Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Na Twoje szczęście jest to nie do sprawdzenia, aczkolwiek radzisz sobie bez jednej nogi to i bez dwóch palców dałbyś radę :D Półfinały 2/3 maj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyliczyli że jakby wybuchło 1sek wcześniej, czy tam później to cała drużyna leżała by w piasku.

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie usprawiedliwiam tego meczu tylko odpowiadam na wpis Kolegi ktory wyraznie zaznaczyl kto rzadzi w Trojmiescie, moje zdanie jest takie ze rzadzi kasa ( prosto z Niemiec ;) )

Tak się składa, że Niemców nie było i wtedy też Lechia tłukła Arkę zarówno u siebie jak i w Gdyni... Przepaść między klubami jest duża i taka jest prawda, zobaczymy co przyniosą kolejne mecze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co moga przyniesc ? :) Lechia dalej bedzie tłukła Arkę zarowno u siebie jak i w Gdyni bo przeciez przepasc miedzy klubami jest duza i taka jest prawda, jedna prawda i g...o prawda ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Arka nie spadnie to będziemy ją tłuc :-) Z drugiej strony, szkoda, że mając taki potencjał Lechia na wyjeździe nic nie gra :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juve - Monaco, delicje proszę ja Was, to będzie świetna rywalizacja. No chyba, że druk poleci.

(0).(0)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Arka nie spadnie to będziemy ją tłuc :-) Z drugiej strony, szkoda, że mając taki potencjał Lechia na wyjeździe nic nie gra :(

u siebie też nic nie gra, w meczu derbowym żadnych rewelacji nie było

trochę się MU wczoraj męczył, półfinał z Celtą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę to delikatne określenie. Zęby zgrzytały momentami. Tak czy owak Celta mogłaby oddać walkowerem bo tylko się nabiegają bez sensu. Jeden finalista już znany ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u siebie też nic nie gra, w meczu derbowym żadnych rewelacji nie było

trochę się MU wczoraj męczył, półfinał z Celtą

U siebie Lechia  jest najlepsza w ekstraklasie więc jednak gra...

Edytowane przez Matti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No też prawda. Nie dość, że meczów grają co niemiara to jeszcze to... Ale Ibrze to tego dnia nic nie wychodziło, aż skończyło się kontuzją. W jego wieku 9 miesięcy pauzy jakie mu przewidują to jest raczej równoznaczne z emeryturą bo nigdy nie wiadomo jeszcze jak to będzie z formą po takiej kontuzji. Nie zdziwię się jak da sobie spokój, choć to ambitny skurczybyk. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Jagiellonia rozdaje karty, może zdobyć MP bez względu na wyniki innych meczów, również Legii lub Lechowi do MP wystarczy wygrać wszystkie mecze, szkoda, że nie dla Lechii... Mam tylko nadzieję, że zmażą plamę i jednak powalczą w tych ostatnich 7 meczach, bo jeśli nie to Nowak do zmiany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prezes Jarosław może nie interesować się futbolem ale moim zdaniem żaden klub z wolnego miasta Gdańska nie da rady ;-) ...a Białystok a i owszem - tam sami prawdziwy patrioci. A tak na serio to żadna z tych drużyn nie ma potencjału na spokojne wygranie wszystkich spotkań - zwłaszcza że przecież grają też ze sobą. Ktoś pęknie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś Żelek vs Kareł, używał ktoś może eleven sport przez neta, stream w przeglądarce ? Kminie jak obejżeć, żeby się nie denerwować że coś nie bangla. Można za paręnaście pln sobie wykupić miesiąc użytkowania.

(0).(0)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Eleven i z tego co widzę w programie to będzie leciał na zwykłym Eleven a nie na sport  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Eleven i z tego co widzę w programie to będzie leciał na zwykłym Eleven a nie na sport :)

No nieistotne który, jako użytkownik karty cyfra+ nie mam obydwóch Weeb.tv muli czasem a nie chce się irytować w czasie meczu.

(0).(0)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie, Mistrz jest jeden...

Jest, ale ten  :P

nintchdbpict000292801126.jpg?strip=all&w

No nieistotne który, jako użytkownik karty cyfra+ nie mam obydwóch Weeb.tv muli czasem a nie chce się irytować w czasie meczu.

(0).(0)

Podejrzewam że w sieci wszędzie będzie mulić, duże zainteresowanie to i widowisko będzie ogromne  ;)

W tej beznadziejnej Toya-i chociaż mam te trzy Eleven-y  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Jest, ale ten  :P

Obiektywnie każdy z nich wyniósł grę w piłkę nożną do poziomu maestrii. Przeważnie w ocenach o wyższości jednego nad drugim decyduje przywiązanie do Realu lub Barcy. Jeżeli dziś Real pokona Barcę, to powiększy przewagę w tabeli do 6 punktów. No i trzeba pamiętać, że Real ma jeszcze do rozegrania mecz zaległy więc może to być nawet 9 punktów. W takim przypadku mistrzostwo La Liga będzie praktycznie pozamiatane. Dla FCB pozostanie tylko tzw. puchar pocieszenia czyli Copa del Rey.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prezes Jarosław może nie interesować się futbolem ale moim zdaniem żaden klub z wolnego miasta Gdańska nie da rady ;-) ...a Białystok a i owszem - tam sami prawdziwy patrioci. A tak na serio to żadna z tych drużyn nie ma potencjału na spokojne wygranie wszystkich spotkań - zwłaszcza że przecież grają też ze sobą. Ktoś pęknie.

Napisałem, że Legia lub Lech mogą wygrać 7 spotkań, może to być też Jaga, chodziło o zdobycie MP bez względu na wyniki innych drużyn... Najciekawiej się zacznie 17 maja, kiedy pierwsza czwórka trafia na siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś Żelek vs Kareł, używał ktoś może eleven sport przez neta, stream w przeglądarce ? Kminie jak obejżeć, żeby się nie denerwować że coś nie bangla. Można za paręnaście pln sobie wykupić miesiąc użytkowania.

(0).(0)

Mi nic nie zacinało, ale ogólne opóźnienie względem czasu rzeczywistego bardzo utrudnia zakłady na żywo ;)

Jak dla mnie, Mistrz jest jeden...

http://www.apclub.pl/videoleomessi.html

Wyróżniłbym też Neymara.

Zaskoczyłeś wszystkich. Jestem w szoku.

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi