski na instagramie oglądam zdjęcia męskich nadgarów. Whooa. O_o 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #19616 Napisano 21 Kwietnia 2020 Jeszcze jakbyś znalazł ciemnozielony cieniowany ze skóry olejowanej - rozwala systemIMO Alpinist na bransolecie to profanacja. To jest zegarek stworzony do paska ze skóry i .Mam tylko niebieski i... jubilee Już jedzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41375 #19617 Napisano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Masz racje, na gumowych drabinkach nie znam się Błąd. A widzisz Dorian06 bo mesh i zegarek z wr200 to coś w czym można iść do wodya te skórki to se możecie wsadzić i na pewno nie do wody. A guma nie pasuje.Tylko ta pedalska bransoletka nie pasuje do tego zegarka. Tylko tyle albo aż tyle.A guma jakaś może pasować. Tylko jaka to nie wiem. Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Dorian06 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4444 #19618 Napisano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Jak Hogg wrzucił to zdjęcie z netu to połowa forum sikała z zachwytu a drugo go pytała gdzie to się kupuje https://images.app.goo.gl/HDaCFdsREafLPoUw6 Rozumiem, że same pedały to były? Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41375 #19619 Napisano 21 Kwietnia 2020 Co inni robią nie mnie oceniać. Może powinni pójść do urologa. Wyrażam swoją opinię. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #19620 Napisano 21 Kwietnia 2020 Jak znam życie to mesch wybierze lesba a gumę gej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #19621 Napisano 21 Kwietnia 2020 Panowie, panowie, mnie też parę lat temu nazwano pedałem, nie ma co się unosić, każdy lepiej zna swoją orientację.Kol. Miszkolc, zgadzam się, że Alpinist jest stworzony do porządnej skóry - albo nato, z nato w Alpiniście nurkowałem, guma jednak by tam chyba nie bardzo pasowała. Co do Twojej rady, wyciągnąłem mój wysłużony pasek Colareb, oliwkowy i przyłożyłem do czarnego, nawet nie zmieniałem paska, bo coś mi mówiło, że to jednak nie będzie dobre połączenie. Co do eleganckiej ciemnoniebieskiej skóry, zaprezentowanej przez kwiatka, to już jak najbardziej, sam noszę go w skórze tego koloru i uważam, że mu pasuje. No ale co kto lubi. Poniżej, jak wygląda z zielonym. a dzisiaj będzie na łapie mój SRPB01, czyli mój ulubiony żółw, którego lubię teraz jeszcze bardziej. Ciekawą rzeczą jest fakt, że po wymieniając bezel pozostawiłem sprężynę oryginalną, a jednak bezel teraz chodzi bez żadnego luzu. Wniosek, to ten materiał, z którego bezel jest wykonany, albo te wycięcia od spodu, są po prostu źle zrobione. Teraz chodzi idealnie. 0 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41375 #19622 Napisano 21 Kwietnia 2020 Nikogo nie nazwałem padałem. Napisałem pedalska bransoletka. A to wielka różnica. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #19623 Napisano 21 Kwietnia 2020 Dobra, to już abstrahując od gustów homo i heteroseksualnych, melduję się z zapytaniem. Od paru lat jestem szczęśliwym posiadaczem mojego Seiko z listopada 1981. Niedawno zdjąłem go z bransolety, aktualnie jest na skórce, ale chyba jednak do niego coś metalowego tylko pasuje. Tu moje pytanie, co można do takiego zegarka założyć? 18mm w uszach i cienka koperta. Wiem, mógłbym temat olać, ale noszę go dość często, a ta oryginalna Seiko non stop wyrywa mi włosy, co jest irytujące, mówiąc delikatnie. Biedaczkowi muszę też wymienić baterię, bo mi zdechł parę dni temu, a w obecnej sytuacji, to do zegarmistrza nie pojadę...zamówiłbym z ebay, wiecie, jakie modele w tamtych latach używało Seiko w swoich modelach? Podejrzewam, że ze względu na rozmiar koperty, to będzie coś pokroju 364 albo 392? Ja nie mam pojęcia, co to za model zegarka (kupując brałem pod kątem daty produkcji, a że mi się spodobał, jak już go zacząłem nosić, to inna bajka). Jeżeli ten covid ma potrwać dłużej, to zamówiłbym i sam wymienił (tylko muszę też obczaić, jak otwiera się dekiel z tylko jednym wcięciem). 0 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4444 #19624 Napisano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) Zdjęcia masz tak ciulowe, że nie widać koloru zegarka.Google: casio ana digi goldI lecisz z tematem szukając zgodnego rozstawu uszu. Zegarek z bransoletą w cenie bransokety. Kolor nie ma znaczenia bo z reguły ten sam model występuje w kolorze srebrnym i czasem czarnym... Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1213 #19625 Napisano 22 Kwietnia 2020 Czy reaktywacja "Czasu Apokalipsy" jest warta swojej ceny? Oto jest pytanie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach