Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość sszwedo

Pokażmy nasze chińskie zegarki

Rekomendowane odpowiedzi

Elegancki zegarek, bardzo udany model, Pagani w końcu wywaliło ten ohydny napis i wstawiło fajny znaczek. Od razu lepiej to wygląda. Muszę tylko znaleźć jakiś pasek sylikonowy z pomarańczowymi wstawkami, bo to raczej taki letni model, nie pod takie eleganckie paski. Gdyby napis Automatic zrobili w kolorze pomarańcz jak sekunda, to bylby ideał. W końcu też zaczęli robić szafir z AR coating.

20220901_103035.jpg

20220901_103046.jpg

20220901_103023.jpg

20220901_102938.jpg

Edytowane przez Rumcajs997

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.09.2022 o 10:37, Rumcajs997 napisał(-a):

Elegancki zegarek, bardzo udany model, Pagani w końcu wywaliło ten ohydny napis i wstawiło fajny znaczek. Od razu lepiej to wygląda. Muszę tylko znaleźć jakiś pasek sylikonowy z pomarańczowymi wstawkami, bo to raczej taki letni model, nie pod takie eleganckie paski. Gdyby napis Automatic zrobili w kolorze pomarańcz jak sekunda, to bylby ideał. W końcu też zaczęli robić szafir z AR coating.

Wygląda lepiej od oryginału... co tam w środku cyka?

Edit: już wiem że NH35

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.08.2022 o 13:06, Mikas napisał(-a):

Ja też trochę udaję że jej nie widzęemoji3.png

A ten nautilus od PD bardzo mnie kusi. Od dawna obserwuję homary nautilusa tylko wszędzie jakieś pokręcone nazwy a ten nieczego sobie7fcfd33ba86d1756208aab9c0aa414a1.jpg

Tylko szkoda, że to raczej karykatura Nautilusa przez grubość. ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tandorio na PT5000

IMG_20220916_101112.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMG20220918165551.thumb.jpg.c4bf84631dfd707e5e4de93faf000aa9.jpg

IMG20220918165622.thumb.jpg.6e691e2220eba1616e668da3748dbbdc.jpg

A swoją drogą taka dygresja... patrzę na "obniżki" cenowe w związku z wrześniową wyprzedażą na ali i ręce załamuję. Np. homer Mondaine od Bernego jakieś 2-3 tygodnie temu był w regularnej cenie ok 250zł. Teraz w "promocji" 290zł. :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tym polega promocja w Polskich sklepach widać już koledzy z za muru też się uczą. Cały czas cena 1000zl w promocji 1100zl i sprzedaż wzrasta o kilka % he he 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maleje popyt na towar z za Wielkiego muru a koszty stałe trzeba pokryć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.08.2022 o 09:44, Paulus57 napisał(-a):

IMG_20220802_093459.jpg

Jak Ci się sprawuje ten zegar? Mam ochotę zakupić na próbę i cały czas się waham ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, filip3434 napisał(-a):

Jak Ci się sprawuje ten zegar? Mam ochotę zakupić na próbę i cały czas się waham ;)

Jakaś rewelacja, to nie jest, ale nie na tyle bym chciał się go pozbyć, tym bardziej, że to jedyny GMT (chyba) jaki mam w swojej kolekcji. Za te pieniądze wg mnie warto, ale raczej na takiej bransie jak moja. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Jakaś rewelacja, to nie jest, ale nie na tyle bym chciał się go pozbyć, tym bardziej, że to jedyny GMT (chyba) jaki mam w swojej kolekcji. Za te pieniądze wg mnie warto, ale raczej na takiej bransie jak moja. 

Dzięki bardzo :) U mnie bransoleta pójdzie prawdopodobnie od razu w odstawkę i zegarek wpadnie na gumę - mam wrażenie, że na co dzień będzie wygodniej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

R.K-Mistyk 

Chińczyk po operacji plastycznej 

DSCF0011.JPG

DSCF0013.JPG

DSCF0014.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.09.2022 o 20:29, Miszkolc napisał(-a):

Maleje popyt na towar z za Wielkiego muru a koszty stałe trzeba pokryć.

Jak ma nie maleć skoro ceny walą z kosmosu. Ostatnio widziałem kwarcowego klona Daytony o nazwie Tactical Frog za niemal 1300pln i to w "promocji" , bo wyjściowo było 2900pln ?, a w tym czasie zegarowni za 680pln jest fajny pilot Citizen Chrono z Eco drive ?

Edytowane przez ICE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, ICE napisał(-a):

Jak ma nie maleć skoro ceny walą z kosmosu. Ostatnio widziałem kwarcowego klona Daytony o nazwie Tactical Frog za niemal 1300pln i to w "promocji" , bo wyjściowo było 2900pln ?, a w tym czasie zegarowni za 680pln jest fajny pilot Citizen Chrono z Eco drive ?

Potwierdzam opinię. Moje ostatnie 5 kupionych zegarków, to Seiko i 4 Casio. Casio następne jest też w planie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi