Volair 0 #1526 Napisano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam forumowiczów. Chciałem przedstawić mój nowy nabytek - Oceanus Model OCW-300TDJ-1AJF, A.D. 2008 bodajże. Zegarek niedawno kupiłem od pierwszego właściciela, który prawie wcale go nie używał. Jest to model JDM z waveceptorem na Japonię i USA. Specjalnie szukałem starszego modelu ponieważ chciałem mieć model z wyświetlaczem LCD na dole który pokazywałby mi GMT. Mimo, że jest to starszy model, jakość wykonania jest świetna. Jestem bardzo zadowolony, że za w miarę niewielkie pieniądze mam super zegarek, który mimo lat, dalej prezentuje się i działa bardzo dobrze. Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Volair 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #1527 Napisano 4 Września 2019 Mały OT Panowie, chodzi o źródła nabywcze Oceanusów Naprawdę pozostaje ebay z japońską lokalizacją ? Pomijam zegarki z "drugiej ręki", chcę nowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djmarco 1 #1528 Napisano 7 Września 2019 Mały OT Panowie, chodzi o źródła nabywcze Oceanusów Naprawdę pozostaje ebay z japońską lokalizacją ? Pomijam zegarki z "drugiej ręki", chcę nowy.Podpinam się pod pytanie. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ordoss 126 #1529 Napisano 7 Września 2019 Tu są dwa modele:https://www.ebay.pl/sch/dutyzerostore/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from= Ponoć wysyłane ze Szwajcarii, ale forowicze, którzy korzystali z tego sklepu chyba nic nie dopłacali. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paeo21106 83 #1530 Napisano 7 Września 2019 Tu są dwa modele:https://www.ebay.pl/sch/dutyzerostore/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from= Ponoć wysyłane ze Szwajcarii, ale forowicze, którzy korzystali z tego sklepu chyba nic nie dopłacali. Zamawiałem z tego sklepu Oceanusa. Wysyłka była z Anglii w moim przypadku. Nic nie dopłacałem do zegarka. Polecam sklep, szybka wysyłka, zegarek jak to Oceanus świetny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cecon 278 #1531 Napisano 16 Września 2019 Jest u mnie, świetny zegarekOCEANUS OCW-S100-1AJF Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #1532 Napisano 16 Września 2019 (edytowane) Jest u mnie, świetny zegarekOCEANUS OCW-S100-1AJF Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Gratuluję, świetny jest. U mnie rozterka - Attesa vs Oceanus, przy czym Casio nieco droższe. Gdzie kupowałes ? Edytowane 16 Września 2019 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cecon 278 #1533 Napisano 16 Września 2019 Gratuluję, świetny jest. U mnie rozterka - Attesa vs Oceanus, przy czym Casio nieco droższe. Gdzie kupowałes ?Na jebaju, dutyzerostore, polecam, wysyłka z UK, bez opłat Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1534 Napisano 16 Września 2019 (edytowane) Świetny Ocek, gratuluję Edytowane 16 Września 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cecon 278 #1535 Napisano 16 Września 2019 Świetny Ocek, gratuluję Dziękuję, sprawił mi wielką przyjemność, tak pozytywnie zaskoczył Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40497 #1536 Napisano 16 Września 2019 Dla mnie to najładniejsza wersja Oceanusa. Gratulacje, Robert 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cecon 278 #1537 Napisano 16 Września 2019 Dla mnie to najładniejsza wersja Oceanusa. Gratulacje, Robert Dzięki Paweł, jest dobrze, bardzo dobrze Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1538 Napisano 16 Września 2019 (edytowane) Dla mnie to najładniejsza wersja Oceanusa. Gratulacje, Robert Teraz to przesadziłeś Może w weekend pokaże ładniejszego A ten jest drugi najładniejszy ... według mnie Edytowane 16 Września 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cecon 278 #1539 Napisano 16 Września 2019 Teraz to przesadziłeś Może w weekend pokaże ładniejszego A ten jest drugi najładniejszy ... według mnie ja tam bojaźliwy nie jestem, chętnie obejrzę, cała ta linia Casio ciekawa Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40497 #1540 Napisano 16 Września 2019 Czekam zatem z niecierpliwością . Oceanusy, w różnych wersjach, to piękne zegarki są 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1541 Napisano 16 Września 2019 To prawda, każdy ma swój gust ale ogólnie Oceanusy to piękne zegarki i raczej nikt nie zaprzeczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #1542 Napisano 16 Września 2019 A ja się zgodzę z Pawłem @paul221 - wg mnie również OCW-S100-1A to najładniejsza wersja Oceanusa, a na pewno przeze mnie najbardziej pożądana ze względu na piękno prostoty, z jaką zaprojektowana jest tarcza zegarka w połączeniu z technologiami, jakimi nafaszerowany jest ten zegarek. Jednocześnie te technologie nie są w ogóle widoczne, działają jedynie "w tle" i o to dokładnie chodzi. Nawet moim zdaniem mogli sobie darować ten napis "Tough Mvt." - bez tego wyglądałby jeszcze bardziej niepozornie. Miałem przyjemność poobcować z tym zegarkiem dzięki uprzejmości kolegi Marcina @rbmk1000 i zegarek na żywo robi tak samo znakomite wrażenie, jeśli nawet nie lepsze, niż na filmikach Tanaki. Tomku, @tomaliusz a Ty czekasz właśnie na jakiegoś Ocka? Już mnie ciekawi, co to będzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master_of_G 45 #1543 Napisano 17 Września 2019 Na jebaju, dutyzerostore, polecam, wysyłka z UK, bez opłat Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaKolego gratulacje, piękny zegar, ale mam pytanie: sklep ten w ostatnim czasie zmienił na eBayu kraj wysyłki z Francji na Szwajcarię.. a Ty piszesz że z UK paka przyszła? Więc skąd one wylatują? Jeśli jakimś cudem z UK to świetna wiadomość, jeśli z kraju sera to lipa, bo oni nie w UE i pewnie opłaty by doszły.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaszzt 11 #1544 Napisano 17 Września 2019 Kolego gratulacje, piękny zegar, ale mam pytanie: sklep ten w ostatnim czasie zmienił na eBayu kraj wysyłki z Francji na Szwajcarię.. a Ty piszesz że z UK paka przyszła? Więc skąd one wylatują? Jeśli jakimś cudem z UK to świetna wiadomość, jeśli z kraju sera to lipa, bo oni nie w UE i pewnie opłaty by doszły.. Dokładnie, bo jeśli od śwajcarów, to równie dobre ceny mają japończycy - tylko, że wtedy haracz tu i tu będzie. Attesy są do wyrwania trochę taniej, ale TEN oceanus jest najładniejszy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1545 Napisano 20 Września 2019 No i jest Dzięki Robert 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djmarco 1 #1546 Napisano 20 Września 2019 (edytowane) No i jest Dzięki Robert Skąd zamawiales? Samemu masy mi się powrót do ocka ale szkoda, że ten tytan jest tak delikatny Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Września 2019 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #1547 Napisano 20 Września 2019 szkoda, że ten tytan jest tak delikatny T200s jest stalowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #1548 Napisano 20 Września 2019 przecież jak on ma blututa to jest bee - Tomasz jak mogłeś, przerabialiśmy to już w dziale kostek - hahaha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djmarco 1 #1549 Napisano 20 Września 2019 T200s jest stalowyNo i to bym kupił ale nie widzę w Europie Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1550 Napisano 20 Września 2019 (edytowane) Skąd zamawiales? Samemu masy mi się powrót do ocka ale szkoda, że ten tytan jest tak delikatny Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu TapatalkaPrzejęty z forum od kolegi T200s jest stalowyYes, yes, yes przecież jak on ma blututa to jest bee - Tomasz jak mogłeś, przerabialiśmy to już w dziale kostek - hahahaJest bee ale tataj można z tego nie korzystać bo radio też jest No i to bym kupił ale nie widzę w Europie Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu TapatalkaJaponia, eBay Edytowane 20 Września 2019 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach