Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Voli

"RUSKIE" OKAZJE NA AUKCJACH - Okazje, unikaty, bardzo dobre stany na aukcjach

Rekomendowane odpowiedzi

Jako tako.

To ja jeszcze pociągnę wątek łucza od sprzedawcy małego Kirowskiego. Gdzie szukać takiego w stanie nos, czy jest w ogóle szansa i jaki przedział cenowy byłby akceptowalny za nosa a jaki za używanego w dobrym stanie? Bardzo mi się ten model w wersji z czarną tarczą podoba, ale boję się że jak już trafie jakiegoś na licytacji, to mogę w porę nie wyhamować i sporo przepłacić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja jeszcze pociągnę wątek łucza od sprzedawcy małego Kirowskiego. Gdzie szukać takiego w stanie nos, czy jest w ogóle szansa i jaki przedział cenowy byłby akceptowalny za nosa a jaki za używanego w dobrym stanie? Bardzo mi się ten model w wersji z czarną tarczą podoba, ale boję się że jak już trafie jakiegoś na licytacji, to mogę w porę nie wyhamować i sporo przepłacić

co do NOS-a to trafiają się ale nie za często, ten z aukcji nie wygląda tragicznie, pamiętaj że zdjęcia zwłaszcza w macro dodają i uwypuklają skazy. jak dla mnie nie ma tragedii a powiedziałbym nawet że stan jest bardzo fajny. Sprzedający też nie jest oszustem i kombinatorem. zawsze można kupić takiego i poszukać kopert NOS przełożyć bebechy i masz tadaaam NOS-a

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu jest w ładnym stanie, tylko z białą tarczą:

http://allegro.pl/lucz-stan-idealny-i6703290004.html#thumb/1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do NOS-a to trafiają się ale nie za często, ten z aukcji nie wygląda tragicznie, pamiętaj że zdjęcia zwłaszcza w macro dodają i uwypuklają skazy. jak dla mnie nie ma tragedii a powiedziałbym nawet że stan jest bardzo fajny. Sprzedający też nie jest oszustem i kombinatorem. zawsze można kupić takiego i poszukać kopert NOS przełożyć bebechy i masz tadaaam NOS-a

O tym nie pomyślałem. Chociaż w moim przypadku to chciałbym czarną tarcze. Może coś się jeszcze trafi. Cała przyjemność w szukaniu. Pozdrawiam :)

Tu jest w ładnym stanie, tylko z białą tarczą:

http://allegro.pl/lucz-stan-idealny-i6703290004.html#thumb/1

Dzień za linka. Musiałbym kolor tarczy zmieniać :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość jarozlaw

zawsze można kupić takiego i poszukać kopert NOS przełożyć bebechy i masz tadaaam NOS-a

To już nie będzie nos, tylko kombinos .

New Old Stock , jak sama nazwa wskazuje, powinien być nie grzebany , w oryginalnym pudełku z paszportem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wam sie podobaja te kraby? Myslicie ze warto?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak wam sie podobaja te kraby? Myslicie ze warto?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Każdy ma swoje kryterium. Kompletnego Kirowskiego w bardzo dobrym stanie po prostu trudno znaleźć, nieważne w jakiej cenie. Akurat te Kirowskie są w przeciętnym stanie. Jak szukasz na rękę, to bierz. Stan igła Ci się i tak momentalnie wyeksploatuje, szkoda takiego nosić.

Edytowane przez Łukasz Radziszewski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że od IIWŚ dzieli go około 40-ści lat.  :D

ale to tylko taki mały szczególik :D

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

No i "PKP Niemcy" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na facebuku u andygp jes dlawa lodowka za 210.

ale gdzie dokładnie na f Andrzej wstawia sikory? Bo już wcześniej ktoś się chwalił, że u niego coś kupił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi