carlito1 59 #576 Napisano 17 Listopada 2010 A co ja taki straszny jestem czy jak? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #577 Napisano 17 Listopada 2010 Carlitos way... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #578 Napisano 17 Listopada 2010 Latino lover :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #579 Napisano 17 Listopada 2010 Wklej cwaniaku swoja fote 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5325 #580 Napisano 17 Listopada 2010 latino HOT lover!!!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #581 Napisano 17 Listopada 2010 A proszę bardzo ... takie po retuszu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #582 Napisano 17 Listopada 2010 u carlito ... kurtka zimowa ale okular przeciwsłoneczny po zmroku musi być ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaccarta 2 #583 Napisano 17 Listopada 2010 Heja! Carlito1 ale gdyby znad ramienia wystawała jeszcze rękojeść katany....Wieczny Łowca, że bez srebra nie podchodź 0 Tempus fugit - ... zegarek manet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5325 #584 Napisano 17 Listopada 2010 lukasz aco tam na ręce ci się świeci? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #585 Napisano 17 Listopada 2010 Wygląda na Aeronavigatora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5325 #586 Napisano 17 Listopada 2010 Heja! Carlito1 ale gdyby znad ramienia wystawała jeszcze rękojeść katany....Wieczny Łowca, że bez srebra nie podchodź jaccarta zauważyłem żeś ty chłop z mazur ja z warmii- nareszcie jakiś krajan. jakie okolice? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #587 Napisano 18 Listopada 2010 (edytowane) Glint to nie jest fota po zmroku, a okular przeciwsloneczny nosze zawsze gdy swieci slonko (niezaleznie od pory roku) Łukasz, carlito rzeczywiscie pasuje do mojej osoby - dlatego tez tutaj gdzie pracuje tak do mnie mówią aczkolwiek wole poprostu - Michal Edytowane 18 Listopada 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #588 Napisano 18 Listopada 2010 Zdjęcie w prawdzie z sierpnia, ale podobno nic się nie zmieniłem Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #589 Napisano 18 Listopada 2010 Wygląda na Aeronavigatora Strzał w 10 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #590 Napisano 18 Listopada 2010 Miałem, nosiłem, sprzedałem, żałuję Choć to kloc był niemiłosierny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4624 #591 Napisano 18 Listopada 2010 (edytowane) Miałem, nosiłem, sprzedałem, żałuję Choć to kloc był niemiłosierny Kloc to mało powiedziane koronka drapała łokieć Lestaf ...no widzisz można jednak wyglądać jak człowiek Edytowane 18 Listopada 2010 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #592 Napisano 18 Listopada 2010 Zdjęcie w prawdzie z sierpnia, ale podobno nic się nie zmieniłem Kiedyś byłeś ładniejszy ..., no to teraz juz widzę ten "off top" 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaccarta 2 #593 Napisano 18 Listopada 2010 (edytowane) ... jakie okolice? O! Rzysz Ku...mać! .. takie powiedzonko - wojskowe. Edytowane 18 Listopada 2010 przez jaccarta 0 Tempus fugit - ... zegarek manet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5325 #594 Napisano 18 Listopada 2010 O! Rzysz Ku...mać! .. takie powiedzonko - wojskowe. no a ja w rezyduje w mieście gdzie były prezydent "posuwał" na wieży ratuszowej laski ; z drugiej strony ciekawy jestem czy przynajmiej zobaczył zegar zbliska 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Bożys 1 #595 Napisano 18 Listopada 2010 Olsztyniak znaczy się. 0 "Każdą rzecz pięknie uczynił w jej czasie. Nawet czas niezmierzony włożył w ich serce,żeby człowiek nigdy nie zgłębił dzieła, które prawdziwy Bóg uczynił od początku do końca."(Kazn. 3:11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 560 #596 Napisano 19 Listopada 2010 Kiedyś byłeś ładniejszy ... Bo kiedyś byłem młodszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #597 Napisano 19 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #598 Napisano 19 Listopada 2010 (edytowane) Tomeczku, jak zwykle koszulka z kolorem pomaranczowym Dobrze Cię widziec ! ps gdzie to i co masz na łapce ? Edytowane 19 Listopada 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #599 Napisano 19 Listopada 2010 Kazimierz Dolny nad Wisłą, pięknie tam, że aż. Na ręce? Kwarc taki jeden pomarańczowy... Nie ma się czym chwalić... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #600 Napisano 19 Listopada 2010 Eee tam, kazdy noszony zegar musi miec swoj urok. Fajnie to wszystko za Tobą wygląda. Tęsknie za pl 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach