Jebudu 2301 #2826 Napisano 12 Lutego 2016 Tak się bawię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #2827 Napisano 12 Lutego 2016 To tera wiadomo czemu Jebudu! Szczególnie gdy coś spadnie. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #2828 Napisano 12 Lutego 2016 Żona nie wyraziła zgody na publikację jej facjaty bo powiedziała że grubo wygląda Moja babcia często mówiła, że jeżeli kobieta jest chuda (zwłaszcza miastowa), to znaczy że klepie biedę i męża ma nieroba i sknerusa. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5794 #2829 Napisano 12 Lutego 2016 Moja żona nie jest wcale gruba - nie jest też chuda - jest w sam raz - ma to co potrzeba mnie się podoba nawet po tylu latach potrafi mi się przyśnić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2301 #2830 Napisano 12 Lutego 2016 To tera wiadomo czemu Jebudu! Szczególnie gdy coś spadnie. U mnie zakaz upadania! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fankaDaktarina #2831 Napisano 12 Lutego 2016 ....nawet po tylu latach potrafi mi się przyśnić + milion 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5794 #2832 Napisano 12 Lutego 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #2833 Napisano 12 Lutego 2016 U mnie zakaz upadania! Myślałem o gadżetach. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1298 #2834 Napisano 12 Lutego 2016 Moja niby tez..ale jak się przyśni budzę się przerażony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 2360 #2835 Napisano 12 Lutego 2016 Moja żona nie jest wcale gruba - nie jest też chuda - jest w sam raz - ma to co potrzeba mnie się podoba nawet po tylu latach potrafi mi się przyśnić Kurde jako niespełniony romantyk marzący o wielkiej miłości mogę tylko pozazdrościć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #2836 Napisano 12 Lutego 2016 Kobiety takie są nawet we śnie nie dadzą odpocząć, tylko prześladują 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #2837 Napisano 12 Lutego 2016 Kobiety takie są nawet we śnie nie dadzą odpocząć, tylko prześladują No... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5794 #2838 Napisano 12 Lutego 2016 Aparaty z was akism czyżby tak źle było ??? chyba przesadzasz Z mojej starej ekipy tylko ja dobrze trafiłem - koledzy wojują, rozwodzą się, żyją osobno każde na własną rękę pomimo dzieci Ja jestem zadowolony PS: czekajcie pokażę żonie co napisałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fankaDaktarina #2839 Napisano 12 Lutego 2016 PS: czekajcie pokażę żonie co napisałem Wtedy to dopiero będziesz zadowolony... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23414 #2840 Napisano 12 Lutego 2016 Ej, no już przestań bo mi cukier z monitora leci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 26 #2841 Napisano 12 Lutego 2016 żyją osobno każde na własną rękę pomimo dzieci m ,,Mężczyzna, który nie jest ojcem dla swoich dzieci,nie może nigdy być prawdziwym mężczyzną.,, Don Vito Corleone 0 Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2842 Napisano 12 Lutego 2016 Dziecko jest dziecko, wypić zawsze można 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #2843 Napisano 12 Lutego 2016 Nie wiem jak u was, ale "we Warszawie" mówią, że jak kot by pilnował tylko jednej dziury to by zdechł. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #2844 Napisano 12 Lutego 2016 Chyba wszędzie się tak mówi, ale jak kot myśli, że tylko jedna dziura jest to chyba już końcówka 7 życia u niego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 26 #2845 Napisano 12 Lutego 2016 U nas dodaja jeszcze, by mimo wszystko, Zawsze wracal do wlasnego gniazda 0 Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2846 Napisano 12 Lutego 2016 (edytowane) U nas mawiają "co wolisz- tort z kolegami czy gó..no samemu"Edit: od razu napisze zanim mnie zlinczujecie . Oczywiście wiem ze na forum wszyscy mają "torty samemu" Edytowane 12 Lutego 2016 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5794 #2847 Napisano 12 Lutego 2016 Nie wiem jak u was, ale "we Warszawie" mówią, że jak kot by pilnował tylko jednej dziury to by zdechł. A u nas na wsi mówią że jak często zmieniasz rękawiczki to zazwyczaj chodzisz w używanych Nie wiem jaka jest moda w Warszawie - ja raczej jestem staroświecki na to wygląda skoro jestem z jedną - bawiłem się jako kawaler teraz chcę spokoju zdrowia i stabilizacji - wiem nudny jestem ale tak mam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #2848 Napisano 12 Lutego 2016 Piotrek, niektórzy mają torty, ale chyba w większości mamy kremówki 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2849 Napisano 12 Lutego 2016 (edytowane) Co to są kremowki? Coś pośredniego? Ja tam nie wiem, nie znam się Najgorsze, że na takie pytanie nie istnieje dobra odpowiedź... Edytowane 12 Lutego 2016 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #2850 Napisano 12 Lutego 2016 (edytowane) A u nas na wsi mówią że jak często zmieniasz rękawiczki to zazwyczaj chodzisz w używanych Nie wiem jaka jest moda w Warszawie - ja raczej jestem staroświecki na to wygląda skoro jestem z jedną - bawiłem się jako kawaler teraz chcę spokoju zdrowia i stabilizacji - wiem nudny jestem ale tak mam Ja tam nie mam się czym chwalić, bo ze swoją dzielę łoże już prawie 40 lat. Edytowane 13 Lutego 2016 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach