Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
eye_lip

Co nam w ....CD (i nie tylko) gra?

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, ireo napisał(-a):

No proszę, a mnie ktoś tu niedawno napisał, że „dzielę się nadmiarem refleksji w ilościach hurtowych”, czy jakoś tak 😛

Można snuć refleksje o temacie wątku albo refleksje o cudzych refleksjach. Ja trzymam się tych pierwszych. ;) 

Tymczasem... kontynuując refleksje (a właściwie wspominki) na temat katalogu wytwórni TOUCH & GO, parę dźwięków od BUTTHOLE SURFERS (oczywiście bez cienia aluzji!). :D 

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Można snuć refleksje o temacie wątku albo refleksje o cudzych refleksjach. Ja trzymam się tych pierwszych. ;) 

Jasne, "masz bezapelacyjną rację", chyba że akurat "snujesz reflekse o cudzych refleksjach" (i emotikonka).

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a):

Komu się nie podoba niech nie ogląda i nie komentuje.

Niby skąd ktoś miałby wiedzieć czy mu się coś podoba zanim obejrzy?

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, ireo napisał(-a):

Niby skąd ktoś miałby wiedzieć czy mu się coś podoba zanim obejrzy?

No ja wiem , ale są tutaj tacy malkontenci , a ja od czasu do czasu będę wrzucał filmiki z synem, bo jest to w temacie 🤗🤗🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a):

No ja wiem , ale są tutaj tacy malkontenci , a ja od czasu do czasu będę wrzucał filmiki z synem, bo jest to w temacie 🤗🤗🤗

No, nie wiem… „Młode talenty” to chyba trochę inny temat. Być może więcej krzywdy wyrządzi dziecku ochrona przed krytyką niż wyciągnięcie z niej wniosków. A jeśli synek na serio będzie chciał się zająć występami przed publicznością, to warto zacząć pracę nad umiejętnością radzenia sobie z odrzuceniem, którego czasem doświadcza każdy artysta i nie tylko. 

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, ireo napisał(-a):

No, nie wiem… „Młode talenty” to chyba trochę inny temat. Być może więcej krzywdy wyrządzi dziecku ochrona przed krytyką niż wyciągnięcie z niej wniosków. A jeśli synek na serio będzie chciał się zająć występami przed publicznością, to warto zacząć pracę nad umiejętnością radzenia sobie z odrzuceniem, którego czasem doświadcza każdy artysta i nie tylko. 

Akurat tu było 6 osobowe jury tak że cały czas jest oceniany, a chodziło mi o coś innego.

Screenshot_2026-04-21-15-22-03-44_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Edytowane przez TomcioMiki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś w Katowicach, będzie 🔥 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, ireo napisał(-a):

A wystepy przed publicznością większą i mniejszą ma już dawno za sobą, nawet za granicą.

Screenshot_2026-04-22-08-05-34-37_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

677727888_992575046625884_4400417095843889968_n.thumb.jpg.22a5afa87590d64eb45e044865de39a7.jpg

Jedziesz 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, Lincoln Six Echo napisał(-a):

Pytasz, stwierdzasz, składasz w hołdzie Azazelowi..? :D  ;)

Pytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, satanic napisał(-a):

Pytam.

No myślę intensywnie. Teraz jeszcze intensywniej, bo jakoś nagle przyspieszyła sprzedaż biletów. Wiesz pewnie z wątku, że ja słucham "od sasa do lasa", a w line-upie jest sporo rzeczy dla mnie ciekawych - najbardziej: Primus, Alcest, Coroner, Corrosion of Conformity, Crowbar, Deicide, Front Line Assembly, Die Krupps, Fu Manchu, Hocico, Death Angel, KMFDM, Municipal Waste, Onslaught, Sacred Reich, Ratos de Porao, Body Count, Waltari, Triptykon, Terror...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jeden z lepszych festiwali, choć ja nie przepadam za takimi spędami, a jeszcze jak line-up ułożą że dwie, albo kilka kapel gra w tym samym czasie to już całkiem lipa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, satanic napisał(-a):

To jeden z lepszych festiwali, choć ja nie przepadam za takimi spędami, a jeszcze jak line-up ułożą że dwie, albo kilka kapel gra w tym samym czasie to już całkiem lipa.

No tu masz 100% racji. Człowiek się jara, że jest super zestaw, a potem... okazuje się, że połowa kapel, które chciałbyś zobaczyć gra o tej samej godzinie, true.  

A to widziałeś?

677198694_992662673283788_8118418422084629155_n.thumb.jpg.df7914165782d2e1a443b0addb5261cf.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No gruby zestaw, coś tam bym wybrał, choć ja większość koncertów to Black metal wybieram, ale stare załogi jak Deicide czy Immolation to bym zobaczył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a):

A wystepy przed publicznością większą i mniejszą ma już dawno za sobą, nawet za granicą.

Screenshot_2026-04-22-08-05-34-37_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Nie miałem na myśli takiej publiczności, której nie przeszkadza, że wykonawca przez większość utworu jest poza rytmem.

Napisałem "na serio". 

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, ireo napisał(-a):

Nie miałem na myśli takiej publiczności, której nie przeszkadza, że wykonawca przez większość utworu jest poza rytmem.

Napisałem "na serio". 

Oj uwierz mi nie jest poza rytmem byś się zdziwił. Szkoła muzyczna. 

Akordeon, fortepian, gitara klasyczna, elektryczna, śpiewa w chórze .

Kiedyś tam w Katowicach 😁😁😁

Edytowane przez TomcioMiki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi