Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawa Rakieta z fajnie rozmieszczonym datownikem. Jednak najlepszy jest drugi plan i tors fotografującego. Czasem jednak lepiej się ubrać :)

http://allegro.pl/rakieta-raketa-podwojna-data-oksydowana-i3678960419.html

Rzeczywiście niezłe. Można powiedzieć - podwójne trafienie... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
najlepszy jest drugi plan i tors fotografującego

super! :) ja dopatruję się przemyślanej kompozycji tego zdjęcia. Gościu najwyraźniej chciał dyskretnie się pochwalić, że ma ...osiemnastocentymetrowego :)

Edytowane przez cofer

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam prozbe do kolegi Yorki mam :P zostaw te rakietę bo już taka masz :P

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, koperta w tej rakiecie sprawiła, że nie zwróciłem uwagi to, że tarcza nachodzi na biały ring i nie pomyślałem, że już takie tarcze widywałem w bardziej pasujących do indeksów kwadratowych kopertach :) A i link do big zero popierniczyłem...

W ramach rehabilitacji – Amfibia w niezłym stanie za rozsądne pieniądze:

post-64334-0-81289300-1383778471_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja

jej nie łyknąłem 

Edytowane przez Gregorian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba by wysłać gościa na lekcje fotografowania ;) albo nosi grube szkła i robiąc fotki nie założył :unsure:

Przecież celowo fotki są złej jakości, aby nie było widać, że to chińczyk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koleś robił fotki kalkulatorem i myślał ze mu makro wyjdzie :P

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

inne zegarki u niego  mają ostre zdjęcia tylko ten chińczyk jest raczej celowo nieostry ale i tak widać za małą koronkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie może być Frankie, ponieważ ten sprzedawca, znany na forum, ma w swojej ofercie w zasadzie same NOSy, ten pewnie też jest NOS, tylko zapomniał dopisać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PAnowie ale to nie ten temat :) to zadne okazje sa a raczej ktos kto się polasi to wtope zaliczy.

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie pewnie wtopę ale zegarek i tak ładny  :D  Nie wiadomo jaką ma cenę minimalną :/ Więc pewnie i tak nie okazja, zwłaszcza że NOSem nie jest.  

To nie może być Frankie, ponieważ ten sprzedawca, znany na forum, ma w swojej ofercie w zasadzie same NOSy, ten pewnie też jest NOS, tylko zapomniał dopisać :D

Edyt: Teraz jakbym wyczuwał lekki sarkazm?  :D

No sprzedawca znany, często z ciekawymi zegarkami... ale nie mogę uwierzyć że to nie jest składak :o

Z tego co wiem, to ta tarcza w wersji z napisem "Czystopol" występowała w tym zegarku: http://www.h-spot.net/w0atches/vostok_komandirskie_2234.jpg i w przynajmniej jeszcze jednym niewodoszczelnym ale nie chce mi się szukać. Tarcza głównie do zegarków ze stopsekundą.

Zaś w wersji z informacją o kamieniach w tym: http://forums.watchuseek.com/attachments/f10/887817d1354034716-my-gold-komandirskie-w3.jpg

Tego drugiego nawet widziałem w srebrnej kopercie(pewnie składak) ale nie takiej jak tamta :)

W ogóle jakoś ta tarcza "gryzie"  się z tamtą kopertą(chociaż zegarek i tak ładny :) )

Dwa- Zegarek na aukcji ma też czerwony datownik... Czerwony datownik + ta tarcza + napis czystopol= ewidentnie zegarek z pierwszego linka. Hmmm.

Edytowane przez Daniel*Komandir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Składak, składak.

Koperta amfy, tarcza komandirska, werk 2214 nie był w amfach... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że co proszę? Jeszcze raz  :D  :ph34r:http://allegro.pl/vostok-komandirski-17-kamieni-wostok-i3702084779.html

Wiem, że ktoś go jakiś czas temu wylicytował i jeszcze się pytał czy przepłacił czy jakoś tak :)

No nic, chyba mamy powtórkę tego fajnego komandira... Tak samo jak jakiś czas temu ponownie pojawił się złoty komandir 50 lat zwycięstwa, a także został wylicytowany ;)   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi