kubaarek 6459 #3201 Napisano 9 Marca 2024 a micro regulacja ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63474 #3202 Napisano 9 Marca 2024 1 godzinę temu, maniek66000 napisał(-a): Branzoleta dotarła wyszło mnie to 550 zł jednak jest troszkę przymała. Od biedy założe ale brakuje tak z pół centymetra. Nie ma ktoś z was odsprzedać kawałka? A takie coś widziałeś, są różne rozmiary z przesyłką coś 20zl 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek66000 10 #3203 Napisano 9 Marca 2024 (edytowane) Tam nie ma żadnej regulacji nawet mikro. A to branzoleta tytanowa Edytowane 9 Marca 2024 przez maniek66000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaarek 6459 #3204 Napisano 9 Marca 2024 42 minuty temu, maniek66000 napisał(-a): Tam nie ma żadnej regulacji nawet mikro. A to branzoleta tytanowa tak mówię o tytanowej ,zobacz moje fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek66000 10 #3205 Napisano 9 Marca 2024 No ale u mnie jest tak samo....Taka sama przerwa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorro 269 #3206 Napisano 14 Marca 2024 W dniu 9.03.2024 o 23:21, maniek66000 napisał(-a): No ale u mnie jest tak samo....Taka sama przerwa... Też miałem bransoletę na styk w s5000 a obwód mam ~20 cm. Zamówiłem jedno ogniwo w serwisie Zibi (techno zibi taka chyba nazwa o ile dobrze pamiętam). Zamówienie online, podałem model, potwierdzili dostępność, koszt 152 zł, czas oczekiwania do 8 tygodni, płatność przy odbiorze. W dniu 31.01.2024 o 19:54, Słoik napisał(-a): A ja akurat S5000E wystawiłem na olx bo mi się najmniej podoba ;D To jest ten z przytartym AR za 2.400 zł ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek66000 10 #3207 Napisano 16 Marca 2024 Dziękuję. Wysłałem informację do Zibi. Poczekam na odpowiedz. Tymczasowo załaożyłem przedłużenie metalowe ale to nie wygląda idealnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek66000 10 #3208 Napisano 19 Marca 2024 Dostałem info od zibi. Część branzolety jest tylko cena 202 zł plus 35 zł przesyłka. Za cała branzolete dałem 550 a za 1 część 250? Nie no zamontowałem to metalowe przedłużenie nawet nie widać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #3209 Napisano 20 Marca 2024 13 godzin temu, maniek66000 napisał(-a): Dostałem info od zibi. Część branzolety jest tylko cena 202 zł plus 35 zł przesyłka. Za cała branzolete dałem 550 a za 1 część 250? Nie no zamontowałem to metalowe przedłużenie nawet nie widać. Jest to prawdopodobnie do ogarnięcia taniej, ale to nadal będzie około 200 zł, tak szacuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniek66000 10 #3210 Napisano 21 Marca 2024 Mam numer częśći przejrzałem cały internet i na zagranicznych stronach jest nawet drożej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #3211 Napisano 21 Marca 2024 24 minuty temu, maniek66000 napisał(-a): Mam numer częśći przejrzałem cały internet i na zagranicznych stronach jest nawet drożej. Ja nie mam na myśli ofert dostępnych w Internecie, tylko możliwość zakupu tego ogniwa taniej. Jak masz ochotę, to napisz do mnie na priv. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qzn 42 #3212 Napisano 24 Marca 2024 Hej, czy ktoś z Wrocławia posiada może T200S i miałby chwilę żeby się spotkać celem przymiarki? Rozważam zakup, ale nie jestem pewien jak będzie na mnie leżał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taraj 220 #3213 Napisano 25 Marca 2024 Witajcie , używam od 2010r na co dzień Oceanusa OCW-T100, Niestety zaczyna szwankować bateria. Latami nie musiałem się martwić o poziom naładowania. Zwykłe użytkowanie czyli krótki lub długi rękaw wystarczało. W tej chwili co kilka dni muszę go wystawiać na słońce. chciałbym wymienić baterię . Czy jest to do wykonania w Polsce czy też trzeba szukać serwisu za granicą. Czy Zibi wykonuje taką usługę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #3214 Napisano 25 Marca 2024 2 godziny temu, Taraj napisał(-a): Witajcie , używam od 2010r na co dzień Oceanusa OCW-T100, Niestety zaczyna szwankować bateria. Latami nie musiałem się martwić o poziom naładowania. Zwykłe użytkowanie czyli krótki lub długi rękaw wystarczało. W tej chwili co kilka dni muszę go wystawiać na słońce. chciałbym wymienić baterię . Czy jest to do wykonania w Polsce czy też trzeba szukać serwisu za granicą. Czy Zibi wykonuje taką usługę. Możesz zapytać o to np. w Świecie Zegarków, przypuszczam, że świadczą taką usługę, bo akumulatory mają w stałej sprzedaży. https://www.swiatzegarkow24.pl/kontakt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taraj 220 #3215 Napisano 25 Marca 2024 Dzięki za info, dzwoniłem do nich, wymieniają baterie w Oceanusach. Bardzo rzeczowi i konkretni. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpk 96 #3216 Napisano 4 Kwietnia 2024 Casio wypuściło nową linię OCW-S400 w wersji czarnej (1AJF), niebieskiej (2AJF) i zielonej (3AJF) a tutaj taka cisza 😉 Piękne są, chyba najbardziej mnie kusi zielony, Styl zbliżony do S100 i S200, ale dodali szafirowy bezel i motyw fal widoczny na tarczy pod pewnymi kątami. Chyba ideał, bo w tych niższych wersjach brakowało mi tego efektu "bling" z wyższych modeli, z kolei te wyższe mają jak na mój gust przeładowane tarcze, a tutaj mamy to co najlepsze - czytelne tarcze i sporo się mieni (ale nie za dużo). 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #3217 Napisano 4 Kwietnia 2024 Casio wypuściło nową linię OCW-S400 w wersji czarnej (1AJF), niebieskiej (2AJF) i zielonej (3AJF) a tutaj taka cisza Piękne są, chyba najbardziej mnie kusi zielony, Styl zbliżony do S100 i S200, ale dodali szafirowy bezel i motyw fal widoczny na tarczy pod pewnymi kątami. Chyba ideał, bo w tych niższych wersjach brakowało mi tego efektu "bling" z wyższych modeli, z kolei te wyższe mają jak na mój gust przeładowane tarcze, a tutaj mamy to co najlepsze - czytelne tarcze i sporo się mieni (ale nie za dużo).O kurka! Ale fajne!Czarnego bym chętnie ponosił.A póki co, czwarty rok z s100. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2620 #3218 Napisano 4 Kwietnia 2024 Casio wypuściło nową linię OCW-S400 w wersji czarnej (1AJF), niebieskiej (2AJF) i zielonej (3AJF) a tutaj taka cisza Piękne są, chyba najbardziej mnie kusi zielony, Styl zbliżony do S100 i S200, ale dodali szafirowy bezel i motyw fal widoczny na tarczy pod pewnymi kątami. Chyba ideał, bo w tych niższych wersjach brakowało mi tego efektu "bling" z wyższych modeli, z kolei te wyższe mają jak na mój gust przeładowane tarcze, a tutaj mamy to co najlepsze - czytelne tarcze i sporo się mieni (ale nie za dużo).Oj,oj, kozacki. Aż mi się portfel za wazon schował. Twój opis odzwierciedla dokładnie również moje odczucia. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #3219 Napisano 5 Kwietnia 2024 Mniam, mniam, mniam! I regulowana bransa jak np. w s5000E!No ale cena trochę słaba.. S100 to darmocha przy nim. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plszcto 966 #3220 Napisano 5 Kwietnia 2024 Mniam, mniam, mniam! I regulowana bransa jak np. w s5000E!No ale cena trochę słaba.. S100 to darmocha przy nim.zielony jest kozaknatomiast jakby wypuścili wariację nt. czerwieni/burgundu... to bardzo bym się musiał przekonywać, że go nie potrzebuję;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpk 96 #3221 Napisano 5 Kwietnia 2024 Ooo.. to fakt! Te zegarki nasuwają mi skojarzenia z kamieniami szlachetnymi, więc taki rubin na nadgarstku świetnie by się prezentował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpk 96 #3222 Napisano 7 Kwietnia 2024 No i jakoś tak mi się niechcący kliknął niebieski S400 z Sakura Watches (po długim procesie ten-tegowania w głowie jednak zdecydowałem, że niebieski ładniejszy od zielonego). Ciekawe czy dojdzie przed końcem tygodnia, jak zamawiałem dwa lata temu Citka to miałem go po niecałych 5 dniach. Mój pierwszy Oceanus, bo poza tym mam dwa Citizeny i jedną Geckotę. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #3223 Napisano 8 Kwietnia 2024 No i jakoś tak mi się niechcący kliknął niebieski S400 z Sakura Watches (po długim procesie ten-tegowania w głowie jednak zdecydowałem, że niebieski ładniejszy od zielonego). Ciekawe czy dojdzie przed końcem tygodnia, jak zamawiałem dwa lata temu Citka to miałem go po niecałych 5 dniach. Mój pierwszy Oceanus, bo poza tym mam dwa Citizeny i jedną Geckotę.Graty! Dawaj foty od razu, bo co na żywo to na żywo, a nie tylko rendery na stronach lub przerobione zdjęcia.Edyta: jest i filmik No bajka ten nowy ocek! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2620 #3224 Napisano 8 Kwietnia 2024 9 godzin temu, mpk napisał(-a): No i jakoś tak mi się niechcący kliknął niebieski S400 z Sakura Watches (po długim procesie ten-tegowania w głowie jednak zdecydowałem, że niebieski ładniejszy od zielonego). Ciekawe czy dojdzie przed końcem tygodnia, jak zamawiałem dwa lata temu Citka to miałem go po niecałych 5 dniach. Mój pierwszy Oceanus, bo poza tym mam dwa Citizeny i jedną Geckotę. Wow, szybko poszło... czekamy na foty i pierwsze wrażenia! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpk 96 #3225 Napisano 8 Kwietnia 2024 (edytowane) Na pewno się pochwalę jak przyjdzie. A tymczasem recka czarnej wersji na Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=EMDURf082zA Po japońsku, ale można włączyć napisy z tłumaczeniem. Swoją drogą, znalazłem wczoraj przed zakupem kod na 3% zniżki na Sakura, może się komuś przyda (jeśli jeszcze działa, wczoraj działał): ILW3P24 Edytowane 8 Kwietnia 2024 przez mpk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach