Paweł Bury. 5729 #151 Napisano 2 Czerwca 2016 Ale zbiorek jest tam sporo miejsca jeszcze - mogę pomóc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 220 #152 Napisano 3 Czerwca 2016 Ale zbiorek jest tam sporo miejsca jeszcze - mogę pomóc Paweł powiem szczerze, że korcą mnie Twoje kieszonki (Bure) wystawione, ale lista długa a z kasą jak to zawsze brak. 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weengosz957 0 #153 Napisano 30 Kwietnia 2017 Witam, od niedawna marzy mi się fajna 'szafeczka' na zegarki, jedne coś sensownego, co znalazłem to to:http://rotomaty.com.pl/rothenschild/3093-witryna-rothenschild-na-56-zegarkow-led.htmlLecz cena niestety powala... 700zł bym dał, ale nie aż tyle...Ma ktoś z Was tę witrynę z tej strony? Zegarki nie wypadają jak się otwiera szybę?Ma ktoś z Was coś podobnego w niższej cenie? Co byście polecili? Najlepiej żeby przywiesić to na ścianę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #154 Napisano 30 Kwietnia 2017 Witam, od niedawna marzy mi się fajna 'szafeczka' na zegarki, jedne coś sensownego, co znalazłem to to:http://rotomaty.com.pl/rothenschild/3093-witryna-rothenschild-na-56-zegarkow-led.html Lecz cena niestety powala... 700zł bym dał, ale nie aż tyle... Ma ktoś z Was tę witrynę z tej strony? Zegarki nie wypadają jak się otwiera szybę?Ma ktoś z Was coś podobnego w niższej cenie? Co byście polecili? Najlepiej żeby przywiesić to na ścianęJest też wersja na 49 szt. Cena poniżej 1000 Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weengosz957 0 #155 Napisano 1 Maja 2017 Tak, tak widziałem, ale 999 to i tak troszkę ponad budżet, aż niemożliwe, że jest tylko 1 stronka sprzedająca tego typu witryny :/Ktoś gdzieś widział coś takiego ?No i jak Waszym zdaniem będą leżeć tam zegarki, może te gąbeczki są jakieś przyklejone ;>? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #156 Napisano 2 Maja 2017 Tak, tak widziałem, ale 999 to i tak troszkę ponad budżet, aż niemożliwe, że jest tylko 1 stronka sprzedająca tego typu witryny :/ Ktoś gdzieś widział coś takiego ? No i jak Waszym zdaniem będą leżeć tam zegarki, może te gąbeczki są jakieś przyklejone ;>?Jest Kraff, ale ceny identyczne - nie wiem czy obie strony nie należą do nich. Zawsze o rabat możesz pytać jeszcze. Kraff polecam. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek1a2b 127 #157 Napisano 2 Maja 2017 zobacz tą gablotę http://zegarkiclub.pl/forum/topic/58714-poka%C5%BCmy-swoje-delbany/page-282 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7763 #158 Napisano 19 Maja 2017 Otóż wreszcie zrobiłem to o czym długi czas myślałem, wcześniej powstało dużo rysunków, pomysłów i wersji na coś w czym miałem przechowywać swoje cudaki..., ale ciągle coś było nie tak. Albo brakowało miejsca, albo za niskie, albo za duże, albo .... Postawiłem więc na prostotę i wykorzystanie dużej szuflady. Wyszło tak... Pięknie zrobiłeś tą szufladę, chyba powiekę twój pomysł w swoich szufladach 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Power 1 #159 Napisano 4 Marca 2018 Mam mały problem przechowuje swoje zegarki w takim kuferku: I tu moje pytanie doszło kilka sikorów bez paska, i przechowuje je w takich foliowych woreczkach jak ta slava zaznaczona na zdjęciudziś patrze i zegarki w tych workach strasznie się od środka kurzą... dlaczego tak się dzieje ? jakieś rady ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2129 #160 Napisano 5 Marca 2018 Ogólnie miałęm te pudła z allegro po 50 zł co kilka osób wyżej pokazuje. Niesamowita tandeta, lepiej od razu coś porządnego kupić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Power 1 #161 Napisano 5 Marca 2018 Ogólnie miałęm te pudła z allegro po 50 zł co kilka osób wyżej pokazuje. Niesamowita tandeta, lepiej od razu coś porządnego kupić. Czyli twoim zdaniem zmienić poprostu etui ? czy wyciągnąć te sikory które są w tych foliowych workach i przechowywać inaczej ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpl09 0 #162 Napisano 15 Lutego 2020 Witam serdecznie,A ja przechowuję swoje ulubione orienty big mako(na razie jest tylko blue) w takim pudełku : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach