SLAWEK 01 75351 #21151 Napisano 22 Września 2020 Kolega SEI_pat_KO napisał chyba że się na taki egzemplarz "natknął na aukcji azjatyckiej" a nie kupił😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #21152 Napisano 22 Września 2020 Zrozumiałem, że ma dylemat czy brać czy nie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #21153 Napisano 22 Września 2020 Kupuj, kupuj, będziesz miał unikat; Seiko Scuba GMT z twarzą taty Sumo, itd Ale jazda, hi, hi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #21154 Napisano 22 Września 2020 jedyny i niepowtarzalny. Będę go nosił do kościoła :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #21155 Napisano 22 Września 2020 Rozpisałem się i wykasowałem, mam ortodoksyjne podejście do odchyłek w zegarkach, ale tam gdzie go będziesz nosił, faceci chodzą w sukienkach, tak więc powinno być wszystko OK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #21156 Napisano 22 Września 2020 (edytowane) Żarty żartami, ale wole oglądać facetów w sukienkach z modami seiko w kościołach, niż np. facetów w sukienkach z GS na ulicach Żeby nie było, nie mam nic przeciwko, ale jak się z tym ktoś afiszuje to średnio to mi się widzi Edytowane 22 Września 2020 przez SEI_pat_KO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #21157 Napisano 22 Września 2020 (edytowane) 4 minuty temu, SEI_pat_KO napisał: Żarty żartami, ale wole oglądać facetów w sukienkach z modami seiko w kościołach, niż np. facetów w sukienkach z GS na ulicach Żeby nie było, nie mam nic przeciwko, ale jak się z tym ktoś afiszuje to średnio to mi się to widzi Hm, ciekawe podejście, do jednych jesteś przyzwyczajony od 2000lat, to do drugich też przyzwyczaisz się Muszę lecieć, a temat o Seiko w kościele mucio ciekawy, he, he, nara. Edytowane 22 Września 2020 przez PiotrX 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan 17292 #21158 Napisano 22 Września 2020 0 @horo_logic_life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1914 #21159 Napisano 22 Września 2020 (edytowane) 2 godziny temu, SEI_pat_KO napisał: Żarty żartami, ale wole oglądać facetów w sukienkach z modami seiko w kościołach, niż np. facetów w sukienkach z GS na ulicach Żeby nie było, nie mam nic przeciwko, ale jak się z tym ktoś afiszuje to średnio to mi się widzi Widać, że nie byłeś na żadnym keilidh. 2 godziny temu, SEI_pat_KO napisał: jedyny i niepowtarzalny. Będę go nosił do kościoła Włóczykij otrzymał kiedyś tytoń do fajki, zrobiony z liści malin. Ale palił go tylko w niedzielę. Edytowane 22 Września 2020 przez Sierżant Julian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #21160 Napisano 22 Września 2020 Wiadomo o co chodzi... m.in. w Arabii też noszą "suknie" i Patki i Rolexy , nie chce tu nikogo urazić :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrX 1082 #21161 Napisano 22 Września 2020 2 minuty temu, SEI_pat_KO napisał: Wiadomo o co chodzi... m.in. w Arabii też noszą "suknie" i Patki i Rolexy , nie chce tu nikogo urazić Trza by ich spytać co zakładają razem z Rolexem My tu widzimy same nadgarstki, może coś w tym jest co piszesz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #21162 Napisano 22 Września 2020 Nie wiem co noszą, trzeba by było ich zapytać, nie zastanawiałem się aż do tej pory. Gdyby dawali fotkę z twarzą i zegarkiem pewnie by mniej polubień było W moim przypadku na pewno . To już temat rzeka - czy zwracać uwagę na twarz czy zegarek? Nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie i lajkuje Pół żartem pół serio - czarny humor mi się włącza, więc już pasuje w tym temacie. Tymczasem dobrej nocy panowie życzę 😘 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #21163 Napisano 23 Września 2020 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #21164 Napisano 23 Września 2020 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #21165 Napisano 23 Września 2020 i Hyc - Żółwinio na łapsko... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #21166 Napisano 24 Września 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #21167 Napisano 24 Września 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23247 #21168 Napisano 24 Września 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #21169 Napisano 24 Września 2020 Kwiatku, ładnie mu ma tym pasku (i z wrzosem) Zaczyna mi się trochę podobać 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #21170 Napisano 24 Września 2020 3 minuty temu, Sol napisał: Kwiatku, ładnie mu ma tym pasku (i z wrzosem) Zaczyna mi się trochę podobać Dziękuję. Pasek co zielony cordovan i mi naprawdę podszedł i to bardzo! A kwiatek to wrzosiec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 75881 #21171 Napisano 24 Września 2020 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #21172 Napisano 24 Września 2020 15 minut temu, Kwiatek napisał: Dziękuję. Pasek co zielony cordovan i mi naprawdę podszedł i to bardzo! A kwiatek to wrzosiec Na zdjęciu widziałem bardziej odcień brązu, ale Ty wiesz lepiej. A wrzosiec kojarzę... mam gdzieś w domu 2, może 3 fajki z tej zacnej rośliny 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEI_pat_KO 4444 #21173 Napisano 24 Września 2020 z wczorajszej sesji, ale i dzisiaj na trochę założyłem 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #21174 Napisano 24 Września 2020 14 minut temu, Sol napisał: Na zdjęciu widziałem bardziej odcień brązu, ale Ty wiesz lepiej. Khaki takie... Kuźwa no taki raczej zielony bardziej niż brązowy tak to jest jak faceci rozmawiają o kolorach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowalek18 1408 #21175 Napisano 24 Września 2020 Nowy paseczek już do mnie leci ciekawe czy zagraWysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach