Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Lincoln tylko angielska leci na dzień dzisiejszy ???????

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W C+ tylko Premier  i jeszcze Ekstraklapa... Dziś Wisła-Śląsk.  :(

Dobrze, że mam Eurosport to chociaż Bundesligę pooglądać można. 

Edytowane przez mw75

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak mogą zmieniać oferte w czasie trwania umów ?

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano, w umowach u różnych dostawców TV mamy nazwy kanałów a nie ich zawartość, np. różne ligi. 

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pakiet C+ w UPC tylko dlatego, że pokazywali dużo meczów. Reszta mnie nie interere. Za samą Anglię im chyba płacić nie będę :( Kpina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Niestety - jeżeli nie usunęli CAŁEGO kanału, to, o ile wiem, niewiele można im zrobić.

Nawet gdyby im wypowiedzieć umowę, to byłoby jeszcze gorzej, bo wtedy odpadałby Liga Mistrzów. Dzisiaj dzwoniłem do nich. Konsultanci proszą o jeszcze chwilę cierpliwości. Twierdzą, że negocjacje cały czas trwają i że jest duża szansa na to, iż La Liga wróci do nc+.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się że prędzej Eleven będzię nadawany na NC+ bo to oni wykupili prawa do Ligi Hiszpańskiej i Włoskiej....zobaczymy....póki co mecze na Eleven z polskim komentarzem w super jakości choć jak kaźdy wolałbym tv...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Real ostro jedzie, a bramki piękne

Dobrze, że TV teraz z wifi są, bo przez posrane nc+ człowiek się musi denerwować i trzeba w wersji roboczej oglądać :)

lo90_image.jpg

Edytowane przez Krystian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też próbowałem tak obejrzeć, ale zbyt wielu oglądających było...

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się że prędzej Eleven będzię nadawany na NC+ bo to oni wykupili prawa do Ligi Hiszpańskiej i Włoskiej....zobaczymy....póki co mecze na Eleven z polskim komentarzem w super jakości choć jak kaźdy wolałbym tv...

No jaja jakieś w tym sezonie , mecz serie A z ramówki Eleven leci na TVN Turbo .

Edytowane przez Drake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Remis dzisiaj wypali, czy raczej przegramy?

Ja po cichu liczę na remis, ale obawiam się wysokiej porażki bo trochę im na ambicję wjechaliśmy ;)

Wygrana w dzisiejszym meczu graniczy raczej z cudem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krystian, odczucia mam dokładnie jak Ty.

Niemcy podejdą do tego spotkania bardzo ambicjonalnie i prestiżowo, maksymalnie zmobilizowani i bardzo ważny będzie początek meczu. Jeśli wyjdziemy ze strachem na twarzach i Niemcom uda się coś szybko strzelić, to może być kiepsko, bo poczują krew i będą grali na luzie.

Jeśli jednak przez pierwsze 10-15 min pokażemy, że się nie boimy to i nasi rywale raczej nie ruszą na nas z zębami, będą grali swoje z przekonaniem, że nic dwa razy się nie zdarza i u siebie przy dopingu na pewno coś strzelą.

Remis traktowałbym jak zwycięstwo.

Edytowane przez mikolaj78

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boję się że raczej remis może być dla nas cudem  <_< .

Przy obecnej mobilizacji Niemców i ich plamie na honorze z meczem na własnym boisku ...  :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanse są zawsze bo wiadomo jaka jest piłka. Pokazał to wczorajszy mecz Holandii z Islandią (pomijając już ostatnie wyniki Oranje...). Remis każdy brałby w ciemno. Niby nie gra dzisiaj Reus, ale czy przy niemieckiej sile ognia robi to im różnice? Na bank będziemy się murować od początku i liczyć na kontry jak w pierwszym meczu. Trochę szczęścia i kto wie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Krygo - raczej mnóstwo szczęścia i kto wie...

Przedwczoraj puściłem sobie tamten mecz tak dla przypomnienia, już wtedy mieliśmy masę szczęścia i były momenty

rozpaczliwej obrony i wybijania na oślep a przecież wtedy mówiło się jacy Niemcy byli słabi...

Cóż, byliśmy skuteczniejsi i mieliśmy w bramce Szczęsnego w wysokiej formie, pytanie tylko, czy ma szansę się to powtórzyć  ?

Edytowane przez mikolaj78

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest mecz z gatunku "wygrywanych " głową i całą drużyną ...problem z Niemcami polega tylko i aż na tym że sił i koncentracji całej drużynie ich rywala musi wystarczyć aż do 94 min...bo im się prawie nigdy nogi nie plączą ze zdenerwowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...bo im się prawie nigdy nogi nie plączą ze zdenerwowania

To u nas jest na odwrót :P

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magik.

Przedwczoraj puściłem sobie tamten mecz tak dla przypomnienia, już wtedy mieliśmy masę szczęścia i były momenty

rozpaczliwej obrony i wybijania na oślep a przecież wtedy mówiło się jacy Niemcy byli słabi...

Dokładnie tak tamten mecz zapamiętałem. Jeżeli dzisiaj wyciśniemy remis, to będzie wielki sukces. I tak poza tematem... dzisiaj w US Open zawalczy też Agnieszka Radwańska o awans do kolejnej rundy. Niestety będą to już późne godziny nocne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Porażka z Niemcami nikogo chyba nie zdziwi. Nawet jeżeli przegramy 0:5, trudno będzie mówić o sensacji. Remis trener wziąłby pewnie w ciemno. Wniosek: trzeba zaatakować od pierwszej minuty - tylko zaskoczeni Niemcy mogą stracić u siebie bramkę, a wtedy na pewno nie będą w 100% spokojnie realizować przedmeczowej taktyki. ;):D

PS. Być może to bzdura, ale za to jaka! :D :D

EDIT: W 70 minucie meczu, Gruzja prowadzi 1:0 ze Szkocją. :D

Edytowane przez Lincoln Six Echo

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi