Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

póki Fifa, Uefa i inne tego typu "mafie" się za to nie wezmą to takie sytuacje będa się zdarzać, nie podobało mi się, że Siemaszko strzelił w taki sposob i mówie to zupełnie szczerze jako kibic Arki od dzieciaka, jako przykład radzenia sobie z tym problemem podam poraz kolejny federację Rugby - powtórki na życzenie sędziego i rozwiewanie wątpliwości w czasie meczu, nikomu to nie przeszkadza i każda ze stron łącznie z kibicami nie mają wobec siebie pretensji, a w piłce wyniki były, są i niestety chyba jeszcze długo będą wypaczane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przecież jego rodzice mogą być z Twojego pokolenia Marek. Cwaniakowanie w tym kraju ma długą tradycję i nie zaczęło się wczoraj. Lata walki z systemem/ reżimem też swoje piętno odcisnęły. Żeby nie szukać daleko - pobłażanie dla szkolnego ściągania , które jest niczym innym jak oszustwem.

Masz rację Robert, ale prawdopodobnie znasz moje podejście w tej materii.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drukowanie wyników to patologia,  a nie  przysłowiowe psie odchody na chodniku, które zauważam, ale omijam.

Ernesto Valverde zastąpił Luisa Enrique na stanowisku trenera Barcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tuchel dziś zwolniony z BVB :o Bild tak podaje.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to chyba nie jest specjalne zaskoczenie? Nie dogadywali się podobno z Watzke od dłuższego czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie piaskownica, co oni po 10 lata majo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

¡Vamos! Real!

Edytowane przez lukebor

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wariat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsza połowa wyrównana, w drugiej zdecydowana przewaga Realu. To nie był wieczór Juve.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, wielka szkoda, ale i tak się cieszę, że w finale Bianco Nerri a nie plastikowa Barcelona, która myśli, że wystarczy krzyknąć na sędziego i będzie dobrze. Szacunek dla Realu oczywiście, ale będzie następny sezon i Juve jescze wiele namiesza w tych rozgrywkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po tym mega golu Mandżukicia ;) liczyłem, że stać ich na więcej, jednak poszło w drugą stronę i Real stał się pierwszą drużyną, która obroniła tytuł i chyba jednocześnie strzeliła Juventusowi więcej/ tyle samo bramek w jednym meczu co stracili łącznie do tej pory w LM? Nie jesten ich wielkim fanem, ale tak jak już wspomniał LSE- szacun się należy. A utrzymanie arki bardzo mi pogorszyło humor. Oby dzisiaj skończyło się chociaż na "pucharach" Lechii bo mistrz to by były jaja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ochłonąłem już po wczorajszej euforii, więc na spokojnie tylko jedno przemyślenie: na tym poziomie nie widziałem jeszcze drużyny, która by tak zdominowała przeciwnika, jak wczoraj Real w drugiej połowie Juve. Oprócz umiejętności (technicznych, indywidualnych i taktycznych) zdecydowało moim zdaniem...przygotowanie fizyczne. Juve wyglądało, jak by miało 60 meczy za sobą, a Real, jakby zaczynał sezon. A to głównie dzięki umiejętnym rotacjom składem przez cały sezon.

Swoją drogą, Pintus kiedyś trenował ... Juve ;)

Hala Madrid! :)

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh kibicowałem Juve :(

BTW Górnik Zabrze wraca do Ekstraklapy. Zastanawiam się na ile w I lidze ostatnie kolejki to prawdziwa walka, a na ile chłodna kalkulacja. To tak w ujęciu odwiecznego pytania kto chce, a kto może awansować....

Chociaż awans Sandecji może przeczyć moim słowom :) Tym samym Małopolska ma 4 kluby w najwyższej klasie rozgrywkowej. Niezłe zagęszczenie na tak małym terenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Peszko, Peszko, Peszko... Jeździec bez głowy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co dzieli Lechię od europejskich pucharów?

.

.

.

.

.

Sopot...

Edytowane przez Viggen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi