plszcto 967 #2526 Napisano 19 Lipca 2021 Coś czuję, że go znowu kupię Coś czuję, że go znowu kupię dziecku zabrałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15780 #2527 Napisano 19 Lipca 2021 2 godziny temu, plszcto napisał(-a): dziecku zabrałeś? Nie, przeglądałem stare foty i zatęskniłem 😥 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #2528 Napisano 19 Lipca 2021 8 minut temu, Louis Cypher napisał(-a): Nie, przeglądałem stare foty i zatęskniłem 😥 Może nadejszła ta chwila na śfajcara 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2529 Napisano 19 Lipca 2021 45 minut temu, tomaliusz napisał(-a): Może nadejszła ta chwila na śfajcara popieram taki z dolniejszej półeczki np Rolex Submariner ref. 116610LN !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15780 #2530 Napisano 19 Lipca 2021 Godzinę temu, tomaliusz napisał(-a): Może nadejszła ta chwila na śfajcara 18 minut temu, unadarek napisał(-a): popieram taki z dolniejszej półeczki np Rolex Submariner ref. 116610LN !!! Zdecydowanie nie. Jakiś czas temu myślałem o Rolku DJ ale są rzeczy dające mi większy fun na tym świecie, niż R na łapie. Wolę Ocka plus zabawkę zamiast R. Zabawka: 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2531 Napisano 19 Lipca 2021 Teraz, Louis Cypher napisał(-a): Zdecydowanie nie. Jakiś czas temu myślałem o Rolku DJ ale są rzeczy dające mi większy fun na tym świecie, niż R na łapie. Wolę Ocka plus zabawkę zamiast R. Zabawka: w sumie masz racje - też bym się zastanawiał czy wywalić na Rolex czy na tańsze zegarki i do tego inne zabawki - popatrzałem na YT jak facet przyszedł do butiku w usa i wydał 150 000 $ na zegarki, a roleksy brał jak bułeczki to i Rolexa się zachciało hehehhe ... motorek 👍 jednak wole cztery koła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #2532 Napisano 19 Lipca 2021 12 minut temu, Louis Cypher napisał(-a): Zdecydowanie nie. Jakiś czas temu myślałem o Rolku DJ ale są rzeczy dające mi większy fun na tym świecie, niż R na łapie. Wolę Ocka plus zabawkę zamiast R. Zabawka: Będzie "motur" to przyjdzie i czas na Rolka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23174 #2533 Napisano 19 Lipca 2021 No ale po co od razu rolka? 🤔 2-3 ocki aut i fajnego śfajcara masz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #2534 Napisano 19 Lipca 2021 w sumie masz racje - też bym się zastanawiał czy wywalić na Rolex czy na tańsze zegarki i do tego inne zabawki - popatrzałem na YT jak facet przyszedł do butiku w usa i wydał 150 000 $ na zegarki, a roleksy brał jak bułeczki to i Rolexa się zachciało hehehhe ... motorek jednak wole cztery koła Producer Michael? 🤣 Fakt, brał, ale wszystko to były używki i dla swojego teamu jak premia taka o ile pamiętam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15780 #2535 Napisano 19 Lipca 2021 1 godzinę temu, unadarek napisał(-a): 👍 jednak wole cztery koła Ale ja już mam dwa fajne samochody, więc teraz czas na moto… 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2536 Napisano 19 Lipca 2021 (edytowane) mi się zdaje że to nówki były - tam nikt używek nie sprzedawał - za rok przyszedł sprawdzać ceny i było widać nawet ile upustu na nich miał - niektóre podrożały w ciągu roku Godzinę temu, Louis Cypher napisał(-a): Ale ja już mam dwa fajne samochody, więc teraz czas na moto… a to inna sprawa Edytowane 19 Lipca 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #2537 Napisano 19 Lipca 2021 mi się zdaje że to nówki były - tam nikt używek nie sprzedawał - za rok przyszedł sprawdzać ceny i było widać nawet ile upustu na nich miał - niektóre podrożały w ciągu roku a to inna sprawa Because we are not an Authorized Dealer for , we can not advertise their watches as "brand new". For all intents and purposes, the watches we sell are USED, but are in immaculate - perfect - never sold condition.Takie info jest na stronie sklepu, w którym brał. Pamiętałm, że oglądałem i właśnie wszystko to były pre-owned mint condition watches. 🤣 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2538 Napisano 19 Lipca 2021 (edytowane) moze i tak - nie pogniewałbym się o takie używki ale wydał 150 000 $ i brał jak bułeczki i to mi się podobało Faktycznie handlują wszystkimi rodzajami: to z ich stronki "We specialize in only the high-grade watch manufacturers. We offer current production models as well as discontinued and vintage models. Honesty, Authenticity, and Ethics. We encourage you to contact us today if you are interested in buying or selling a high end timepiece. Also, it should be noted that a large percentage of our clientele trade in a watch or two when acquiring a new piece for their collection. Our team is trained to make this process easy for you. Additionally, every luxury timepiece is guaranteed authentic, and your discounted timepiece always comes with a warranty. Our main goal in every watch transaction is to make our customers happy with both their watch and our service..." w Roleksach mają nowe i używane Jakby kto był zainteresowany mają w dobrym stanie używkę Rolka Explorer II 40mm in Steel on Oyster Bracelet with Black Dial za jedyne 8900$ - okazja !!! tak na marginesie Uprzedzam pytania - Casio nie mają !!! Edytowane 19 Lipca 2021 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2621 #2539 Napisano 30 Lipca 2021 Bransoleta się kąpie a na próbę granatowa guma. Tak mi się spodobało, że chyba parę dni na niej powisi. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2540 Napisano 30 Lipca 2021 2 godziny temu, mmaniek napisał(-a): Bransoleta się kąpie a na próbę granatowa guma. Tak mi się spodobało, że chyba parę dni na niej powisi. W sumie to tęsknie za nim 😭 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2621 #2541 Napisano 31 Lipca 2021 Bo to fajny zegar jest. Ja mam tak już drugiego dnia po sprzedanym zegarku. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2542 Napisano 31 Lipca 2021 Bo to fajny zegar jest. Ja mam tak już drugiego dnia po sprzedanym zegarku. No właśnie mocno myślę nad powrotem tylko powstrzymuje mnie to, że nie można dowolnie szybko paskowac go...////Ktoś może myśli nad puszczeniem dalej? Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2621 #2543 Napisano 31 Lipca 2021 5 godzin temu, Vonziej napisał(-a): No właśnie mocno myślę nad powrotem tylko powstrzymuje mnie to, że nie można dowolnie szybko paskowac go... //// Ktoś może myśli nad puszczeniem dalej? Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Właśnie pod względem szybkiego paskowania idelany był Zelos, który właśnie poszedł dalej a ja zaczynam tęsknić... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15780 #2544 Napisano 31 Lipca 2021 6 godzin temu, Vonziej napisał(-a): No właśnie mocno myślę nad powrotem tylko powstrzymuje mnie to, że nie można dowolnie szybko paskowac go... Nie rozumiem, wyjaśnij proszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2545 Napisano 31 Lipca 2021 Nie rozumiem, wyjaśnij proszę. Co jest niejasne? Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15780 #2546 Napisano 31 Lipca 2021 1 minutę temu, Vonziej napisał(-a): Co jest niejasne? Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Jeśli mówimy o T200s to jaki jest problem z paskowaniem? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amatsubu 466 #2547 Napisano 31 Lipca 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2548 Napisano 31 Lipca 2021 3 godziny temu, Louis Cypher napisał(-a): Jeśli mówimy o T200s to jaki jest problem z paskowaniem? dla mnie zbyt blisko teleskopy koperty. Moje paski obcierały się na kopercie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15780 #2549 Napisano 31 Lipca 2021 Godzinę temu, Vonziej napisał(-a): dla mnie zbyt blisko teleskopy koperty. Moje paski obcierały się na kopercie. Ja miałem tylko na NATO ale i tak wróciłem szybko do kajdana 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #2550 Napisano 1 Sierpnia 2021 Prawilny T200 tylko na kajdanie. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach