karol1302 187 #1126 Napisano 16 Września 2011 (edytowane) pewnie!! jak zwykle foty i jak zwykle dość ekstremalnie Uploaded with ImageShack.us Edytowane 16 Września 2011 przez karol1302 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #1127 Napisano 16 Września 2011 No fajno, nie chcę tu "zaśmiecać" wątku fotkami ale też parę mam Jak dla mnie to był pierwszy rajd do MŚ i rewelacja! 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #1128 Napisano 25 Września 2011 Zrobilem sobie przerwe na fajke w lazeniu po glazach u podnoza snowdona,oddalem aparat kuzynce i takie wot fotki wyszly 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #1129 Napisano 25 Września 2011 (edytowane) chyba aktualne, bo z ostatniego/sierpniowego wypadu WRC z wizytą u Pettera Przypomniałeś mi stare dobre czasy kiedy miałem przyjemność przez krótki czas być sąsiadem Petera Edytowane 25 Września 2011 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #1130 Napisano 2 Października 2011 Niestety HD nie mój... 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #1131 Napisano 3 Października 2011 Ostatnie kilka dni spędziliśmy w Karpaczu, więc i fotka w Lestafowym klimacie się znajdzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1132 Napisano 3 Października 2011 Rychu, dobrze Cię widzieć 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #1133 Napisano 3 Października 2011 Rychu, dobrze Cię widzieć A bardzo mi miło, podziękował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #1134 Napisano 3 Października 2011 Ten inspirowany boskim Diego to ja, córcia za przodownika 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #1135 Napisano 8 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SUB7g2EjcVQ http://www.youtube.com/watch?v=YJAXShE5MUk 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #1136 Napisano 9 Października 2011 (edytowane) Darek....fajne filmiki...jeszcze lepsze wspomnienia z wakacji......ale najlepsza muza jesli mozesz to podaj tytuly tych utworow ktore leca w tle.....mowie calkowicie powaznie Edytowane 9 Października 2011 przez dasiek7 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #1137 Napisano 9 Października 2011 W zastępstwie Darka Pierwszy film - Kraftwerk (Das Modell)Drugi film - Visage (Fade To Gray) 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1138 Napisano 9 Października 2011 Darek, miło się oglądało - dzięki 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #1139 Napisano 9 Października 2011 (edytowane) W zastępstwie Darka Pierwszy film - Kraftwerk (Das Modell)Drugi film - Visage (Fade To Gray) Sliczne dzieki Musze przyznac ze muzyczka z Das Modell siedzi w glowie Edytowane 9 Października 2011 przez dasiek7 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #1140 Napisano 9 Października 2011 Musze przyznac ze muzyczka z Das Modell siedzi w glowie Kiedyś, w latach 80' to był hit 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4088 #1141 Napisano 9 Października 2011 Kiedyś, w latach 80' to był hit Zgłasza się Kraftwerk fan. Kraftwerk to moja miłość od lat mogę robić za eksperta więc jak macie pytania to śmiało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #1142 Napisano 9 Października 2011 Darku, w jakim programie robiłeś ten filmik? 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #1143 Napisano 10 Października 2011 Muzyka się zgadza.Lubię tamte klimaty muzyczne. Darku, w jakim programie robiłeś ten filmik? Program chyba najprostszy jaki może być Photo StoryWszystko intuicyjnie .Dodajesz zdjęcia ,potem muzykę w międzyczasie możesz zmieniać kolejność zdjęć ,robisz podgląd ,zapisujesz i gotowe Najlepiej przyciąć zdjęcia do 800x600Pix i zmniejszyć do 200KBPłynnie się otwierają.Mam nadzieję ,że pokażesz efekty 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #1144 Napisano 10 Października 2011 (edytowane) ja mam pinnacle ale renderowanie trwa niemiłosiernie długo i przestałem się w to bawić... Edytowane 10 Października 2011 przez piotrkrakow 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #1145 Napisano 10 Października 2011 Z moimi aniołami Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I z moim Ojcem, który przebywa w państwowej placówce Uploaded with ImageShack.us i speedi pro Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1146 Napisano 10 Października 2011 Fajne zdjęcia, takie naturalne 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #1147 Napisano 14 Października 2011 (edytowane) haha uśmiałem się rano, jak otworzyłem skrzynkę mailową dostałem zdjęcia robione telefonem przez kolegę na ostatnim wypadzie WRC i o dziwo jestem na nich Wrzucę kilka zdjęć pod wspólnym tytułem "ciężkie życie kibica WRC" 1 powrót z OS Uploaded with ImageShack.us2 spanie na OS Uploaded with ImageShack.us3 praca na OS Uploaded with ImageShack.us4 praca na OS cdn Uploaded with ImageShack.us5 odpoczynek na OS Uploaded with ImageShack.us6 regeneracja po OS Uploaded with ImageShack.uspo edycji dodam jeszcze znalezione 7 kucharzenie na OS Uploaded with ImageShack.usi 8 powroty do domu po OS Uploaded with ImageShack.usps. nie wiem czemu, ale moja zona myśli, że ja tam sie tak dobrze bawię :) Edytowane 14 Października 2011 przez karol1302 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 10 #1148 Napisano 14 Października 2011 Karol! Nie spać, zwiedzać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #1149 Napisano 14 Października 2011 Kurcze Karol ale Ci zazdroszczę! Jak będziesz organizował next wypad daj znać! (Finlandia?) 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #1150 Napisano 14 Października 2011 I pomyśleć, że to ma być sama przyjemność - trzeba będzie kiedyś się wybrać, a na razie zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach