Gość zonka #1651 Napisano 31 Marca 2014 zboczeniec !OK, poprawie swoja wypowiedz- nash13 ma uroczego dzidziusia ! a swoja droga...maluszek- skad wiesz, ze taki maluszek ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #1652 Napisano 31 Marca 2014 zboczeniec !OK, poprawie swoja wypowiedz- nash13 ma uroczego dzidziusia ! a swoja droga...maluszek- skad wiesz, ze taki maluszek ? Ja zboczeniec? A kto tu tylko o seksie i kota zboczonego ma w awatarze? Żonka - opamiętaj się, bo jak mężus zobaczy A co do maluszka, to ja nie chcę wiedzieć. Tfu! 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1653 Napisano 31 Marca 2014 kotek nie jest zboczony ty tutaj masz kosmate myśli...dlatego tak ci się wydaje :>Jak zobaczy, to zobaczy ! nic złego nie robię, bicia nie będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #1654 Napisano 31 Marca 2014 kosmate myśli... Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #1655 Napisano 31 Marca 2014 kotek nie jest zboczony ty tutaj masz kosmate myśli...dlatego tak ci się wydaje :>Jak zobaczy, to zobaczy ! nic złego nie robię, bicia nie będzie To prawda ale wiesz, zrozum chlopa.. Chronofil ma juz swoje lata, natury nie oszukasz, chociaz pogadac musi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1656 Napisano 31 Marca 2014 kiedys lepiej kilka osob z forum widzialo mnie na zywo, choc pewnie nei wiedza, ze ja to ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1657 Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja obstawiam,że Mirka znaczy się Mirosuława 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4088 #1658 Napisano 1 Kwietnia 2014 tak i mieszkają w innych miastach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1659 Napisano 1 Kwietnia 2014 tak i mieszkają w innych miastach Dlatego zaczęli spotykać się na forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1660 Napisano 1 Kwietnia 2014 Dlatego zaczęli spotykać się na forum @Lestaf- detektyw 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1661 Napisano 1 Kwietnia 2014 ale macie dylematy ha ha...kiedyś już mówiłam- mój mężulek ma tutaj konto, ale sie nie udziela więc nie dojdziecie do tego kto to ha ha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1662 Napisano 1 Kwietnia 2014 ha ha ha....................żartowałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #1663 Napisano 1 Kwietnia 2014 dobra dobra, zobaczy posty to sam napisze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5771 #1664 Napisano 1 Kwietnia 2014 ale macie dylematy ha ha...kiedyś już mówiłam- mój mężulek ma tutaj konto, ale sie nie udziela więc nie dojdziecie do tego kto to ha haJa wiem !!!!! to Zbysiu Bida ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1192 #1665 Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja wiem, że to pewnie ktoś z Wrocławia... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1666 Napisano 1 Kwietnia 2014 To nie jest Zbysiu to Aki...... ha ha szukajcie sobie 'aki...' tu trochę jestSłuchajcie! kto powiedział, że tak naprawdę jestem z Wrocławia? ..a może z Sosnowca? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1667 Napisano 1 Kwietnia 2014 tak i mieszkają w innych miastach Mirek nie ma w opisie lokalizacji więc nie każdy musi wiedzieć gdzie mieszka Koleżanka kiedyś wklejała zdjęcie Suba No Date i dlatego nasz szanowny kolega przyszedł mi do głowy To nie jest Zbysiu to Aki...... ha ha szukajcie sobie 'aki...' tu trochę jestSłuchajcie! kto powiedział, że tak naprawdę jestem z Wrocławia? ..a może z Sosnowca?Ktoś tu wprowadza dezinformacje ? 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #1668 Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja mam inne pytanie!! Czym @Lestaf myje włosy, że nad morzem miał takie ładne?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1669 Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) @Kromeczka to żadna tajemnica Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 16 #1670 Napisano 1 Kwietnia 2014 To nie jest Zbysiu to Aki...... ha ha szukajcie sobie 'aki...' tu trochę jestSłuchajcie! kto powiedział, że tak naprawdę jestem z Wrocławia? ..a może z Sosnowca?akism? Ten Rolex Submariner 116610LN, którego raz wrzuciłaś w towarzystwie Twojego zegarka by pasował do akism, o ile mnie pamięć nie myli. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1671 Napisano 1 Kwietnia 2014 to nie jest akism, ha ha ha ale Akisa znam!on juz chyba nie ma tego Submarinera...lecz pewna nie jestemakism? Ten Rolex Submariner 116610LN, którego raz wrzuciłaś w towarzystwie Twojego zegarka by pasował do akism, o ile mnie pamięć nie myli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #1672 Napisano 1 Kwietnia 2014 To może Robi One Kenobi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #1673 Napisano 1 Kwietnia 2014 Nie jest to również Robi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4088 #1674 Napisano 1 Kwietnia 2014 Ja wiem kto ale nie powiem ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4088 #1675 Napisano 1 Kwietnia 2014 No dobra: AkiRoninco wygrałem ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach