Many70 46 #676 Napisano 29 Listopada 2016 Witam!! Teraz czas na moją piatkę, a tak przy okazji z jakich lat może pochodzić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #677 Napisano 2 Grudnia 2016 Wymeldowuję moją piątkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #678 Napisano 2 Grudnia 2016 Czyli jednak nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #679 Napisano 2 Grudnia 2016 Sumo go wygryzł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #680 Napisano 3 Grudnia 2016 (edytowane) W takim razie ja się melduję ze swoim Zdjęcie na szybko Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
an-sus 1 #681 Napisano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Cześć.Bransoleta miala byc do alpinista, ale tej piatce baaardzo pasuje..prawda? Edytowane 3 Grudnia 2016 przez an-sus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #682 Napisano 9 Grudnia 2016 bardzo nawet bardzo Czy to SNK 79x? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrewMD 8 #683 Napisano 9 Grudnia 2016 Pasuje, chociaż ja dzisiaj z podobnego modelu zdjąłem bransoletę założyłem czarny pasek jednak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #684 Napisano 9 Grudnia 2016 Dobry zestaw. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
an-sus 1 #685 Napisano 11 Grudnia 2016 To SNKK93. Przez długi czas lekceważyłem "piątki, ale ten model spodobał mi sie bardzo i nosze go teraz ciągle.Na pasku skorzanym i na nato też nosze Dlaczego mi tak mocno skompresowało zdjecia w poscie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #686 Napisano 11 Grudnia 2016 Aby zachować jakość zdjęć musisz je wrzucać przez hosting, inaczej bardzo tracą na jakości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek91 3832 #687 Napisano 18 Grudnia 2016 Witajcie,To i ja się dopisuję do grona posiadaczy piątek, przy okazji chciałbym się przywitać z Wami.Jest to moja pierwsza 5 i też pierwszy automat.Są to chyba lata 90te? Niestety nie do końca się orientuję, podrzucam zdjęcie dekla Jest malutki, tylko 35mm ale nosi mi się go świetnie i uważam, że jest dobry jak na początek.Przy okazji zakupiłem też starszy automat Seiko, ale o tym już w innym wątku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #688 Napisano 18 Grudnia 2016 Seiko 5 automatic damka, kiedyś kupiona nowa dla Mojej mamy, lata chyba 1990 rok 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebaa_75 43 #689 Napisano 18 Grudnia 2016 Hello, to i ja dorzucam moją wysłużoną 5-tkę, która niestety udaje się na zasłużoną emeryturę lub przynajmniej hibernację po kilkunastu latach codziennego katowania. Szkiełko mocno dostało, mechanizm też już się nie nakręca jak należy i zegarek spóźniał się i często stawał. Do tego bransoleta się tak jakby powyciągała i pomimo tego, że kiedyś ją skróciłem teraz jest za duża na ten uchwyt z pudełka. Byłem z niego mimo wszystko zadowolony. I chyba poszukam następnego do codziennego katowania. Pozdrawiam 0 "Życie jest pasmem straconych okazji""Dzień w którym kupię karabin nadchodzi" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boskimarian 5 #690 Napisano 21 Grudnia 2016 Sebaa, mechanizm wyczyść i wyreguluj u zegarmistrz a bransolete skroc o jedno ogniwo :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubabuba 0 #691 Napisano 23 Grudnia 2016 (edytowane) SNZH57Chyba nieliczny nie zrobiony na FFF Witam mogl bys mi moze powiedziec jaka jest wielkosc bez koronki i z koronka ...bardzo mi sie podoba tylko nie wiem czy nie zaduzy na moj nadgarstek (17 cm)Z gory wielkie dzieki. Kuba Edytowane 23 Grudnia 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubabuba 0 #692 Napisano 23 Grudnia 2016 Seio SNZG13K1 CIMG7859zmn.jpg CIMG7864.JPG Nabyte w drodze zamiany (w zamian za SNZH53). Uważam, że seiko SNZG13K1 to najlepszy pilot seiko, miałem SNK809K1, ale po tym, jak nabyłem SNZG13 uważam, że ten ostatni jest ładniejszy i bardziej funkcjonalny (czytelny, właściwy rozmiar i waga, rewelacyjna luma)Witam pytanko czy te 45mm srednicy to z koronka czy bez bo nigdzie nie moge znalezc informacji dokladnej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vergangenheit 4361 #693 Napisano 30 Grudnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #694 Napisano 17 Stycznia 2017 Przyszedł czas i na mnie.. Świeżutki zakup i zarazem mój pierwszy automat 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #695 Napisano 17 Stycznia 2017 Eee, no skoro pierwszy to gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #696 Napisano 18 Stycznia 2017 Przyszedł czas i na mnie.. Świeżutki zakup i zarazem mój pierwszy automat Gratuluję, ja jak z piątkami nie przepadam, to ta mi się bardzo podoba, niech się nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #697 Napisano 18 Stycznia 2017 Dzięki Panowie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość jarozlaw #698 Napisano 18 Stycznia 2017 No i wsiąkłeś, niedługo zapomnisz o G :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18743 #699 Napisano 18 Stycznia 2017 No piąteczka też może być fajna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość jarozlaw #700 Napisano 18 Stycznia 2017 Powinien powstać temat - Policzmy Seiko 5 Sports ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach