Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

Moje cukiereczki

Rekomendowane odpowiedzi

Santino dzieki za głos :P

Rob kto jak kto ale Ty miłosnik brajtkow i wybierasz Eterne ? a to dlaczego ? bardzo jestem ciekaw...

5-2 ;)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie Eterna

JACEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-7884-0-86239700-1331595505.jpg

post-7884-0-51145700-1331595504.jpg

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem fanem Eterny w ogóle, a KonTiki Matic Four Hands w szczególności :lol: , ale w tej Eternie, którą pokazałeś carlito nie podobają mi się wskazówki, dlatego oddaję swój głos na Breitlinga, wygląda bardzo rasowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiec 6 do 3 dla brajtka...

Ktos ma ochote jeszcze oddac swoj głos i go uzasadnic ? :lol:

TeJot ten brajtek z tego co pamietam byl limitowany zgadza sie? sa jeszcze dostepne te zegarki?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito1,

tak to limitowana kolekcja, w Aparcie jest z niebieską i białą tarczą za 16 910 zł, a czy gdzieś indziej jest to musisz sprawdzić sam :lol: A podobają Ci się?

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera zapaliło mi sie swiatełko we łbie i pojawił sie błysk w oku :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziales go na zywo ? Ten z jasna tarcza to srebrny czy biały kolor ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-27475-0-00815500-1331595603.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widziałem na żywo, tarcza wygląda na białą. Najbardziej podoba mi się czarna i biała tarcza, kup oba :lol:

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie swiruj :lol:

Nie bedziesz przypadkiem na dniach w aparcie ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie swiruj B)

Nie bedziesz przypadkiem na dniach w aparcie ? :)

Nie sprawdzałem co prawda ale eterna jest chyba sporo tańsza od Breitlinga. Oba zegarki są piękne...Breitling ma trochę więcej smaczków ( koronka itd)...trzeba by też obejrzeć dekle i zdecydować czy warto doplacać do Breitka. A mi w tej eternie wskazówki pasują :)...połączoną stary kształt koperty z nowoczesnymi wskazówkami....wyszło to naprawdę fajnie. Trzeba by przekalkulować za ile i co dostajemy w przypadku obu zegarków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy ta Eterna wychodzi na salony ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Santino dzieki za głos B)

Rob kto jak kto ale Ty miłosnik brajtkow i wybierasz Eterne ? a to dlaczego ? bardzo jestem ciekaw...

5-2 :)

Mialem tego B na reku i jakos nie przypadl mi do gustu, 46mm koperta jest troszke za duza, a wersja 38mm za mala, rowniez mesh bracelet nie najlepszy, Eterna to limitowana edycja i bardzo o nia ciezko w USA, jedyny autoryzowany AD o ktorym slyszalem jest w Las Vegas, wiec cierpliwie czekam, w Europie jej nie kupie bo ceny po drugiej stronie oceanu sa wariackie, cale szczescie tutaj nie musimy placic takich podatkow

ROBERT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:) niestety , smutne to ale prawdziwe , zakupy u wasz . B)

Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204   ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof 

i inne ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze Ci "ludzie gadają" bierz Eternę będziesz miał następnego cukiernurka B)

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ETERNA ETERNA!!!!!poprostu bardziej wyjatkowa B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlito1,

mam dla Ciebie (tzn. sam sobie musisz kupić :) ) zegarek idealny, po prostu pasuje do Ciebie ja ulał :)

i choć propozycja padła już w starszej wersji, pokazana przez kolegę SIRLUKE1 to nowszy muszę Ci pokazać bo jest strzałem w dziesiątkę B)

GRAHAM Chronofighter Oversize Diver

47mm średnicy i 17mm grubości, wodoszczelność do 330m, bezel z podziałką dekompresyjną, automatyczny zawór helowy - jednym słowem CHRONOFIGHTER !

post-7884-0-02485000-1331595834.jpg

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdziwy potwór...Kawał zegara...

Rozumiem, że te 47 mm to bez koronki jest? :)

Robi wrażenie.

No i trzeba mieć do niego kawałek nadgarstka... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GRAHAM Chronofighter Oversize Diver Prezentuje się GRUBO !! B)

W moim przypadku 47mm średnicy i 17mm grubości dobrze by wyglądało na mojej łydce a nie nadgarstku :))

carlito1 nie zastanawiaj się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma fighter w nazwie, bo to zegarek z komplikacją granatu obronnego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mini bomba atomowa polaczona z M50 i granatnikiem...to sie na udo zaklada? B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ten Graham jest kozak szczerze mowiac bardzo do mnie pasuje :) i z tego co wiem jest tez normalny srebrny zgadza sie ? ten czarny fajny ale to tylko pvd i jak to wyglada na zywo ? taki zegar kupowac w ciemno to samobojstwo :) Ta koronka jest gigantyczna mysle ze nie jest to wygodny zegarek do noszenia na codzien - raczej mozna by go traktowac jako zegarek kolekcjonerski w sumie w moim przypadku majac juz kilka cukierkow (a napewno jeszcze "kilka" dojdzie) mozna by sie pokusic B) ale musialbym go najpierw przymierzyc no i wlasnie tutaj mam problem. Gdzie mozna go pomacac ? tylko swiss ? Jaka wogole cena tego zegara ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.