Master Yoda 2171 #3401 Napisano 4 Lutego 2018 Blisko 40 lat temu. No more heroes Ed. Poprawiałem kilka razy, bo nie mogę ustalić roku. Niech będzie, że koło 1982 Piotr, fryzura jak z Boney M. Eeee nie taki dziadek Odsłona nr 3[G6Dzie sie ta paczysz? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #3402 Napisano 4 Lutego 2018 Na piwo G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3403 Napisano 4 Lutego 2018 Na piwo G6Aha Wiadomo.. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3404 Napisano 4 Lutego 2018 Yoda, to zdjęcie dziś było robione? Tak pytam, bo mam w rodzinie jednego takiego, który mimo tego, co za oknem, byłby gotów na taką "stylóweczkę" ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5794 #3405 Napisano 4 Lutego 2018 Brakuje klapek Kubata i byłoby jedełalnie!Pojechaliśmy tam trochę nie przygotowani i nie zabrałem klapek - jedyne co na ich bazarze trafiłem to czarne podróby crocsa śmierdzące gumą i ftalanami no i rozmiar 3 numery za duży to jedyne co było więc wziąłem za 18 zeta chyba - niestety nad Soliną są chyba tylko dwie "plaże" z piaskiem reszta kamole, żwir i muł więc i takie klapcoki dawały radęReszta kreacji to odpał po alkoholu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3406 Napisano 4 Lutego 2018 Nie, w sierpniu. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3407 Napisano 4 Lutego 2018 O, to też pięknie! ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #3408 Napisano 4 Lutego 2018 Paweł... rozjechałeś mnie... Dziadek, jakiego wyznania pastorem jesteś, jeśli można wiedzieć Szukam jakiejś aktualnej swojej foty i niestety cierpię na deficyt. Selfie sobie nie cykam, bo nie czuję takiej potrzeby, a zazwyczaj to ja robię foty a nie mi robią... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5794 #3409 Napisano 4 Lutego 2018 Paweł... rozjechałeś mnie... Dziadek, jakiego wyznania pastorem jesteś, jeśli można wiedzieć Szukam jakiejś aktualnej swojej foty i niestety cierpię na deficyt. Selfie sobie nie cykam, bo nie czuję takiej potrzeby, a zazwyczaj to ja robię foty a nie mi robią... IMGP5762a.jpg IMG_3815.JPGI bardzo dobrze - słyszeliście ?? Piękny wodospad, dosyć wysoki, strome skały śliskie oblodzone ale chętnych do selfie nie brakuje mimo barier i tabliczek z zakazami przechodzenia http://www.jelonka.com/news,single,init,article,73263 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_rybnik 14 #3410 Napisano 4 Lutego 2018 To 5 stycznia. Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewin Korpyta 2 #3411 Napisano 4 Lutego 2018 Wszyscy pokazują góry i śnieg, to i ja pokażę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3412 Napisano 4 Lutego 2018 Lipiec 2017... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #3413 Napisano 4 Lutego 2018 Dziadek, jakiego wyznania pastorem jesteś, jeśli można wiedzieć Ransen Drehpendel Kirche 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44524 #3414 Napisano 4 Lutego 2018 Lipiec 2017...Ten co stoi na jednej nodze przy Tobie to ktoś znany❓ 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3415 Napisano 4 Lutego 2018 Ten co stoi na jednej nodze przy Tobie to ktoś znany Pewnie jakiś turysta mu przeszkadzał podczas siedzenia sobie przy kawie Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3416 Napisano 4 Lutego 2018 Nie znam gościa! Mocno się zdziwiłem ;-) I byłem zaskoczony jego ...wylewnością ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3417 Napisano 4 Lutego 2018 (edytowane) Paweł, alkohol źle na Ciebie działa Fidelio no ten człowiek jakiś dziwny, po kolanie Cię głaskal Edytowane 4 Lutego 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3418 Napisano 4 Lutego 2018 Tym właśnie mnie zaskoczył ;-) Żeby nie było... ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #3419 Napisano 4 Lutego 2018 Ransen Drehpendel Kirche Wpisałem tą nazwę w Google, wyszły mi zegary i wzmianka na jakimś niemieckim forum o KMZiZ Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #3420 Napisano 4 Lutego 2018 Kuźwa jaki zamyślony A tu ja z przed 10 lat albo lepiej nawet nie pamiętam - z nad Soliny, Polańczyk Oj działo się teraz jestem poważniejszy Jakiś czas temu byłem w sanatorium w Polańczyku, ale nie spotkałem takiego cudaka... widać nie trafiliśmy w termin 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #3421 Napisano 4 Lutego 2018 Wpisałem tą nazwę w Google, wyszły mi zegary i wzmianka na jakimś niemieckim forum o KMZiZ Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Nie szukaj w google, tylko na forum http://zegarkiclub.pl/forum/topic/121036-anton-harder-konstruktor-i-wynalazca-zegar%C3%B3w-z-wahad%C5%82em-torsyjnym 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 9130 #3422 Napisano 6 Lutego 2018 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: H.G.P. Diver 200m Automatic, Zenith Defy Surf, Baltic MR-01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #3423 Napisano 9 Lutego 2018 (edytowane) Może być od tyłu ? Edytowane 10 Lutego 2018 przez TigerBear 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #3424 Napisano 9 Lutego 2018 Słabe mięśnie grzbietu, na masie jesteś? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3425 Napisano 9 Lutego 2018 Najpierw masa, później rzeźba ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach