mechanik 994 #2026 Napisano 29 Maja 2014 Piękny tort i to w naszym ulubionym motywie Córka jest cukiernikiem czy amatorem-pasjonatem wypieków? Amatorka, ale potrafi ,a dla taty znajdzie" czas "zawsze Cook,jestem trochę w bok od torta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajacagnieszka 16 #2027 Napisano 29 Maja 2014 Uwaga...Bukaaa!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #2028 Napisano 29 Maja 2014 Aga, jezeli to zdjecie przedstawia Ciebie w 7msc ciazy to rewelka brzusio- miniaturka! (przynajmniej na zdjeciu wydaje sie malutki) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1392 #2029 Napisano 29 Maja 2014 E tam, gdzie Ci di Buki ;-)))Moja Zona pod koniec drugiej ciazy (nie wiem czy to ma znaczenie, ale zaszlismy cztery miesiace po porodzie) wazyla 92kg gdzie normalnie wazy ok 55kg. To bylo cos, ale mi to sie nawet podobalo :-)))) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #2030 Napisano 29 Maja 2014 Super tort.Reszta też ok 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2031 Napisano 29 Maja 2014 Buka miala dekolt zakryty Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #2032 Napisano 2 Czerwca 2014 Strasznie mnie Pani Magda pogrubia 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #2033 Napisano 2 Czerwca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2034 Napisano 2 Czerwca 2014 Piotr - ty to po prawej czy lewej? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #2035 Napisano 2 Czerwca 2014 Towarzyszka ma piękne oczy i usta 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2036 Napisano 2 Czerwca 2014 Strasznie mnie Pani Magda pogrubia Świetnie wyglądasz [chyba jesteśmy rówieśnikami] Towarzyszka ma piękne oczy i usta To raczej nie towarzyszka A pani mi kogoś przypomina.....a wiem,wieszaki z szafy 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub Mróz 17 #2037 Napisano 3 Czerwca 2014 Fakt, jest szczupła, ale musisz ją zrazu szufladkować, obrażać i narzucać innym swoją opinię? Wystarczyło napisać, że Ci się nie podoba lub jest nie w Twoim guście. Mi się podobają jej oczy i usta, co do reszty się nie wypowiadam, bo to nie konkurs piękności, a sam, podobnie jak Ty, wolę nieco pełniejsze kształty. 0 IWC Schaffhausen Cal. 83 INCA, JLC Master Control Ultra thin, Audemars Piguet cal. 2003 i cal. 2001, ML Pontos Automatique PT6117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #2038 Napisano 3 Czerwca 2014 To i ja się wyrażę ze swą oceną przedstawionego materiału dowodowego. Gdyby nie podbijane klockami podeszwy bucików, to dziewczę jak na mój gust, ma za nisko osadzone "zawieszenie". 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2039 Napisano 3 Czerwca 2014 To i ja się wyrażę ze swą oceną przedstawionego materiału dowodowego. Gdyby nie podbijane klockami podeszwy bucików, to dziewczę jak na mój gust, ma za nisko osadzone "zawieszenie". Coś w tym jest Ja tam szczupłe lubię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4633 #2040 Napisano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Nie lubię czarnych rajtuz........bleeee , dobre dla starych zbereźników. Dziewczę ładne...ma duże....oczy no i jest szatynką za co już plus na wstępie. Ale czy taka przepiękna ? Bez przesady, we Wrocku na przystankach po 2 ładniejsze zawsze stoją. Dlatego przestałem jeździć komunikacją, żeby się nie denerwować.A Piotruś się wyprężył... widać chciał objąć ( zachęta była...ręka na ramieniu) i nie wiedział co z łapami zrobić to do kieszeni . Po co sobie w domu psuć atmosferę na cały dzień a może i tydzień. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2041 Napisano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Fakt, jest szczupła, ale musisz ją zrazu szufladkować, obrażać i narzucać innym swoją opinię? Wystarczyło napisać, że Ci się nie podoba lub jest nie w Twoim guście. Mi się podobają jej oczy i usta, co do reszty się nie wypowiadam, bo to nie konkurs piękności, a sam, podobnie jak Ty, wolę nieco pełniejsze kształty.Wiesz co Jakub ,.........się,ok? Dziewczyna jest MISS Krakowa zdaję się ......i rzeczywiście jak piszesz NIE JEST TO KONKURS PIĘKNOŚCI...buhaha Edytowane 3 Czerwca 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4633 #2042 Napisano 3 Czerwca 2014 Dziewczyna jest normalnej "grubości" , szkieletorem nie jest na pewno. Normalne wymiary dla zdrowej młodej dziewczyny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2043 Napisano 3 Czerwca 2014 Za chuda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #2044 Napisano 3 Czerwca 2014 No nie ma tam czego poklepać za bardzo Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2045 Napisano 3 Czerwca 2014 Dziewczyna jest normalnej "grubości" , szkieletorem nie jest na pewno. Normalne wymiary dla zdrowej młodej dziewczyny. Dokładnie Mimo to nie mój typ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2046 Napisano 3 Czerwca 2014 Żart o wyborach miss sobie przypomniałem "DAĆ ZA WYGRANĄ" W PRZYPADKU MISS NABIERA INNEGO ZNACZENIA..... p.s Dla kolegów o delikatnej konstrukcji,nikogo nie obrażam,uśmiechnąć się trzeba 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2047 Napisano 3 Czerwca 2014 Żart o wyborach miss sobie przypomniałem "DAĆ ZA WYGRANĄ" W PRZYPADKU MISS NABIERA INNEGO ZNACZENIA..... p.s Dla kolegów o delikatnej konstrukcji,nikogo nie obrażam,uśmiechnąć się trzeba :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #2048 Napisano 3 Czerwca 2014 No nie ma tam czego poklepać za bardzo Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu TapatalkaJest jest Kosma... A jak ci malo to po swojej sie poklep:-) jak morze wzburzone to i moze sie nie kapniesz;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5132 #2049 Napisano 3 Czerwca 2014 Trzebaby sprawdzić PIT'a ile w diablo zarobiła, bo może dała Koturny nie przy stoją Marcin, musisz znowu machnąć się komunikacją, żeby przypomnieć sobie definicję słowa"zdrowa" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 218 #2050 Napisano 4 Czerwca 2014 Ładny gajer 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach