kchrapek 4827 #2576 Posted January 26 W dniu 25.01.2026 o 22:16, Mislavo napisał(-a): Cześć. Widziałem takie 2 eksportowe, ale z inną tarczą. Tą tarczę widzę po raz pierwszy. Oryginał czy fejk? Ori i bardzo rzadki. 1 Kilka moich zegarków Share this post Link to post Share on other sites
Mislavo 4262 #2577 Posted January 26 Tak mi się wydawało, że to takie Yeti, o którym wielu słyszało, ale prawie nikt nie widział 0 /iloveussrwatches/ Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 74227 #2578 Posted January 30 Czy wszystko jest tutaj Ok 🤔🤔🤔 0 Share this post Link to post Share on other sites
mkoch 882 #2579 Posted January 30 30 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Czy wszystko jest tutaj Ok 🤔🤔🤔 z lumą trochę pokombinowane ale generalnie ok. Nawet koronka 1 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 74227 #2580 Posted January 30 18 minut temu, mkoch napisał(-a): z lumą trochę pokombinowane ale generalnie ok. Nawet koronka Dzięki 🤗 🤗 🤗 0 Share this post Link to post Share on other sites
kchrapek 4827 #2581 Posted January 31 22 godziny temu, mkoch napisał(-a): z lumą trochę pokombinowane ale generalnie ok. Nawet koronka Nic nie kombinowane, jest oryginalna. Cały zegarek jest tak jak wyszedł z fabryki. 1 Kilka moich zegarków Share this post Link to post Share on other sites
mkoch 882 #2582 Posted January 31 1 godzinę temu, kchrapek napisał(-a): Nic nie kombinowane, jest oryginalna. Cały zegarek jest tak jak wyszedł z fabryki. Chodzi mi o wymienioną lumę we wskazówkach. Chyba że tak świeża jest jeszcze oryginalna 0 TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)MARIANEK Share this post Link to post Share on other sites
kchrapek 4827 #2583 Posted January 31 13 minut temu, mkoch napisał(-a): Chodzi mi o wymienioną lumę we wskazówkach. Chyba że tak świeża jest jeszcze oryginalna Jest oryginalna, w tym modelu to normalne. 2 Kilka moich zegarków Share this post Link to post Share on other sites
Progfan_87 4411 #2584 Posted January 31 @mkoch w minutowej nawet widać ślady korozji więc o nowej lumie nie ma mowy. 1 𝑷𝒐𝒍𝒋𝒐𝒕/𝑺𝒆𝒌𝒐𝒏𝒅𝒂 - 𝑨𝒍𝒍 𝑺𝒕𝒆𝒆𝒍, 𝟐𝟏 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟐 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟗 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟑𝟎 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 74227 #2585 Posted February 10 Nie ta koperta nie te wskazówki, czy jeszcze coś 🤔🤔🤔 0 Share this post Link to post Share on other sites
Qba. 4772 #2586 Posted February 10 1 godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): Nie ta koperta nie te wskazówki, czy jeszcze coś 🤔🤔🤔 Nie no koperta wydaje się ok. Tutaj ten sam model: https://mroatman.wixsite.com/watches-of-the-ussr/raketa?lightbox=dataItem-j3vk9jcj1 0 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 74227 #2587 Posted February 11 3 godziny temu, Qba. napisał(-a): Nie no koperta wydaje się ok. Tutaj ten sam model: https://mroatman.wixsite.com/watches-of-the-ussr/raketa?lightbox=dataItem-j3vk9jcj1 To sekundowa nie teges, a reszta, tam widzę że minutowa i godzinowa srebrne tutaj czarne, mogło tak być 🤔🤔🤔 0 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 74227 #2588 Posted March 8 Koronka nie teges, czy coś jeszcze 🤔🤔🤔 Czy tu jest koperta stalowa 🤔🤔🤔 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 74227 #2589 Posted March 8 40 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Koronka nie teges, czy coś jeszcze 🤔🤔🤔 Czy tu jest koperta stalowa 🤔🤔🤔 No ale co tu jest nie teges 🤔🤔🤔 0 Share this post Link to post Share on other sites
Mislavo 4262 #2590 Posted March 8 Koronka. Reszta wygląda dobrze. Koperta chrom. Tak przynajmniej wygląda na tym zdjęciu.Wysłane z mojego motorola edge 20 pro przy użyciu Tapatalka 1 /iloveussrwatches/ Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 74227 #2591 Posted March 8 (edited) 37 minut temu, Mislavo napisał(-a): Koronka. Reszta wygląda dobrze. Koperta chrom. Tak przynajmniej wygląda na tym zdjęciu. Wysłane z mojego motorola edge 20 pro przy użyciu Tapatalka Mi to tak trochę wygląda na stalową 🤔🤔🤔 Edited March 8 by TomcioMiki 0 Share this post Link to post Share on other sites
Progfan_87 4411 #2592 Posted March 8 (edited) @TomcioMiki Koronka z pierwszego i ostatniego zdjęcia wygląda zupełnie inaczej może to brud albo powłoka się wytarła z jednej strony ciężko stwierdzić. Koperta jest chromowana to i taka sama koronka powinna być ale ona raczej nie jest od tego zegarka bo za bardzo wypukła. Edited March 8 by Progfan_87 1 𝑷𝒐𝒍𝒋𝒐𝒕/𝑺𝒆𝒌𝒐𝒏𝒅𝒂 - 𝑨𝒍𝒍 𝑺𝒕𝒆𝒆𝒍, 𝟐𝟏 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟐 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟗 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟑𝟎 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔 Share this post Link to post Share on other sites
Mislavo 4262 #2593 Posted March 8 Weź go dopucuj pastą polerską to pewno ładny czysty chrom wyjrzy spod tego brudu i wtedy będzie widać różnicę. Bardzo fajna ta 30. Nawet brudnaWysłane z mojego motorola edge 20 pro przy użyciu Tapatalka 1 /iloveussrwatches/ Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 74227 #2594 Posted March 8 2 godziny temu, Progfan_87 napisał(-a): @TomcioMiki Koronka z pierwszego i ostatniego zdjęcia wygląda zupełnie inaczej może to brud albo powłoka się wytarła z jednej strony ciężko stwierdzić. Koperta jest chromowana to i taka sama koronka powinna być ale ona raczej nie jest od tego zegarka bo za bardzo wypukła. Koronka może nie być od niego, ale te obicia, to nie wygląda jak by był to chrom, ale ja się nie znam 🤷🤷🤷 0 Share this post Link to post Share on other sites
kchrapek 4827 #2595 Posted March 8 1 godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): Koronka może nie być od niego, ale te obicia, to nie wygląda jak by był to chrom, ale ja się nie znam 🤷🤷🤷 Na 100% chrom. 1 Kilka moich zegarków Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 74227 #2596 Posted March 8 6 minut temu, kchrapek napisał(-a): Na 100% chrom. Ok 🤗🤗🤗 6 minut temu, kchrapek napisał(-a): Na 100% chrom. Będzie mi łatwiej koronkę dopasować do niego. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Progfan_87 4411 #2597 Posted March 8 Stalowa koperta tego typu w 30-stkach ma szlif zresztą te kolorowe tarcze nie występowały w stali. 2 𝑷𝒐𝒍𝒋𝒐𝒕/𝑺𝒆𝒌𝒐𝒏𝒅𝒂 - 𝑨𝒍𝒍 𝑺𝒕𝒆𝒆𝒍, 𝟐𝟏 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟐 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟗 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟑𝟎 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 74227 #2598 Posted March 8 2 godziny temu, Progfan_87 napisał(-a): Stalowa koperta tego typu w 30-stkach ma szlif zresztą te kolorowe tarcze nie występowały w stali. Ok dzięki wielkie, tak z ciekawości się zapytam, wiem że się nie wycenia ale czy 45zł to dobra cena za niego 🤔🤔🤔 2 godziny temu, Progfan_87 napisał(-a): Stalowa koperta tego typu w 30-stkach ma szlif zresztą te kolorowe tarcze nie występowały w stali. Będzie mi łatwiej koronkę wymienić, jak nie jest stalowy. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Progfan_87 4411 #2599 Posted March 8 Myślę że 45zl to taka cena że za bardzo nie ma się nad czym zastanawiać tym bardziej że Poljoty na tych mechanizmach nie pojawiają się u nas zbyt często. 2 𝑷𝒐𝒍𝒋𝒐𝒕/𝑺𝒆𝒌𝒐𝒏𝒅𝒂 - 𝑨𝒍𝒍 𝑺𝒕𝒆𝒆𝒍, 𝟐𝟏 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟐 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟐𝟗 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔, 𝟑𝟎 𝒋𝒆𝒘𝒆𝒍𝒔 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 74227 #2600 Posted March 8 29 minut temu, Progfan_87 napisał(-a): Myślę że 45zl to taka cena że za bardzo nie ma się nad czym zastanawiać tym bardziej że Poljoty na tych mechanizmach nie pojawiają się u nas zbyt często. Tak, łażę czasami po giełdzie, coś tam się czasami trafi, facet już się zwijał, chciał 50 skończyło się na 45ł, lubię się targować. Dam do majstra, wymienię koronkę, ładny pasek i będzie cacy 🤗🤗🤗 0 Share this post Link to post Share on other sites