Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

To jest drugi klub zagraniczny poza Realem, któremu kibicuję :)

No ja od prawie 15 lat tylko Bayern :D

Zawsze kibicuję skromności więc bufonom z Monachium życzę druzgocącej porażki :P

Skromności ? A czytałeś wypowiedzi zawodników Arsenalu przed pierwszym meczem ?

Tutaj akurat powiedziałbym że skromność była po stronie Bayernu.

Ale fakt czasem są bufonami i mówie to jako ich kibic.

Najlepszy przykład to ostatni finał ligi mistrzów z Chelsea i druga połowa zeszłego sezonu w Bundeslidze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda. Może nie było tak tragicznie jak Milan, ale Bayern za dużo nie pokazał.

Cieszy wygrana Arsenalu i świetna postawa Fabiańskiego, który moim zdaniem jest zawodnikiem meczu. Niestety na nic się to nie przełożyło :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale fakt czasem są bufonami i mówie to jako ich kibic.

W sporcie przeciwnikowi niezależnie od dyscypliny należy się szacunek. Uczy się tego zawodników na całym świecie od dziecka.

A w Bayernie tego kompletnie brak.... Brak im szacunku do przeciwnika nawet, gdy przegrywają.... a to, to już patologia.

Edytowane przez TIK TAK

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sporcie przeciwnikowi niezależnie od dyscypliny należy się szacunek. Uczy się tego zawodników na całym świecie od dziecka.

A w Bayernie tego kompletnie brak.... Brak im szacunku do przeciwnika nawet, gdy przegrywają.... a to, to już patologia.

Bez przesady bo idąc twoim tokiem myślenia to każda wielka drużyna w piłce nożnej to patologia.

To fak zklekceważyli Chelsea w ostatnim finale Ligi Mistrzów no i dostali karę.

Dzisiaj zagrali strasznie źle ale po prostu mają słabszy okres co widać było choćby w ostatnim meczu ligowym.

Było widać że chcieli zagrać na obronę wyniku z pierwszego meczu ale Arsenal ich mocno postraszył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez przesady bo idąc twoim tokiem myślenia to każda wielka drużyna w piłce nożnej to patologia.

To nie jest mój tok rozumowania. Różnica miedzy BM a innymi druzynami jest nie do opisania.

Co tam mecz z Chelsea....

A dzisiejszy z Arsenalem.... , ale fuksem się im upiekło ...Ale:

komentarze od szarego piłkarza po Przezydenta BM po zdobyciu drugi raz z rzędu mistrzostwa Niemiec przez Borussię, czy po hat tricku Lewego w finale Pucharu Niemiec. Nawet po takich batach to nie Borussia była dobra tylko za przeproszeniem Neuer z ręsztą zrobili kleksa w majtki i się im źle grało.

Pamiętam też czasy gdy łomot od Bayernu dostawał Górnik Zabrze z Wandzikiem w bramce. .... wypowiedzi , wręcz drwienie z rywali było na porządku dziennym.

A przegrany finał LM z ManU 2:1 w doliczonym czasie gry. Ha,ha podobno i tak Bayern był najlepszy, tylko jakoś nie wygrał. ...

Wiem, że jesteś kibicem BM wiec trudno Ci pogodzić się z taką postawą swojej druzyny :P

Edytowane przez TIK TAK

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest mój tok rozumowania. Różnica miedzy BM a innymi druzynami jest nie do opisania.

Co tam mecz z Chelsea....

A dzisiejszy z Arsenalem.... , ale fuksem się im upiekło ...Ale:

komentarze od szarego piłkarza po Przezydenta BM po zdobyciu drugi raz z rzędu mistrzostwa Niemiec przez Borussię, czy po hat tricku Lewego w finale Pucharu Niemiec. Nawet po takich batach to nie Borussia była dobra tylko za przeproszeniem Neuer z ręsztą zrobili kleksa w majtki i się im źle grało.

To wynikało moim zdaniem z faktu że mocno zabolała ich sytuacja w której Borussia stworzyła ekipę za niewielkie pieniądze będącą w stanie utrzeć nosa wielkiemu Bayernowi zarówno w lidze jak i w pucharze. Bayernowi który zawsze ma/miał najdroższych piłkarzy w lidzie i każdy wynik końcowy inny niż mistrzostwo jest traktowany jako porażka. No ale Borussia była absolutnie nie do zatrzymania w zeszłym sezonie.

Bayern to zespół który musi wygrywać a Borussia może.

A co do Neuera to po prostu średni bramkarz jest poza tym przyszedł z Schalke :D

Szkoda że nie mam kogoś takiego jak Kahn w bramce Bayernu :)

A przegrany finał LM z ManU 2:1 w doliczonym czasie gry. Ha,ha podobno i tak Bayern był najlepszy, tylko jakoś nie wygrał. ...

A gdzie tam po prostu Man United jest zespołem który w końcówkach meczów jest bardzo niebezpieczny a Bayern przegrał wygrany mecz.

Poza tym farta mieli i tyle :P

Wiem, że jesteś kibicem BM wiec trudno Ci pogodzić się z taką postawą swojej druzyny :P

Postrzegam siebie jako kibica który potrafi dostrzec niedoskonałości swojej drużyny i nie zwalać za każdym razem winy na sędziego jak to robią czasem kibice innych klubów.

Obiektywnie patrząc - dzisiaj Bayern zagrał na utrzymanie przewagi z pierwszego meczu ale dostali szybko bramkę i zrobiło się nerwowo. Potem wpadł ten farfocel z rzutu rożnego i zrobiło się nieprzyjemnie.

Bardzo nie podobało mi się natomiast zachowanie Bayernu w samej końcówce spotkania kiedy chowali się przy lini bocznej grając na czas. Nie tak powinna zachowywać się drużyna która podobno jest jednym z kandydatów do wygrania tej edycji LM.

No ale :) do moju Bayern !!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha,ha farfocel powiadasz.... :)

Gdyby Gervinio parę minut wczesniej lepiej zachował, byłby łacznie 3 farfocle.

Zgodzę się z Tobą, że bawarczycy mieli w ostatnich 4 minutach narobione w gacie, oj mieli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodzę się z Tobą, że bawarczycy mieli w ostatnich 4 minutach narobione w gacie, oj mieli :)

No mieli ale chyba każda drużyna by miała patrząc z jaką zaliczką przystępowali do tego meczu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja postrzegam Neuera zupepełnie inaczej i moim zdaniem to bardzo dobry bramkarz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem oddanym fanem Leeds - ale w prawie każdej europejskiej lidze mam zespół któremu kibicuję. W Anglii mam Liverpool i Leeds, Szkocja - Celtic, Niemcy Borussia i to od czasów Jana Kollera, Larsa Rickena - ok nie będę dalej wymieniał.

A Arsenalu szkoda - zagrali bardzo dobry mecz - Fabiański się spisał - zaraz zacznie się w mediach serial pt. " Czy Fabiański wrócic na stałe do bramki Arsenalu? CZy to koniec Szczęsnego w bramce Kanonierów? Co dalej z trenerem i zespołem? - i tak dalej.

A na koniec liczę na powrót Leeds do Premiership - wykupili ich teraz szejki i mają kasę to może się uda :)

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja postrzegam Neuera zupepełnie inaczej i moim zdaniem to bardzo dobry bramkarz.

Nie no oczywiście żartowałem z tym ze to średni bramkarz. Nie byłby w Bayernie jakby był średni ;)

Moim zdaniem to jeden z lepiej grających nogami bramkarz na świecie i fajnie ze zdecydował sie przejść do Bayernu ale generalnie jak pamietam jego mecze w Schalke i teraz patrzę na niego w Bayernie to jakby nie ten sam zawodnik. Wydaje mi sie ze trochę zgubił ta dyspozycję z czasów gry w Schalke.

Chociaż jak przypomnę sobie półfinały z Realem w zeszłym roku to grał fenomenalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i mamy wyniki losowania 1/4 finału LM

Málaga FC- Borussia Dortmund

Real Madryt -Galatasaray

Paris Saint-Germain-FC Barcelona

Bayern Monachium-Juventus

Jak Wam się podobają?

Bayern - Juve? będzie się działo ^_^

Edytowane przez Bukszpan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczęście sprzyja jak na razie, BVB na miszcza !

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W półfinale BVB, Real, FCB, Bayern. Typuje :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

off top

znajdzi 3 roznice miedzy pilkarzami (football australijski vs. football europejski) ;)

bff18e281bf97a4852923c2e5799813b_original.gif vs 02-ronaldo-crying.JPG

Edytowane przez antjama

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W półfinale BVB, Real, FCB, Bayern. Typuje :)

Podobnie to widzę z tym, że Juve zamiast Bayernu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Zgadzam się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Zgadzam się.

Wolne żarty :P

Chociaż najbardziej przed losowaniem obawialem sie wlasnie Juve.

Bayern nie za bardzo umie grać z drużynami z Włoch poza tym Juve to bardzo dobrze poukładany zespół. Cieżko będzie ale jestem dobrej myśli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szykuj lepiej piwo dla mnie :P :P :P :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

A my wpadamy na PSG. Będzie ciekawy mecz. Półfinały typuję tak jak Michał. A Ligę Mistrzów i tak wygra Blaugrana :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szykuj lepiej piwo dla mnie :P :P :P :P

:P

Piwo się chłodzi :)

Faktycznie mieli dużo szczęścia przy losowaniu ale słowo się rzekło więc jak tylko przejdą do następnej rundy to zapraszam jeśli będziesz kiedyś w północnej Szkocji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No baaaa, niebawem prawdopodobnie byde w Inverness.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi