Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

A no to z tego,że w odniesieniu do tego licytowanego ( aktualnie około 90zł ) do wspomnianego przeze mnie za 150 zł, ten pierwszy już taką okazją nie jest. Stan średni, ma szkiełko do wymiany, nie ma historii serwisowej.  No i wciąż trwa licytacja, więc do końca nie wiadomo do jakiej ceny dobije.

Ten z bazarku nie miał, oryginalnej koronki stalowej więc już 50:50 z tym z aukcji bo ten ja ma. O szkło łatwo nie jest ale mnie bardziej razi zwykła koronka niż zamienione szkło.  Co kto woli i toleruje, kwestia gustu. Aukcja zamknęła się poniżej 100 i to jest super cena. Ewentualny serwis to pikuś ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten z bazarku nie miał, oryginalnej koronki stalowej więc już 50:50 z tym z aukcji bo ten ja ma. O szkło łatwo nie jest ale mnie bardziej razi zwykła koronka niż zamienione szkło. Co kto woli i toleruje, kwestia gustu. Aukcja zamknęła się poniżej 100 i to jest super cena. Ewentualny serwis to pikuś ;)

Rzekłeś;) BTW ma ktoś na zbyciu wskazówki do 55g? :D

Wysłane z mojego LIVE2 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez werther

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten z bazarku nie miał, oryginalnej koronki stalowej więc już 50:50 z tym z aukcji bo ten ja ma. O szkło łatwo nie jest ale mnie bardziej razi zwykła koronka niż zamienione szkło.  Co kto woli i toleruje, kwestia gustu. Aukcja zamknęła się poniżej 100 i to jest super cena. Ewentualny serwis to pikuś ;)

Tego nie zauważyłem.

A cena finalna faktycznie okazyjna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to gratulacje! :) Miałem dla zasady klepnąć więcej niż dałeś i kupić nie wiem po co bo mam, ale przegapiłem ;)

Co do szkła jest kolega na forum na "G" który chyba jeszcze posiada oryginalne płaskie i na pewno to przeczyta, może się zlituje i się do ciebie odezwie i sprzeda?

Choć to towar reglamentowany gorzej jak za komuny! :D

Pewnie nie wszyscy znają słowo reglamentowany :D :D :D

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to gratulacje! :) Miałem dla zasady klepnąć więcej niż dałeś i kupić nie wiem po co bo mam, ale przegapiłem ;)

Po kilku miesiącach skonczylem matrycę do szkiełek do 55g, potrzebuję na czymś przetestować wyrób. Znam niestety z autopsji co to reglamentacja.

Edytowane przez werther

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

Po kilku miesiącach skonczylem matrycę do szkiełek do 55g, potrzebuję na czymś przetestować wyrób. Znam niestety z autopsji co to reglamentacja.

O, jak przypasi, to nie opędzisz się od chętnych ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak potrzebujesz chętnych do testowania wyrobu to jestem pierwszy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytam z glupiabfrant, jaka kwota to jeszcze okazja?

Okazją jest możliwość zakupu bo to megarzadki zegarek. Patrzę sobie na egzemplarz który dziś do mnie dotarł :ph34r:  :wub:  :rolleyes:  :D  i jak zakończy się aukcja to powiem ci czy okazją był zakup u Krisa czy mój :D

I teraz u mnie będzie parka z chromowanym :) Może się rozmnożą :D :D :D

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysztof daj już spokój. Zarabiam tylko 1 najniższą krajową :D

No to starczy Ci  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa fajne wostoki u tego samego sprzedawcy:
http://allegro.pl/wostok-zegarek-radziecki-i6673296075.html#thumb/2
http://allegro.pl/wostok-boctok-zielony-gajowego-i6673320640.html#thumb/1

Poljot i Rakieta z giloszowanymi tarczami, w bardzo dobrym stanie, jeszcze u innego gościa. W obu wypadkach cena za wysoka, ale może warto złożyć sprzedawcy ofertę poza allegro. ;)
http://allegro.pl/rakieta-16-jewels-i6673263799.html
http://allegro.pl/poljot-17-jewels-i6673260601.html#thumb/1

Edytowane przez Łukasz Radziszewski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden z kolegów szuka w innym dziale wskazówek jak w powyższej. Kupiłbym, ale poczekam, może to zobaczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden z kolegów szuka w innym dziale wskazówek jak w powyższej. Kupiłbym, ale poczekam, może to zobaczy :)

Dokładnie takich szukam...

Ehh... Szkoda, że mnie nie było na forum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech to szlag, spóźniłem się.. Tarcza w pięknym stanie..

"Niech to szlag!" Ja o sekundę spóźniłem się po Saturna. A tak szukam datownika..... :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi