dziadek 1388 #3351 Napisano 29 Grudnia 2017 Żyjemy w 21 wieku, nie 10 tysięcy lat p.n.e i mężczyzni już nie biegają za mamutami. Zobacz co się dzieje z dziećmi wychowywanymi bez ojca. Teraz rzeczywiście mężczyżni nie latają za mamutami tylko za pieniędzmi, powiem więcej, teraz jest jeszcze gorzej, bo i kobiety latają za kasą, a ich dzieci od trzeciego miesiąca życia wychowują zupełnie obcy, przypadkowi i zupełnie emocjonalnie niezwiązani z tym dzieckiem ludzie. Żłobki, przedszkola, szkoły, jakieś gimnazja, itd. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3352 Napisano 29 Grudnia 2017 Teraz rzeczywiście mężczyżni nie latają za mamutami tylko za pieniędzmi, powiem więcej, teraz jest jeszcze gorzej, bo i kobiety latają za kasą, a ich dzieci od trzeciego miesiąca życia wychowują zupełnie obcy, przypadkowi i zupełnie emocjonalnie niezwiązani z tym dzieckiem ludzie. Żłobki, przedszkola, szkoły, jakieś gimnazja, itd. Z moimi chłopakami, do ukończenia przez każdego z nich 2go roku życia, w domu była moja małżonka. A później, do czasu pójścia do przedszkola, niezawodna instytucja ...babcia :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3353 Napisano 29 Grudnia 2017 Może dlatego, że kobiety przez 18 wieków nie miały praktycznej żadnych praw? Nie są w niczym gorsze od mężczyzn, a w wielu kwestiach nawet lepsze. Nie ma w tym nic złego, że też chcą robić kariery. Od kiedy to mężczyzna musi pracować a kobieta zajmować się dzieckiem? Tylko dlatego że męski honor na tym ucierpi? Bez przesady, nie jest tak że dzieci są aktualnie wychowywane tylko przez obcych ludzi. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaZ moimi chłopakami, do ukończenia przez każdego z nich 2go roku życia, w domu była moja małżonka. A później, do czasu pójścia do przedszkola, niezawodna instytucja ...babcia :-)I nie ma w tym nic złego, byle tylko ojciec nie stracił kontaktu z dzieckiem. (oczywiście Cię nie pouczam, bo w tym temacie wiesz więcej niż ja ). Niektórym matkom to nawet na rękę, że mogą zajmować się dzieckiem i odpocząć. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3354 Napisano 29 Grudnia 2017 Aha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 838 #3355 Napisano 29 Grudnia 2017 Czyli nie jestem najmłodszy... 21. A miałem nadzieję Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3356 Napisano 29 Grudnia 2017 Ja jestem tak stary, że aż wstyd się przyznawać :-) Ino bardzo młodo wyglądam ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 838 #3357 Napisano 29 Grudnia 2017 A czy ja wyglądam na 21? Wszyscy mówią mi, że ni cholery. Maks 16 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3358 Napisano 29 Grudnia 2017 Tym bardziej swojego wieku nie będę ujawniał ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2980 #3359 Napisano 29 Grudnia 2017 Halo halo, przepraszam bardzo, ale dziadek to tutaj jestem tylko ja. I ja... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #3360 Napisano 29 Grudnia 2017 tarant Ty to już raczej pradziadek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3361 Napisano 29 Grudnia 2017 @Lestaf jak tak czytam to mysle ze Twoje dzieci są starsze od Ciebie 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3362 Napisano 29 Grudnia 2017 Dziadek, nie dziadek, ważne, że ktoś jest młody duszą A ty Lestaf... Chyba jesteś aż za młody duszą Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rradek 94 #3363 Napisano 30 Grudnia 2017 Czyli nie jestem najmłodszy... 21. A miałem nadziejęBardzo skupiona mina. Chyba, że to ta lycra za ciasna Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 838 #3364 Napisano 30 Grudnia 2017 Lycra nie za ciasna Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 838 #3365 Napisano 30 Grudnia 2017 (edytowane) A czy on o tym wie ? Podrzuć mu linka Zapuść wąsy albo brodę, będą dawali Ci pindziesiont Gdyby mi ta broda jeszcze rosnąć chciała... Nie to mi się zacytowało.... Nie wiem czemu. Edytowane 30 Grudnia 2017 przez egzo18 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3366 Napisano 30 Grudnia 2017 Wszyscy jacyś tacy normalni na zdjęciach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3367 Napisano 30 Grudnia 2017 Wszyscy jacyś tacy normalni na zdjęciach Zdjęcie nr. 7 najlepsze Takie lekkie porażenie mózgowe Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blunio #3368 Napisano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Gdyby mi ta broda jeszcze rosnąć chciała... To już wiem, skąd te wypaśne rowery. I kot !!!Oszczędzasz na żyletkach ! Edytowane 30 Grudnia 2017 przez Blunio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 838 #3369 Napisano 30 Grudnia 2017 (edytowane) @Blunio, rowery, kot, no i zegarek jeszcze Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Grudnia 2017 przez egzo18 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 8535 #3370 Napisano 30 Grudnia 2017 Niektórym matkom to nawet na rękę, że mogą zajmować się dzieckiem i odpocząć. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaOd razu widać że kolega mlody i bezdzietny. Ja to w pracy odpoczywam a w domu to jest ciężka tyra przy córce 2 lata i 2 miesięcznym synu moja kobieta by się chętnie ze mną zamieniła, ale na szczęście ominalem w szkole lekcje o emancypacji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3371 Napisano 30 Grudnia 2017 Od razu widać że kolega mlody i bezdzietny. Ja to w pracy odpoczywam a w domu to jest ciężka tyra przy córce 2 lata i 2 miesięcznym synu moja kobieta by się chętnie ze mną zamieniła, ale na szczęście ominalem w szkole lekcje o emancypacji Nie ukrywam, że żadnego doświadczenia nie mam, w sumie to chyba dobrze Myślę jednak, że każdy kto się decyduje na dziecko jest świadom ile trudu to kosztuje. Po za tym czyż nie jest to piękne pomagać małej istocie dorastac? Jak się dobrze wychowa dzieci, to się odwdzięczą na stare lata Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #3372 Napisano 30 Grudnia 2017 Bardzo skupiona mina. Chyba, że to ta lycra za ciasna Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu TapatalkaLycra za ciasna...u kolegi??Zobacz na swój avatar... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 838 #3373 Napisano 30 Grudnia 2017 Dobre! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3374 Napisano 6 Stycznia 2018 Rodzinne spacerowanie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1388 #3375 Napisano 6 Stycznia 2018 Rodzinne spacerowanie...Chyba zapomniałeś dopisać, że spacerujecie po świeżo wyremontowanej środkowoeuropejskiej drodze której remont był współfinansowany z Europejskiego Funduszu Spójności. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach