rmak 22722 #5926 Napisano 26 Września 2021 Ze mną dzisiaj był taki pocket size 😉 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5927 Napisano 27 Września 2021 Powitoł Wylatuje z mojej kolekcji zabytek to wrzucę fotki Taki kuchenniak? Oprawa zastana. Odczyszczony i mało używany, bo strach ciąć, żeby gangreny nie dostać 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zadra 1818 #5928 Napisano 27 Września 2021 3 godziny temu, porcelanowy napisał(-a): Powitoł Wylatuje z mojej kolekcji zabytek to wrzucę fotki Taki kuchenniak? Oprawa zastana. Odczyszczony i mało używany, bo strach ciąć, żeby gangreny nie dostać dobre ostrze - szkoda go. Drewno byś tylko wymienił (a przecież wiem, że umiesz 😁 ) trochę blachę przeprofilować i piękna użytkowa staroć jak znalazł.. Ja gangreny bym się nie obawiał- dobrze wyżarzyć cholerstwo, gorące do oleju wsadzić i kolejne 80lat ostrości przed nim.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5929 Napisano 27 Września 2021 Powitoł Może bym remontował gdybym nie robił drugiego kuchenniaka. Tego mi trochę szkoda ruszać. Niech nowy właściciel główkuje 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1353 #5930 Napisano 28 Września 2021 Cytat Jeszcze ciepły. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16021 #5931 Napisano 28 Września 2021 Fajny kształt ostrza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1353 #5932 Napisano 28 Września 2021 12 minut temu, satanic napisał(-a): Fajny kształt ostrza. Wander tactical barracuda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuter 1629 #5933 Napisano 28 Września 2021 A Stridera ktoś chce? To na PV. to jest AR? fajny dziadzio, "oszcze" nie lata? w sensie bp oczywiście Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1353 #5934 Napisano 28 Września 2021 Godzinę temu, Nuter napisał(-a): to jest AR? fajny dziadzio, "oszcze" nie lata? w sensie bp oczywiście Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak to jest Strider AR.Wszystko w jak najlepszym porządku.Nic nie lata i nic się nie telepie.Kawał porządnego noża . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1353 #5935 Napisano 28 Września 2021 A pochwę do noża zrobiłby mi tu ktoś z paskorobów.Dajcie jakieś namiary 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20606 #5936 Napisano 28 Września 2021 No jakoś tak głupio było nie mieć. Wcześniej kupiłem koledze na suwenir i "sie mnie spodobał" 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuter 1629 #5937 Napisano 28 Września 2021 [mention]mirek 1969 [/mention] to klasa i pozazdrościć, tym bardziej że hart Bos'a to już w ogóle rodzyneka ja takie edc - leciutkie to, nie szkoda używać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4514 #5938 Napisano 28 Września 2021 W pokoju dziecięcym takie rzeczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuter 1629 #5939 Napisano 29 Września 2021 W pokoju dziecięcym takie rzeczy.hehe jak masz dwie sztuki lat 4 i 1,5 to masz pokój dziecięcy nawet w kiblu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4514 #5940 Napisano 29 Września 2021 47 minut temu, Nuter napisał(-a): hehe jak masz dwie sztuki lat 4 i 1,5 to masz pokój dziecięcy nawet w kiblu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ok, Ja czekam na wersję z okładzinami z ALU, nie wiem czy nie będzie za mały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5941 Napisano 29 Września 2021 Powitoł Dodaj 9-latkę i masz kącik "Iniemamocni" też w warsztacie a w garażu ręczniki papierowe "Arendalle" @Nuter - jak węgiel w tym nożu, przewodzi prąd? Broniłem się przed włóknem węglowym, bo przewodzi a ostatecznie czekam na tytanowe okładki 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #5942 Napisano 29 Września 2021 15 godzin temu, loco50 napisał(-a): No jakoś tak głupio było nie mieć. Wcześniej kupiłem koledze na suwenir i "sie mnie spodobał" 😁 bo to taki klasyk ONTARIO RAT Pomimo tego, że mam wystarczającą ilość noży - ten mi wciąż łazi i gada "kup mnie" - bo to fajny dobry wytrzymały nóż w normalnej jakiejś cenie, a nie jak tu podajecie jakieś "półkowniki" za grube $, a potem nie używane leżą schowane do kolekcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4514 #5943 Napisano 29 Września 2021 2 godziny temu, hezio napisał(-a): bo to fajny dobry wytrzymały nóż w normalnej jakiejś cenie, W zasadzie na tym można skończyć historię o nim. Przypomina mi się taka historia, Tata/Mama kupcie mi Vansy bo pół szkoły je ma - bo fajne, dobre, wytrzymałe buty w normalnej jakiejś cenie, FAKT. tylko, że tu kończą się zalety tego noża, jest tak dobry, że aż nudny - u mnie leży już nieużywany a w tej kasie więcej polotu można znaleźć w CRKT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 230 #5944 Napisano 29 Września 2021 (edytowane) 15 minut temu, Burns napisał(-a): tylko, że tu kończą się zalety tego noża, jest tak dobry, że aż nudny - u mnie leży już nieużywany a w tej kasie więcej polotu można znaleźć w CRKT no, ale czego oczekujemy od narzędzia? ma być dobre i mieć rewelacyjny stosunek jakość/cena. No chyba, że traktujemy narzędzia z jakąś czcią, ustawiamy na piedestał czy półkę i podziwiamy P.S. Podaj CRKT, które będą mieć super stosunek jakość/cena ? Edytowane 29 Września 2021 przez hezio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4514 #5945 Napisano 29 Września 2021 20 minut temu, hezio napisał(-a): no, ale czego oczekujemy od narzędzia? ma być dobre i mieć rewelacyjny stosunek jakość/cena. No chyba, że traktujemy narzędzia z jakąś czcią, ustawiamy na piedestał czy półkę i podziwiamy P.S. Podaj CRKT, które będą mieć super stosunek jakość/cena ? zdania oczywiścię były, są i będą podzielone: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20606 #5946 Napisano 29 Września 2021 Konkurs😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4514 #5947 Napisano 29 Września 2021 5 minut temu, loco50 napisał(-a): Konkurs😁 ODP. Kershaw Link 1776OLSW do wygrania RAT1 z czarnymi okładzinami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20606 #5948 Napisano 29 Września 2021 Noooo, Burns, ale Ty mnie teraz zaimponowałeś 😁 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4514 #5949 Napisano 29 Września 2021 fajny, NIE ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20606 #5950 Napisano 29 Września 2021 Bardzo. Wygląda tlusto😁. Trochę oporu przy otwieraniu ale myślę, że się rozklika. Bardzo zgrabny nożyk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach