Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krystian

Piłka nożna, football, soccer czy jak kto zwał

Rekomendowane odpowiedzi

Taki komentarz pod jednym z arykułów o T.H. spotkałem :D

" beka by była, wyobraź sobie, że jesteś z dupeczką sam na sam, zaczynacie akcję, a tu nagle jeb!

tomasz hajto komentuje twoje ruchanie, ty się produkujesz, a tu hajto obok nawija nie bój się, wejdź w nią mocniej, trzymaj tę głębię, tak, ale za mało tej gry z kija chłopie, przenieś ciężar i obróć ją na drugą stronę, z podmęczonym rywalem gra się łatwiej

ty się już wkurwiasz, a hajto dalej ma wkrętkę pokiwaj trochę, ale nie jak jesteś z tyłu, nie na raz, dokładniej graj, odpuść trochę jak nie jesteś pewien, popatrz, podnieś głowę, przytrzymaj językiem, to też jest element gry, właśnie tak, jak ja to mówię antizipieren, graj do końca, nie czekaj aż ona zacznie gwizdać

no i ch*j, kończy się opadem, bo hajto cię stresuje, a on mnie jupp heynckes mówił, że jak ktoś nie robi tego w poniedziałek, wtorek, środę, to nie zrobi tego w sobotę, nie można tak na tym poziomie, to są właśnie te detale, już u mnie w schalke był taki victor agali i rudi assauer mówił o nim agali, agali, nie porucha, bo się spali hehe"

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

@Kosma,  

dobry tekst  :D. A tak poważnie, to ja najwyżej cenię jakość komentarzy z Eleven. Szczególnie w przypadku La Liga dobrze mi się mecze ogląda jak komentują Pawłowski / Ćwiąkała. Zresztą Tomek Ćwiąkała napisał książkę o FCB tak więc swój człowiek  :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komentarz jest w piłce tak istotny jak pudełko od zegarka. Rośnie jego znaczenie gdy chcesz go sprzedać !

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Brzoza2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie rozumiem... :blink:

Bo uciekło mi słowo "znaczenie"

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze sportowe zachowanie działaczy- powtórka meczu RPA Senegal.

Szkoda że tylko jednostkowe, i dalej tym tzw "sportem" rządzić będą bukmacherzy pospołu z "działaczami", a miliony będą się dziwić milionom :) zapłaconym za kolejnego piłkarza.....

Szkoda tylko samych zawodników, odnoszę wrażenie, pionków w tej "grze".

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Dzieje się dzisiaj. Real na własnym boisku zremisował z Levante 1:1 :). Manchester City zdemolował Liverpool 5:0. Dzisiaj też ciekawie zapowiadający się mecz Valencia vs Atletico Madryt no i oczywiście derby Barcelony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rotacje Zidane zazwyczaj przynoszą korzyści dopiero pod koniec sezonu ;)

Liverpool dostał niestety czerwoną kartkę nieco z kapelusza (pomijając skutek zderzenia obu piłkarzy, zamiaru tam żadnego nie było) no i poleciało.

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bądź taki pewien, że Krycha zaraz zacznie wychodzić na plac w podstawowej jedenastce. Różnie może być po takiej długiej przerwie - tym bardziej, że w kadrze WBA jednak jest paru solidnych pomocników.

Grzesiu w wyjściowym składzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzesiu w wyjściowym składzie :)

No, to dobrze. Oby tylko zasłużył na zachowanie tego miejsca. :)

A Szczęsny wprawdzie nie miał zbyt wiele pracy w meczu z Chievo, ale kilka razy wykonał świetną "włoską robotę". ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oł! A co się stało z Monaco i Bayernem? Nicea się obudziła? Bayern chyba nie!

Edytowane przez markali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Piękne derby Barcelony i piękna manita  :D. Jednak prawdziwy test we wtorek. Gramy u siebie z Juve  :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Real znowu remis u siebie. PSG w tym roku konkurencji mieć nie ma prawa. Krycha nie pomógł. Tak jak Grosik...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koszmar - Bartra, Subotic i Schmzer ne zagrają jutro w Londynie. Lekko optymizm mi opadł ale kciuki bede trzymał mocno :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Woooooow, rządowa telewizja będzie puszczać Ligę Mistrzów w środy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybór ograniczony do czterech spotkań, nie mniej fanie że puszczają cokolwiek. Dziś chyba Barcelonę wypada oglądać, mam nadzieje na grad goli :P A mam tylko 1 piwo, buuuuuu !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transmisja LM, skróty pozostałych spotkań, prawidliwo.Parafrazujac znany cytat- na pohybe(L) malkontentom :lol:

Edytowane przez rafi87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczęsny ława. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że Juve ma duże szane, niech wygra lepszy. Tylko żeby żadnych kartek z doopy nie było, czy innych druków.954554a9b48326823738db8efdbe98d4.jpg

I Dembele, ehhhh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transmisja LM, skróty pozostałych spotkań, prawidliwo.Parafrazujac znany cytat- na pohybe(L) malkontentom :lol:

Ja wiem że tobie byle co wystarczy...jak będziesz chciał znać wyniki na żywo z innych boisk daj znać... O właśnie 1 - 0 dla sportingu , ładny gol.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już drukują, już drukują :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juve się póki co lepiej prezentuje, Dembele se pyka jak na treningu momentami. Zero strachu, zero respektu, ale on młody i śmigło zerwane jeszcze.

Nowe nabytki PSG juz po jednej bramce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi