eye_lip 26778 #1 Napisano 19 Stycznia 2010 Nowy nabytek. Bardzo fajny z kwarcowej ery seikaczy 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #2 Napisano 19 Stycznia 2010 Świetny. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1215 #3 Napisano 19 Stycznia 2010 Aż się prosi, zeby był mechaniczny 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26778 #4 Napisano 19 Stycznia 2010 Ten należy do "fajnych kwarców seiko" więc mu wybaczam Kwarcowy seiko to jest klasyk, w końcu to seiko wymyślilo kwarca, a ten na dodatek ma bardzo fajny mechanizm, żaden plastik i lożyskowany na kamieniach. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #5 Napisano 20 Stycznia 2010 Czadowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anbru 44 #6 Napisano 20 Stycznia 2010 Ale fajny ten Seiko .Teraz już takich nie robią .Gratuluję nabytku i niech długo służy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26778 #7 Napisano 20 Stycznia 2010 Długo nie posłuży, bo muszę mieć kasę na stowę 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #8 Napisano 20 Stycznia 2010 Fajny..chociaż moje skojarzenia biegną raczej w stronę Ingenieura niż Royal Oak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4369 #9 Napisano 20 Stycznia 2010 Długo nie posłuży, bo muszę mieć kasę na stowę To jak coś to jestem pierwszy w kolejce po niego . Ile mierzy kopercina? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26778 #10 Napisano 20 Stycznia 2010 34mm, ale leży i nosi się całkiem przyzwoicie jak 36mm, powiem, że jak go kupowałem nie byłem pewien rozmiaru, ale jest ok, choć zwyklę noszę dużo większe zegarki. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #11 Napisano 24 Stycznia 2010 Podkleję się pod temat bo mam Seikacza z tej samej linii ale w bikolorze Niestety nie żyje.. 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26778 #12 Napisano 24 Stycznia 2010 To bardziej coś jak pp nautilus 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #13 Napisano 25 Stycznia 2010 To bardziej coś jak pp nautilus He he Filip Ty to masz fantazję 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Duniek #14 Napisano 26 Stycznia 2010 kwarcowa klasyka Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gadzeciarz 5 #15 Napisano 30 Stycznia 2010 Elegancki zegareczek,seiko mi bardzo się podoba,fajne fotki. 0 -"bo raz tylko dany nam czas,więc żyj na huśtawce życia,ŻYJ !!!"Życie z zegarkiem na ręku stało się jeszcze ciekawsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach