Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, istotnie położenie sekundnika na to wskazuje. Zmyliła mnie ładna tarcza. Proszę o podpowiedź to jakaś seryjna produkcja, czy przeróbka ?? Koperta nie wygląda na chromowaną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech ktoś mi powie jaki jest sens walczyć np 5 dni przed końcem licytacji ????????? nie mogę tego zrozumieć :) Jedyna sensowna odpowiedź brzmi - znajomi podbijają a może nóż widelec trafi się prawdziwy napalony kupiec, który wygra i kupi za ładne $$.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden kolega zapowiadał chęć nabycia tej Rakiety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech ktoś mi powie jaki jest sens walczyć np 5 dni przed końcem licytacji ????????? nie mogę tego zrozumieć :) Jedyna sensowna odpowiedź brzmi - znajomi podbijają a może nóż widelec trafi się prawdziwy napalony kupiec, który wygra i kupi za ładne $$.

Mnie też od dawna to zastanawia, dlaczego ludzie licytują kilka dni przed końcem aukcji, ale "Panie, są na świecie takie rzeczy jakie się nie śniły fizjologom" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też od dawna to zastanawia, dlaczego ludzie licytują kilka dni przed końcem aukcji, ale "Panie, są na świecie takie rzeczy jakie się nie śniły fizjologom" :)

chyba z ceną to się zagalopowali. Ten zegarek nie jest tyle wart !

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba z ceną to się zagalopowali. Ten zegarek nie jest tyle wart !

Zegarek jest tyle wart ile ktoś chce za niego zapłacić :D

Inna rzecz że ja też tyle bym nie dał, zwłaszcza że za ok 100zł można kupić w naprawdę niezłym stanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek dość ciekawy wg mnie ze względu na powstanie tej wersji.

Po operacji Pustynna Burza w 1992 r. Pentagon przyznawał żołnierzom sił sojuszniczych zegarek z edycji specjalnej Wostok Amphibian o nazwie Desert Shield.

Na ebay jest od $29.99 "Buy it now"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he he to już zbiorowa shiza jakiś efekt stadny

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/ra...3150753280.html może za 410 zł uda mi się go kupić : )

Musisz dołożyć jeszcze bo juz 450 zeta stoi. Ustaw 2000 zł i będzie Twój, no chyba, że jeszcze podbiją Ci cenę.

No chyba, że pójdziesz na żywioł -:) w końcu to kolejny biały kruk z alledrogo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dżizas - 450 zet, świat oszalał, wojna będzie czy co ? Teraz pytanie za milion - czy nr z paszportu zgadza się z nr zegarka, wielcem ciekaw :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KU*#$ ! . niestety nie jest mój : ( . licytowałem do tego 440~~ zł i odpuściłem , podejrzewam że jak bym dał 470 to i tak by mnie ten gościu przebił .. , to ktoś z forum od nas ? : )

Ten zegarek nie jest tyle wart i mam wrażenie że nikt z forum nie walczył oprócz Ciebie.

Wcale się nie ździwię jak niedługo znowu będzie na alle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KU*#$ ! . niestety nie jest mój : ( . licytowałem do tego 440~~ zł i odpuściłem , podejrzewam że jak bym dał 470 to i tak by mnie ten gościu przebił .. , to ktoś z forum od nas ? : )

Te posty wyglądają na naganianie klientów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te posty wyglądają na naganianie klientów

Zacytuj mi jakim konkretnie słowem naganiam klientów , i znajdź mi punkt który dotyczy tego w regulaminie. A dopiero potem obrażaj kogoś : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi