Gość tbn #20476 Napisano 21 Lipca 2020 Właśnie tez oglądałem ten wątek na watchuseek, jak nigdy kolory do mnie nie gadaly to ten zielony jest rewelacyjny. Pytanie jak na żywo, bo często światło przekłamuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_1978 61 #20477 Napisano 22 Lipca 2020 W dniu 19.07.2020 o 17:09, Noodles napisał: Jak chcesz podziękować to od tego jest ta zielona strzałka przy postachb:D a co do dostawy z watchgecko jutro klikniesz w środe masz zapięcie bo to kurierem idzie 150 zeta i masz zapięcie zbudowane jak czołg no, siedzi już zapięcie od Gecko dzięki za podpowiedź W dniu 19.07.2020 o 17:09, Noodles napisał: Jak chcesz podziękować to od tego jest ta zielona strzałka przy postachb:D a co do dostawy z watchgecko jutro klikniesz w środe masz zapięcie bo to kurierem idzie 150 zeta i masz zapięcie zbudowane jak czołg no, siedzi już zapięcie od Gecko dzięki za podpowiedź 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #20478 Napisano 22 Lipca 2020 No i gitara, to seikowe z bite z blachy po kapslach się chowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #20479 Napisano 22 Lipca 2020 Przyznam szczerze, że zrobił na mnie ten zegarek niezłe wow! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #20480 Napisano 22 Lipca 2020 Seiko Sealmaster '92 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1350 #20481 Napisano 22 Lipca 2020 Szkoda że teraz już takich nie robią. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #20482 Napisano 22 Lipca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #20483 Napisano 22 Lipca 2020 1 godzinę temu, Kwiatek napisał: Przyznam szczerze, że zrobił na mnie ten zegarek niezłe wow! A nie mówiłem? PS Widziałem na żywo i przekojot jak dla mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #20484 Napisano 22 Lipca 2020 Przyznam szczerze, że zrobił na mnie ten zegarek niezłe wow! Za ile i gdzie jeśli można spytać?Podoba się bardzo od jakiegoś czasu. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cordi7 7876 #20485 Napisano 22 Lipca 2020 Jakis czas temu wklejalem zajawki i pisalem, ze ta nowa 5-ka bez bezela jest SWIETNA! Klimat BB 36 w przystepnej cenie, kompaktowy rozmiar i w tym egzemplarzu wszystko centruje Gratuluje i niech sie nosi, a ze w glowie metlik robisz tymi zdjecami to juz inna sprawa... Teraz niech ktos zamowi wersje na bransie zeby wrzucic wrazenia, chyba ze kolega @Jash juz cos moze na ten temat powiedziec. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #20486 Napisano 22 Lipca 2020 9 minut temu, Triptical napisał: Za ile i gdzie jeśli można spytać? Podoba się bardzo od jakiegoś czasu. Kupowałem w TT w Polszy. 6 minut temu, cordi7 napisał: Jakis czas temu wklejalem zajawki i pisalem, ze ta nowa 5-ka bez bezela jest SWIETNA! Klimat BB 36 w przystepnej cenie, kompaktowy rozmiar i w tym egzemplarzu wszystko centruje Gratuluje i niech sie nosi, a ze w glowie metlik robisz tymi zdjecami to juz inna sprawa... Teraz niech ktos zamowi wersje na bransie zeby wrzucic wrazenia, chyba ze kolega @Jash juz cos moze na ten temat powiedziec. 100% prawdy w tym co piszesz! Jaram się! Aż tego drugiego nie chce mi się otwerać @Jash na bransolecie nie ma. Chyba w ogóle ich w kraju nie ma... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #20487 Napisano 22 Lipca 2020 Ja już mam do niego czarną gumę dopasowaną do koperty. Może sprytne chińskie małe rączki wyczują interes i zaczną się pokazywać czarne jubilee z endlinkami. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #20488 Napisano 22 Lipca 2020 Teraz, Triptical napisał: Ja już mam do niego czarną gumę dopasowaną do koperty. Gdzie kupiłeś?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27177 #20489 Napisano 22 Lipca 2020 Nieśmiertelny klasyk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meches 439 #20490 Napisano 22 Lipca 2020 Takie trochę youngtimery w tym tygodniu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #20491 Napisano 22 Lipca 2020 Kilka zdjęć piąteczki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #20492 Napisano 23 Lipca 2020 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #20493 Napisano 23 Lipca 2020 Jechałem kiedyś takim radiowozem. Nie byłem funkcjonariuszem, ani skuty... Ani nietrzeźwy czy o cokolwiek podejrzany. Nie byłem tez w żadnych innych służbach, ani też TW... Cholera, lepiej się było nie odzywać 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #20494 Napisano 23 Lipca 2020 Jechałem kiedyś takim radiowozem. Nie byłem funkcjonariuszem, ani skuty... Ani nietrzeźwy czy o cokolwiek podejrzany. Nie byłem tez w żadnych innych służbach, ani też TW... Cholera, lepiej się było nie odzywać Pozostało ci:1. Kapusta - donosiciel - społecznik2. Prostytut3. Więzień pod ochroną4. CińkciarzSorry, nie mogłem sobie odmówić 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #20495 Napisano 23 Lipca 2020 6 minut temu, Triptical napisał: Pozostało ci: 1. Kapusta - donosiciel - społecznik 2. Prostytut 3. Więzień pod ochroną 4. Cińkciarz Sorry, nie mogłem sobie odmówić ...tata/wujek milicjant... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #20496 Napisano 23 Lipca 2020 ...osoba dbająca o rekwizyty na planie serialu "07 zgłoś się"... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #20497 Napisano 23 Lipca 2020 Ale się temat stworzył 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4453 #20498 Napisano 23 Lipca 2020 Godzinę temu, SEI_pat_KO napisał: Ale się temat stworzył A ja mam pytanie komu podjebałeś tego fajnego Monstera? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #20499 Napisano 23 Lipca 2020 (edytowane) 45 minut temu, Burns napisał: A ja mam pytanie komu podjebałeś tego fajnego Monstera? Masz mnie, dlatego milicja się zjawiła Szukałem ze dwa miechy tego konkretnego egzemplarza, na różnych portalach i znalazłem... na polskim portalu ogłoszeniowym ale niebawem idzie w odstawkę bo mam inne plany zegarkowe. Ma coś w sobie ten monsterek i z trudem będę musiał się z nim pożegnać. Co tu dużo gadać, trzeba bardzo uważać na ten zegarek ze względu na poczernianą stal Edytowane 23 Lipca 2020 przez SEI_pat_KO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #20500 Napisano 23 Lipca 2020 Seiko to jednak Seiko, chaptera brak ale jak widać fakapy maja we krwi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach