sanik 80981 #876 Napisano 25 Marca 2018 Skoro wątek wrócił to trzeba go podbić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #877 Napisano 26 Marca 2018 Temat odnaleziony 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 80981 #878 Napisano 26 Marca 2018 wydmowe klimaty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #879 Napisano 26 Marca 2018 Panowie, mam pytanie do użytkowników tego SKXa, ale tych z trochę mniejszym nadgarstiem - u mnie to 17 cm. Czy na takiej wątłej "witce" SKX daje radę? Czy wygodnie się go nosi? Dodam tylko, że nadgarstek raczej u mnie płaski... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #880 Napisano 26 Marca 2018 SKX to superwygodny zegarek i na pewno da radę. Na bransolecie, skórze i nato.Bierz w ciemno 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #881 Napisano 26 Marca 2018 SKX to superwygodny zegarek i na pewno da radę. Na bransolecie, skórze i nato.Bierz w ciemno Dzięki za info Poważnie zaczął zaprzątać moje myśli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #882 Napisano 26 Marca 2018 Ryzyko 0%W razie czego sprzedasz w 10 minut Będzie czarny czy pepsi? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #883 Napisano 26 Marca 2018 Myślę raczej o pepsi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16039 #884 Napisano 26 Marca 2018 (edytowane) Panowie, mam pytanie do użytkowników tego SKXa, ale tych z trochę mniejszym nadgarstiem - u mnie to 17 cm. Czy na takiej wątłej "witce" SKX daje radę? Czy wygodnie się go nosi? Dodam tylko, że nadgarstek raczej u mnie płaski... Jak najbardziej daje radę, SKX jest idealny na małe nadgarstki Jest jeszcze mniejsza wersja - SKX013 z kopertą 38mm. Jeśli chodzi o wybór czarny vs pepsi to... najlepiej mieć oba Edytowane 26 Marca 2018 przez dodge66 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 80981 #885 Napisano 26 Marca 2018 Panowie, mam pytanie do użytkowników tego SKXa, ale tych z trochę mniejszym nadgarstiem - u mnie to 17 cm. Czy na takiej wątłej "witce" SKX daje radę? Czy wygodnie się go nosi? Dodam tylko, że nadgarstek raczej u mnie płaski... Ja mam 17cm, a jak leży widzisz na fotkach Jeżeli jest coś na minus to jego grubość, ale i tak nosi się go bardzo wygodnie, najlepiej na ori jubilee. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #886 Napisano 26 Marca 2018 Jak się zdecuduję, to i tak nie będę nosił na kajdanie... Właśnie te Twoje foty narobiły mi apetytu ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 80981 #887 Napisano 26 Marca 2018 Jak się zdecuduję, to i tak nie będę nosił na kajdanie...Wg mnie on się nadaje wyłącznie na kajdan z maskownicami, przez wysoki bok koperty między uszami.Na zdjęciach paski fajnie wyglądają, ale nikt ich nie robi z profilu, od strony uszu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #888 Napisano 26 Marca 2018 Dlatego, przy całej mojej niechęci do bransolet, nie będzie to łatwa decyzja... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #889 Napisano 26 Marca 2018 A według mnie jest bardzo uniwersalny, bo dobrze mu na wszystkim, jak pisałem wyżej Ale uważam, że bransoleta powinna być. Jest taka sobie jakościowo, ale przy tym bardzo wygodna. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 80981 #890 Napisano 26 Marca 2018 (edytowane) A według mnie jest bardzo uniwersalny, bo dobrze mu na wszystkim, jak pisałem wyżej Że dobrze wygląda to się zgodzę, ale na ręce razi mnie to, jak wygląda koperta między uszami. I dlatego noszę jubilee Może dokupię mu oysterka Edytowane 26 Marca 2018 przez sanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2530 #891 Napisano 26 Marca 2018 007 podarowałem ojcu do ciorania ponad rok temu (mój pierwszy automat), ale sam zaczynam myśleć nad 009, ale z wypuklym szafirem, kanji i jubilee od strapcode.. hmm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #892 Napisano 26 Marca 2018 Panowie, mam pytanie do użytkowników tego SKXa, ale tych z trochę mniejszym nadgarstiem - u mnie to 17 cm. Czy na takiej wątłej "witce" SKX daje radę? Czy wygodnie się go nosi? Dodam tylko, że nadgarstek raczej u mnie płaski... Spokojnie bedzie pasował. Mega wygodny zegarek . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #893 Napisano 26 Marca 2018 Moim zadaniem skx007 nawet mógłby być ciut większy. Monster leży super. Nawet sumo. A ja mam 16,5. Seiko pod tym względem jest bardzo udane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nononame 489 #894 Napisano 26 Marca 2018 Moim zadaniem skx007 nawet mógłby być ciut większy. Monster leży super. Nawet sumo. A ja mam 16,5. Seiko pod tym względem jest bardzo udane Mógłby mieć większą średnice, bo wygląda jak komunijny, i mniejszą grubość, bo jest nieproporcjonalny. Zupełnie nie rozumiem jego popularności, tak jak i piwa z gwiazdką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #895 Napisano 26 Marca 2018 Ale że co? Nie było wcale żółwia, czy jak? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 80981 #896 Napisano 27 Marca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #897 Napisano 29 Marca 2018 SRU 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 80981 #898 Napisano 29 Marca 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4palce 390 #899 Napisano 29 Marca 2018 Mógłby mieć większą średnice, bo wygląda jak komunijny, i mniejszą grubość, bo jest nieproporcjonalny. Zupełnie nie rozumiem jego popularności, tak jak i piwa z gwiazdką. Kwestia osobistych preferencji, ja tez się naczytałem o kultowości SKXa, w końcu go kupiłem i po dosłownie 2-3 dniach poszedł na bazarek... nic, żadnej iskry, żadnej chemii. A taki Citizen NY0040 ma te same gabaryty, a jest w mojej pierwszej trójce ulubionych. I co zrobisz? Nic nie zrobisz. Ja nie ma tego czegoś, to nie ma. 0 Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16039 #900 Napisano 3 Kwietnia 2018 0 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach