carlito1 59 #1201 Napisano 31 Października 2011 Trick or treat ?! Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #1202 Napisano 31 Października 2011 Niepotrzebnie "walnąłeś" oświetleniem w oczodoły, czarne i puste byłyby ok. 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1203 Napisano 31 Października 2011 Prawda 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4372 #1204 Napisano 1 Listopada 2011 Widać Michał że odejmujesz sobie jedzenia...żeby kupić nowe zegarki...trochę zmarniałeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1205 Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) Rzeczywiście, ostatnio kości policzkowe mi się wyraźnie zaznaczyły i jakiś taki blady się zrobiłem. Ehhh, wszystko przez te zegarki i noce spędzone na forum Edytowane 1 Listopada 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1206 Napisano 1 Listopada 2011 Trick or treat ?! Uploaded with ImageShack.us Fajne , male dzieciaki sie nie baly ? A tak a propo jak mozesz ten poganski zwyczaj aprobowac ? 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1207 Napisano 1 Listopada 2011 Jeden bidny dzieciaczek się popłakał ze strachu, nie chciałem go przestraszyć 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #1208 Napisano 1 Listopada 2011 Jeden bidny dzieciaczek się popłakał ze strachu, nie chciałem go przestraszyć One chyba płaczą jak widzą Cie bez maski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1209 Napisano 1 Listopada 2011 Na pewno bardziej by się przestraszyły widząc Lestafa w górach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #1210 Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) nie te czasy Edytowane 6 Listopada 2011 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4113 #1211 Napisano 1 Listopada 2011 moj ojciec - http://pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82adys%C5%82aw_Dwojak , zmarl w kwietniu tego roku ale przezyl swoja smierc o kilkadziesiat lat - http://www.cmentarzmontecassino.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=232:wadysaw-dwojak&catid=48 - jego kolega na zeslaniu mial dokumenty na jego nazwisko i na nie zaciagnal sie do 1 korpusu Andersa.... 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #1212 Napisano 1 Listopada 2011 moj ojciec - http://pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82adys%C5%82aw_Dwojak , zmarl w kwietniu tego roku ale przezyl swoja smierc o kilkadziesiat lat - http://www.cmentarzmontecassino.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=232:wadysaw-dwojak&catid=48 - jego kolega na zeslaniu mial dokumenty na jego nazwisko i na nie zaciagnal sie do 1 korpusu Andersa....Robert ,napisze tylko krótko,aby nie było politycznie.Wszyscy co poszli za Andersem i sam Anders dobrze zrobili.Wiesz czemu? bo by skończyli jak Sikorski. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1213 Napisano 4 Listopada 2011 IKEA- dla domu z pomysłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #1214 Napisano 5 Listopada 2011 oo klif w Gdyni:) 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radeknavi 0 #1215 Napisano 5 Listopada 2011 Klimatycznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 312 #1216 Napisano 5 Listopada 2011 hmm ... , chyba mógłbym mieszkać w 3-miasto . 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #1217 Napisano 5 Listopada 2011 Lestaf takiemu to dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimi Jump 0 #1218 Napisano 5 Listopada 2011 Leże sobie leże, wyłożyłem się jak ... Lestaf ?Zazdroszczę WSZYSTKIM co byli w tym roku na jakimkolwiek urlopie ! ehh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #1219 Napisano 6 Listopada 2011 Lestaf, świetne foto . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #1220 Napisano 6 Listopada 2011 Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #1221 Napisano 4 Grudnia 2011 Co tu taka cisza?Zimy brak, przyroda wariuje 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #1222 Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Darek chcesz tym ustrzelić jakiegoś Audemars-a ? A to ja podczas wakacji : i zegarek który zrobił na mnie największe wrażenie podczas urlopu: Richard Mille RM011-SP w salonie za 85k ? Edytowane 4 Grudnia 2011 przez sikkens 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #1223 Napisano 4 Grudnia 2011 Sikkens co Ty tak w tych więziennych ciuchach non stop paradujesz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #1224 Napisano 4 Grudnia 2011 Obie fotki z jednego dnia ;D Więcej takich ciuchów nie mam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #1225 Napisano 4 Grudnia 2011 Darek chcesz tym ustrzelić jakiegoś Audemars-a ?Teraz jest okres ochronny.Ale na wiosnę chyba będę celował do AP.Tylko przed strzałem muszę znać wymiary 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach