Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość 110010000010011001

Instrukcje obslugi w jezyku polskim

Rekomendowane odpowiedzi

Gość maciejek30

Witam, jako świeży posiadacz PRW3500, chętnie zapoznam się z instrukcją obsługi w naszym języku default_wink.png

[email protected]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Na urodziny dostałem od żony pierwszego w życiu G-Shocka GG-B100, poszukuje do niego instrukcji w języku polskim. Jak by ktoś chciał się podzielić, to będę zobowiązany. Z góry dziękuje.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli znajde czas w tym tygodniu moge porobic zdjecia instrukcji do GG B100 i przeslac np na messengerze, pozdrawiam

Edytowane przez Sobol87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie. Szukam instrukcji obsługi do casio gwg 1000, moduł 5463 w języku polskim. Może ktoś poratować pdf? Z góry dziękuję . Proszę o info na [email protected]

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam szanowno grono,dostałem zegarek g-shock GW-9400-1 ale ni posiada polskiej instrukcji

mogłby ktoś podeslac na mejla [email protected] 

I powiedziec cos ciekawego na temat tego zagarka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest szansa na pozyskanie polskiej instrukcji dla zegarka Casio ECB-800d-1AEF moduł 5537 ?

Edytowane przez Valentio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam miłośników Pro treków. Poraz pierwszy wpadł w moje ręce Pro trek PRW - 3100. W związku z tym jeśli ktoś może się podzielić polską instrukcją obsługi to bardzo proszę o podrzucenie na maila [email protected]. z góry dziękuję i pozdrawiam 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich. Stałem się posiadaczem GPR B1000, lecz nie posiadam do niego polskiej instrukcji obsługi. Gdyby ktoś z forumowiczów posiadał i zechciał się podzielić to byłbym wdzięczny. 

Edytowane przez zbich5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Poszukuje instrukcji w j polskim do gpr b-1000. Mam tylko w jezyku japonskim ;). Bede bardzo wdzieczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, woytek_l napisał(-a):

Witam

Poszukuje instrukcji w j polskim do gpr b-1000. Mam tylko w jezyku japonskim ;). Bede bardzo wdzieczny.

https://support.casio.com/en/manual/manualsearch.php?cid=009&MODULE=3452&submit=

Po angielsku może być ? Sprawdź proszę czy to tylko ten moduł 3452

https://support.casio.com/en/manual/manuallist.php?cid=009

Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moduł ok. Wolał bym polski. Jednak jak sie nie ma co sie lubi ....  Bede musial pomeczyc sie z translatorem. Bardzo dziekuje za pomoc. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.08.2021 o 09:48, woytek_l napisał(-a):

Moduł ok. Wolał bym polski. Jednak jak sie nie ma co sie lubi ....  Bede musial pomeczyc sie z translatorem. Bardzo dziekuje za pomoc. Pozdrawiam

pewnie, że po polsku lepiej... :)

GPR-B1000PL.pdf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam szanowne grono. Zwracam się z prośbą jakby ktoś miał w posiadaniu instrukcję obsługi w języku polskim do G-shock GBD-H1000 moduł 3475. Szczęśliwego posiadacza poprosiłbym jeśli to nie problem o podesłanie choćby na emaila. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Potrzebuję instrukcji obsługi do modułu 5513. 

Kolega kupił GST-B100 , nie ma instrukcji PL🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podbije  

Prossszzz...

Omówienie funkcji:

Ustawienia:

Tryb serwisowy:

Generalnie to moduł 3179, jak w GW-6900 oraz bardzo zbliżony do tego w Kingu z radyjkiem z tą różnicą, że w Kingu są 4 przyciski, a w GW-2310/GW-6900 podświetlenie jest wyrzucone na front.

A wracając bezpośrednio do Twojego pytania: pdf'a po polsku niestety nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzięki Tomku, gdzie byłeś 9 lat temu
Wtedy, kiedy pytałeś o instrukcję, to dopiero czaiłem się do pierwszego G: AWG-M100, który został zakupiony dopiero w lipcu 2013r.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, TomG80 napisał(-a):

Wtedy, kiedy pytałeś o instrukcję, to dopiero czaiłem się do pierwszego G: AWG-M100, który został zakupiony dopiero w lipcu 2013r. emoji16.png

Hehe 

Trochę pożartowaliśmy ale rzeczywiście internet był wtedy "wolniejszy" i ciężej się szukało ale samouczki były najlepsze, ogarnąłem wszystko a kolega Seven był bardzo pomocny ☺️ 

Szkoda że już od lat się nie udziela, mam nadzieję że u niego wszystko OK  🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi