Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Ten model kojarzę, piękna rakieta, Piękny stan , ale w tamtej kopercie podoba mi się zdecydowanie bardziej. W dużej mierze, to ona mnie urzekła. Dawno żaden zegarek mi się tak nie spodobał. Przypomina mi mojego ulubionego komandira. Hehe, wyjdę na idiotę, jeśli to składak xd ale chyba nim nie jest? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ją umieściłem we frankenach bo tarcza jest z takiej jak umieściłem powyżej, koperta z innej, a ring jeszcze z innej.

No to jestem idiotą, ale miałem duże podejrzenia. Niemniej składak fajny xd Ech, czyli nie mam co poszukiwać xd

Czy koperta nie jest wostoka? Zaraz zobaczę!

No i chyba jest, tak mi się spodobał, że nie zwróciłem uwagi :D Najpiękniejszy franken EVER!

Edytowane przez Daniel*Komandir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koperta jest od rakiety tylko innej . gdybyś chciał sobie złożyć :D:D , to mogę zaoferować ci tą kopertę bo mam ^_^ . za małe piwo oddam lub sekundnik jakiś :)

Czyli jednak ring jest od tej koperty? No to to nie może być wostok, niemniej robił podobne koperty. Hmmm. Może się jeszcze odezwę w tej sprawie :D Fajna koperta, ale psim kosztem ,to raczej nie zdibedę tej tarczy w dobrym stanie. W ogóle bardzo spodobała mi się ta rakieta! (Oryginalna) Gdybym taką sobie zakupił, to nie wypada robić frankena z dobrego zegarka: D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jednak ring jest od tej koperty? No to to nie może być wostok, niemniej robił podobne koperty. Hmmm. Może się jeszcze odezwę w tej sprawie :D Fajna koperta, ale psim kosztem ,to raczej nie zdibedę tej tarczy w dobrym stanie. W ogóle bardzo spodobała mi się ta rakieta! (Oryginalna) Gdybym taką sobie zakupił, to nie wypada robić frankena z dobrego zegarka: D

ring nie jest od tej koperty :)  jest od innej rakiety :) jest to jak pisał kolega wcześniej 3w1 .  no i musiał byś poszukać pierścienia do szkiełka bo w mojej kopercie nie ma :unsure: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Pawle kilka postów wyżej pisał o tym kchrapek ;) czas się obudzić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/poljot-i4806837470.htmlna tę chwilę cena okazyjna

Wow 115zł, nie spodziewałbym się takiej ceny. Obserwowałem kilka zegarków w stanie NOS, ale cena była o wiel niższa od tej. 

Wiem, że zegarki NOS rządzą się swoimi prawami, ale w moim odczuciu przepłacone.

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby nie była to wersja eksportowa, to bym się porządnie zastanowił. Kiedyś widziałem podobną, tylko że z tarczą koloru indygo. Chciałbym taką :)

Niebieska na pewno nie byłaby w takiej cenie, a gdyby była to już byłaby moja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

I kto kupił? Oczywiście kchrapek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie nie musiałem wrzucać :D Niepotrzebnie tylko posta nabiłem... o teraz drugiego

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Tia sorry...

Komandira za to mam ładniejszego chociaż :P

2485cd9491c51bbf18bb96c6b4ad04f7.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Kchrapek kuźwa po ile Ty kupujesz tych samych zegarków? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mój jeszcze lepszy! :D

Ufff, już miałem hejtować Kchrapka :D Na szczęście tarcza w zbyt słabym stanie jak na moje duże wymogi :D

Edytowane przez Daniel*Komandir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mój jeszcze lepszy! :D

Ufff, już miałem hejtować Kchrapka :D Na szczęście tarcza w zbyt słabym stanie jak na moje duże wymogi :D

Zdjęcie słabe, zapewniam że na żywo jest dużo dużo lepiej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi