Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Moje cukiereczki

Rekomendowane odpowiedzi

... ale czy nie jest glupota jego kupno ? tym bardziej ze mam juz PO i Glycine Lagunare LCC3000.

Carlito, zegarek faktycznie piękny, i wcale bym się nie przejmował, że ma ETĘ 2824-2 i "tylko" 200m, ale...

Gdybym miał PO i Glycine Languare, to raczej zapaliłoby się we mnie czerwone światełko. Podkreślam, że nic mi do tego ile kto ma zegarków, widzę jednak, że kupujesz "oczami", w tym sensie, że chciałbyś mieć każdy zegarek, który Ci się spodoba. A wiesz, że pięknych zegarków jest mnóstwo i jeszcze wiele będzie. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podkreślam, że nic mi do tego ile kto ma zegarków, widzę jednak, że kupujesz "oczami", w tym sensie, że chciałbyś mieć każdy zegarek, który Ci się spodoba. A wiesz, że pięknych zegarków jest mnóstwo i jeszcze wiele będzie. :P

To jeden z piękniejszych syndromów zegarkowej choroby... :lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzę jednak, że kupujesz "oczami", w tym sensie, że chciałbyś mieć każdy zegarek, który Ci się spodoba.

tutaj każdy tak ma :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tutaj każdy tak ma :P

Ja to rozumiem.

Ok, przyjmijmy, że Carlito nie pytał poważnie :lol:

Breitling pierwsza klasa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może takie cuś:

eterna-kontiki-diver.jpg

img_prod648_1_o.jpg

46mm to dla Ciebie pewne na plus, nietypowa koperta, jak dla mnie zegareczek robi wrażenie, no i 1000m nie 200 :lol:

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To trochę taka oryginalność na siłę. Dla mnie niewypał. Chyba że to rozwiązanie ma służyć równomiernemu opalaniu się nad wodą :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednemu podoba się to, drugiemu tamto :lol: A model to chyba Kontiki Diver, numer ref. 1594.44.40.1154

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie odstawmy narazie inne propozycje (ta kontiki mialem juz na uwadze. Kolo takiego zegarka nie da sie przejsc obojetnie) skupmy sie na tym brajtku. Narazie nie odpisuje tylko czytam co o nim sadzicie i jakie macie uwagi/sugestie. Dziekuje tym ktorzy juz zabrali glos w tej sprawie. Moze cos wiecej o tej ecie ? jest to zwykla 2824 czy zmodyfikowana ?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh
post-0-0-62286500-1331594042.jpg<

post-0-0-24234700-1331594041.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SIRLUKE stokrotne dzieki ! znasz sprzedawce ?

Tak jak pisałem zbieżnośc całkowicie przypadkowa :)

Ale jak coś postaram się pomóc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy okazji seria Heritage to jedyna linia Breitlinga (no może jeszcze Navitimer), która do mnie przemawia. Pozostałe kojarzą mi się z dresem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brajtek fajny, tez się nad nim kiedys zastanawiałem i wybrałem PO. Mimo wszytsko stylowo to bardzo podobne zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok wiec podsumowujac to z tego co piszecie to nie jest glupota kupno tego zegarka a wrecz przeciwnie to dobry zakup. Nikt z was nie napisal nie bierz tego łocza bo cos tam lub nie opłaca sie bo cos tam... no wiec wychodzi na to ze jestem blisko celu ! ;) no chyba ze ktos chcialby jeszcze cos dodac to bardzo chetnie przeczytam. Pewnie macie mnie juz dosc tak wiec musze sie streszczac z tym wyborem ale spokojnie juz wkrotce bede wybieral łocza z tej ciut wyzszej polki tak wiec macie przegwizdane :) wracajac jednak do terazniejszych zakupow to jak sami wiecie w tym temacie przewinelo sie wiele propozycji (za co dziekuje) a ja zjezdzilem wiekszosc wiekszych miast w Irlandii ale nie tylko bo i Angli jak i Szkocji tylko po to zeby moc przymierzac te zegarki (przy okazji zona miala wakacje ;) ) i jednak najwygodniejszy i najladniejszy okazal sie ten Breitling (oczywiscie w przedziale cenowym do 2 tys euro) choc nie mialem okazji mierzyc wszystkich zegarkow ktore chcialem zobaczyc :) pozatym jeszcze jedno mnie przekonuje co do tego brajtka - szerekosc miedzy uszami 24mm co daje swietna zabawe z pasiorami. Juz sobie go wyobrazam... ;)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie Brabus otoz to - trafiles w czuly punkt jest to jedyny mankament w tym wszystkim ze stylowo jest podobny do PO i Glycine. Tylko to mnie jeszcze blokuje... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem ten Breitek to taki niebreitek :)

Nie ma cech, które charakteryzują dzisziejsze Breitlingi, kropa na lunecie etc.

Ale dzięki temu, że prezentuje inny styl - oparty na dawnym modelu - trafia do tej grupy, która wcześniej estetyki breitlingowskiej nie akceptowała. Ten zegarek na meschu bardo mi sie podoba. 2 tysie euro to niezła cena. Jeśli podoba Ci się - bierz. 200m to przeciez pikuś, a 2824 z COSC to żaden wstyd. Mariusz wyłożył coniecio na ten temat. Niby Breitling to dobrze opakowana eta. ALe za to bardzo dobrze, lepiej niz wiele zacniejszych werków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-89407400-1331594134.jpg<

post-27475-0-41460800-1331594132.jpg

post-27475-0-64563800-1331594133.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito1,

Czy aby nie szukasz "u nas" usprawiedliwienia zakupu tego Breitlinga? :)

ps. Twoja planowana ankieta chyba się lekko zdeaktualizowała :)

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie tak to wyglada :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może dołóż do kolekcji coś całkiem innego? Monaco a potem PAM ???:)

post-19120-0-18880700-1331594136.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz jaki przyjemny grubasek:) Tylko nie wiem ile kosztuje :)

800px-TAG_Heuer_Monaco_LS_Calibre_12.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlito, musisz sobie założyć jakiś reżim i dyscyplinę, bo w ten sposób będziesz wybierał i wybierał i wybierał...Cały czas będą pojawiały się jakieś nowe słodkie cukierki, aż w końcu Cię zemdli... :);):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-98864400-1331594137.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BRABUS mierzyles tego Taga ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlito zegarek który pokazałeś trochę przekombinowany moim zdaniem.Natomiast ten z Pitem jest piękny.Widziałem go ostatnio w galerii.Piękny niebieski kolor - palce lizać :) .Nie każdy zegarek musi być czarny :) .

post-30511-0-43902700-1331594139.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.