brz 1955 #5026 Napisano 26 Września 2019 Szyszkops, gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5027 Napisano 26 Września 2019 Moje gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #5028 Napisano 26 Września 2019 Niech się zdrowo chowa!Szyszkops, gratulacje!Dzięki w ogóle dziwna sytuacja, bo ja raczej nie przepadam za dziećmi, ale jednak własny syn zmienia spojrzenie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1955 #5029 Napisano 26 Września 2019 Haha nie zmienia. Ja wciąż nie lubię dzieci, a moja córka ma już 6 lat (ten jeden egzemplarz naturalnie jest wyjątkiem). Ale reakcje ludzi na takie wyznanie w tym momencie są bezcenne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43875 #5030 Napisano 26 Września 2019 Gratulacje. Niech się zdrowo chowa jak również samych przespanych nocy. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #5031 Napisano 26 Września 2019 Gratulacje, zdrówka! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 549 #5032 Napisano 26 Września 2019 Również gratuluję ;-) 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4889 #5033 Napisano 26 Września 2019 Tak trzymaj Szyszkops!!!! Dzieci są super- odmładzają i nie dają zdziadzieć. Pozdrów mamę- gratulacje zawsze dostają ojcowie od kolegów a przecież to dzięki naszym żonom, partnerkom mamy tyle małego szczęścia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12916 #5034 Napisano 26 Września 2019 Pogratulować syna, został jeszcze dom i drzewo, no chyba, że już odhaczone? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #5035 Napisano 27 Września 2019 Moje gratulacje!Dzięki Ty to już doświadczony zawodnik jesteś w te sprawy Haha nie zmienia. Ja wciąż nie lubię dzieci, a moja córka ma już 6 lat (ten jeden egzemplarz naturalnie jest wyjątkiem). Ale reakcje ludzi na takie wyznanie w tym momencie są bezcenne. Dobre wydaje mi się, że mogę mieć tak samo Gratulacje. Niech się zdrowo chowa jak również samych przespanych nocy.Gratulacje, zdrówka! Również gratuluję ;-)Dzięki! Pierwsza noc w domu dała nam niestety w d...pupę, ale wrażenia nadal mega Tak trzymaj Szyszkops!!!! Dzieci są super- odmładzają i nie dają zdziadzieć. Pozdrów mamę- gratulacje zawsze dostają ojcowie od kolegów a przecież to dzięki naszym żonom, partnerkom mamy tyle małego szczęściaDzięki, przekaże mam takiego, nawiasem mówiąc, starszego nieco ode mnie kolegę, który twierdzi, że najlepiej odmładzają 23-24 letnie partnerki, zmieniane najlepiej co dwa lata, ale to dość kontrowersyjne i odosobnione stanowisko Pogratulować syna, został jeszcze dom i drzewo, no chyba, że już odhaczone? Dzięki Nie, reszta ciągle przede mną - mam jednak nadzieję, że zacząłem w dobrej kolejności ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5036 Napisano 27 Września 2019 (edytowane) Dzięki Ty to już doświadczony zawodnik jesteś w te sprawy No tak Moja żona co jakiś czas mówi coś o trzecim dziecku (mam dwóch synów, a moja żona bardzo by chciała córeczkę), ale ja tu jestem nieprzejednany. 17letnia Tajka, na zasadzie przysposobienia, czemu nie A tak zupełnie poważnie, to oczywiście siły, wytrwałości i cierpliwości Wam życzę, bo przy maleństwie to konieczne. A maleństwo oczywiście zdrowia I nie życzę Ci przespanych nocy, bo ich po prostu, przez jakiś czas, nie będzie. Ale za to życzę Ci, żebyś cieszył się tymi chwilami, odnajdował radość z bycia tatą, bo to w mojej ocenie są to najcenniejsze doświadczenia, jakie mogą być udziałem mężczyzny Edytowane 27 Września 2019 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 26183 #5037 Napisano 27 Września 2019 No tak Moja żona co jakiś czas mówi coś o trzecim dziecku (mam dwóch synów, a moja żona bardzo by chciała córeczkę), ale ja tu jestem nieprzejednany. 17letnia Tajka, na zasadzie przysposobienia, czemu nie Ja też się długo opierałem, a dzisiaj nie mogę się nadziwić jaki ja głupi byłem.Paweł ma rację, nic tak nie odmładza jak dzieci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4889 #5038 Napisano 27 Września 2019 Dokładnie- mam 44, wyglądam na 35 a przy dzieciach zachowuję sie jak bym miał 15-18 ( czyt. dość mocno posunięty pozytywny świr).Bez dzieci bylaby tylko opcja pierwsza- we wszystkim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 26183 #5039 Napisano 28 Września 2019 Dokładnie- mam 44, wyglądam na 35 a przy dzieciach zachowuję sie jak bym miał 15-18 ( czyt. dość mocno posunięty pozytywny świr).Bez dzieci bylaby tylko opcja pierwsza- we wszystkim Normalnie mój opis jak znalazł Czyli coś w tym jest i to reguła, a nie wyjątek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12916 #5040 Napisano 28 Września 2019 Mój syn ma już 16 lat, (kiedy to minęło?) i żona czasem mówi, że zachowujemy się identycznie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43875 #5041 Napisano 28 Września 2019 Mój syn ma już 16 lat, (kiedy to minęło?) i żona czasem mówi, że zachowujemy się identycznie Mójrównież. Moja Żonka mawia, że niedaleko pada jabłko od jabłoni. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6286 #5042 Napisano 30 Września 2019 Bo my faceci dojrzewamy mniej więcej do 5 roku życia, potem już tylko rośniemy i zabawki nam drożeją 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4889 #5043 Napisano 30 Września 2019 Różnica pomiędzy chłopcem (synem) a mężczyzną (ojcem) polega podobno tylko na wartości posiadanych zabawek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6286 #5044 Napisano 30 Września 2019 Pewnie gdyby z puli naszych, dorosłych zabawek odjąć zegarki i auto, to mogłoby być różnie z tym kto ma droższy zestaw zabawek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 43875 #5045 Napisano 30 Września 2019 Pewnie gdyby z puli naszych, dorosłych zabawek odjąć zegarki i auto, to mogłoby być różnie z tym kto ma droższy zestaw zabawek U mnie Junior. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2804 #5046 Napisano 10 Października 2019 A propos dzieci - moje maluchy ;-) Wysłane z mojego motorola one action przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #5047 Napisano 10 Października 2019 Maluchy?? To są już przecież olbrzymy !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2804 #5048 Napisano 10 Października 2019 (edytowane) 1.5 roku i 3.5 to chyba nie :-D A żeby było powiązanie z zegarkami to ostatnio podczas chrztu przekonałem się jak szybko przy dzieciach czas leci tu z Seiko Sarx 041 Edytowane 10 Października 2019 przez MieszkoMieszko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17661 #5049 Napisano 12 Października 2019 A takie z żoną, z okazji jej urodzin sesja u fotografa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 12916 #5050 Napisano 12 Października 2019 A takie z żoną, z okazji jej urodzin sesja u fotografa.Super foto. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach