Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
neuro

Nóż

Recommended Posts

Godzinę temu, przemekspce napisał(-a):

Dzięki! Do pełni szczęścia brakuje mi tylko złotej blendy na podlodze pod tą czerwoną podkładką. Trochę ten szary mi się gryzie z resztą foty. No ale już nie chce mi się poprawiać😉

A może jednak ?

Jakbyś jeszcze pokombinował, żeby nóż odbijał się w bombce choinkowej to kalendarz 2027 znowu twój.

4 godziny temu, przemekspce napisał(-a):

Ale kosy ostatnio pokazujecie😬 Szczególnie cubixy i stridery🥰

Tymczasem u mnie zwykły produkcyjniak.

55003017440_31c366b2ee_b.jpg

Podoba się 🤗 🤗 🤗 

Co to za płyta, Pamiko? Chyba nie odważyłbym się położyć noża na którejś z moich, chyba że na okładce

2 minuty temu, herbee napisał(-a):

Co to za płyta, Pamiko? Chyba nie odważyłbym się położyć noża na którejś z moich, chyba że na okładce emoji12.png

A co masz ciekawego?

Teraz, Pamiko napisał(-a):

A co masz ciekawego?

IMG_4136.jpeg

Co ciekawego? Jest tego trochę ponad 500 tytułów, coś bym znalazł Teraz słucham ostatniej płyty kupionej w minionym roku, tuż po premierze. Co do DM, to zawsze i wszędzie
e61a408a1a8608a2c2731fac7d51cf7c.jpg&key=ede222885dc0919c1569ec60cc3ca932ddfee236fe86d8b287e08a337ca7ffdf

15 minut temu, herbee napisał(-a):

Co ciekawego? Jest tego trochę ponad 500 tytułów, coś bym znalazł emoji6.png Teraz słucham ostatniej płyty kupionej w minionym roku, tuż po premierze. Co do DM, to zawsze i wszędzie emoji3577.png
e61a408a1a8608a2c2731fac7d51cf7c.jpg&key=ede222885dc0919c1569ec60cc3ca932ddfee236fe86d8b287e08a337ca7ffdf

U mnie pewnie już 1000 pękł a jeśli chodzi o DM to MUTE INT wszystko 😊, nie było to  łatwe 🙈

No pięknie, powinszować tylko. Do 1000 raczej nie dobiję, bo trochę mi przeszło to winylowe uzależnienie, ale od czasu do czasu dorzucam coś do kolekcji.

55019792279_d3ca041e9e_b.jpg

Raptorartur Angelina na Rysiance. Zgubiliśmy szlak na starcie w Żabnicy i zrobiła się niezła wyrypa po zaspach 😬

Instagram: przemekspce

Zatkało mnie, niestety negatywnie.

Socom Elite RAM-LOK. Dla mnie tragedia, a wystarczyło zwykłego standardowego wydać w tytanie i nie zmieniać nic! Nie dosyć, że przeprojektowali cały nóż, to wcisnęli swoją niezbyt udaną blokadę.

https://ncblade.com/collections/new-products-1/products/microtech-socom-ram-lok-w-aluminum-frag-handles-apocalyptic-m390mk

https://ncblade.com/products/marfione-select-microtech-socom-ram-lok-w-titanium-frag-handles-spear-point-stonewash-m390mk

https://ncblade.com/collections/new-products-1/products/marfione-select-microtech-socom-ram-lok-w-titanium-slab-side-handles-spear-point-stonewash-m390mk-160rl-10sms1

Dla mnie wniosek jest jeden, spieszmy się kupować Microtech Socom Elite tak szybko odchodzą ( jeżeli rzeczywiście zostanie wyparty przez powyższe a produkcja zaprzestana)

Jedyne co się jakoś broni, to odmiana Delta https://ncblade.com/products/marfione-select-microtech-socom-delta-ram-lok-w-titanium-handles-spear-point-stonewash-m390mk-159rl-10sms1, można ją potraktować jako uzupełnienie kolekcji, jest bardziej filigranowa i mimo zmienionej blokady nawiązuje do pierwowzoru.

Chyba mój największy nożowy "dziwak "  czyli Hoback Summit, w dwóch świąteczno-noworocznych odsłonach:

DSCF1433.jpg

DSCF1401.jpg

😉

Edited by Genovese_

Czy ktoś z was używa ostrzy brazylijskiej Tramontiny?

Konkretnie maczety, czy w dalszym ciągu (jak to dawniej bywało) korzystają z prostych „węglówek” co to w polu na kamieniu można było ostrzyć - bo mi się po latach rozpadła, i teraz nie wiem czy reanimować czy kupić nową, bo koszty niewielkie 

Robią ze stali węglowej.  Ceny za 50 cm ok 100 zł.

7 godzin temu, Osmodeusz napisał(-a):

Czy ktoś z was używa ostrzy brazylijskiej Tramontiny?

Konkretnie maczety, czy w dalszym ciągu (jak to dawniej bywało) korzystają z prostych „węglówek” co to w polu na kamieniu można było ostrzyć - bo mi się po latach rozpadła, i teraz nie wiem czy reanimować czy kupić nową, bo koszty niewielkie 

Reanimuj skoro sprawdzona.

To tylko rękojeśc (tak myślę) więc fajna prosta zabawa może być .

Pohan Leu i Vicek compact:

DSCF1623.jpg

😎

Edited by Genovese_