Gość Szymon. #1351 Napisano 10 Czerwca 2014 Szymon, jak Twoja onda? Z perspektywy ładnych paru kilometrów - jestpanzadowolony? No imponujących przebiegów nie mam, bo nakręciłem raptem jakieś 1,5tys km. Jeździ się bardzo fajnie. Niestety kapcie musze wymienić szybciej niż myślałem - te moje są dość stare i stan też już taki dość słaby, więc chyba będe spokojniejszy po zmianie opon.Z irytujących rzeczy które są niestety przypadłością CBFki jest piszczący hamulec z przodu (jak jest ciepło i sucho na dworze), ale posmaruje się smarem miedziowym i problem powinien zniknać. A tak to nie ma się do czego przyczepić - jestem bardzo zadowolony z zakupu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grejtfrut 30 #1352 Napisano 10 Czerwca 2014 Z takim wyposażeniem to aż się prosi jakaś trasa. Planujesz coś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frytejro 3 #1353 Napisano 10 Czerwca 2014 To już mogę zacząć czyścić mojego 57-latka. troche daleko mamy do siebie tez poruszm sie awokiem od 14 lat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5497 #1354 Napisano 10 Czerwca 2014 A pokazałbyś swojego vintage , oczywiście pytam o motocykl . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frytejro 3 #1355 Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) To już mogę zacząć czyścić mojego 57-latka. MOj juz od kilku lat nei jest vintage - znajde fote to wkleje bo teraz bez imageshack to olalem temat fot mam fotke - to jest zaraz po zlozeniu - obecnie jest na dotarciu i dzwignie zmiaany biegów jak widac sa w fazie prób Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Frytejro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #1356 Napisano 10 Czerwca 2014 Z takim wyposażeniem to aż się prosi jakaś trasa. Planujesz coś? Póki co zarobiony jestem ostro i w tym roku może się nie udać (się zachciało programów rozwojowych). Ale na przyszły rok jakieś wstępne plany się kroją z małą ekipą kompanów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5497 #1357 Napisano 11 Czerwca 2014 Co prawda w moim AWO też jest kilka nieoryginalnych części, ale Twój to rzeczywiście "hand made". Co sąsiedzi na taki wydech? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frytejro 3 #1358 Napisano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Moj byl orginał przez 6 lat - długo szukałem by trafic orginał,... potem mi sie znudzil i postanowilem zrobic to co robia w USA - i sobie wsadzilem kolejna dusze customową Ale spoko, orginalne graty są i bedą stopniowo skladane w 2 całość. Wydechu juz nie ma - wcale glosny nie byl bo mial w srodku wyciszenie (wkladasz druciak do mycia garków 1 lub 2 i regulujesz pieknie wygar) - niestety jak szybko go zalozylem, tak szybko go zdemontowałem. Bo mial fatalny dzwiek. Brzmiał jak japonia bez wydechów - czyli strasznie sucho, okropnie - zero pojemnosci. Wrocilem do tego tlumika co mialem wczesneij czyli chyba to jest z gazeli - ten jest pusty (ma tylko jakies pseudo ramy od komory ale ma duża pojemnosc - przez co jest piekny głeboki bas i na wolnych obrotach klasyczny awoski /pieskowy hał hał Ja załuje strasznie ze nie kupilem wtedy co awo junaka - awo mi sie bardziej podobał, ale jak ceny awo obecnie skoczyly 70% tak junakowi prawie 200%, a wtedy oba motocykle byly w tej samej cenie... chociaz moze jak zrobie wersje orginał to na zachodzie dostane tyle co u nas za junkersa Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Frytejro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość D@dik #1359 Napisano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Nie wiem czy wiecie kto jest nową "twarzą" marki ROMET w Polsce ;-p http://www.youtube.com/embed/Dx0lcOvjSf8 ...żenada bez granic, niesprawne ufajdane moto, szal do skóry i pierdoły o zagrożeniu płynącym z jeżdżenia w kasku! Edytowane 20 Czerwca 2014 przez D@dik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zegarek1888 0 #1360 Napisano 22 Czerwca 2014 Super temat. Sam jestem wielkim milosnikiem motocykli. Moze kiedys do zobaczenia na trasie. Lewa w gore;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart146 7 #1361 Napisano 1 Lipca 2014 Rumunia przez długi weekend od startu do powrotu 2500km 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość D@dik #1362 Napisano 1 Lipca 2014 Piękna trasa Bart146! Bardziej od widoków zazdroszczę Ci, że mogłeś tyle czasu poświęcić na taką frajdę... Ja ze wstydu nie powiem ile w zeszłym roku przejechałem, a w tym roku nie powiem co mnie bierze...bo od trzech miesięcy musiałbym mieć enduro, by z domu wyjechać z powodu wykopów kanalizacyjnych i braku nawierzchni na mojej ulicy... Gratuluję wyprawy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5497 #1363 Napisano 1 Lipca 2014 Piękne widoki, super trasa. Tylko pozazdrościć. Może w drugiej połowie lipca coś uda się wykombinować. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DRUH 5 #1364 Napisano 9 Lipca 2014 Mruczy, i to jak ładnie Typowy FAT BOY Uszlachetnione tło I to na tyle... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #1365 Napisano 9 Lipca 2014 fatboy extra ale ja bym musial wymienic przednie kolo na takie ze szprychami 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1366 Napisano 9 Lipca 2014 fatboy extra ale ja bym musial wymienic przednie kolo na takie ze szprychami i spodnie na męskie Motocykl klasa ,gratuluję. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #1367 Napisano 9 Lipca 2014 Mruczy, i to jak ładnie Typowy FAT BOY Uszlachetnione tło I to na tyle...kto jest na tych zdjęciach? 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.I.S 0 #1368 Napisano 14 Lipca 2014 I jak tam panowie, śmigacie ??W tym sezonie 3200 zaliczone i czeka mnie wymiana opony oraz mały servis (olej,filtr,płyny) 0 BueII Love it or leave !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekm 1 #1369 Napisano 7 Listopada 2014 Mój T-Max na krawędzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5497 #1370 Napisano 7 Listopada 2014 Pogoda w tym roku bardzo sprzyja, można jeszcze spokojnie trochę pojeździć. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #1371 Napisano 7 Listopada 2014 Pogoda w tym roku bardzo sprzyja, można jeszcze spokojnie trochę pojeździć.Kur.... Ja przymusowo zamknąłem sezon jakieś 3 tygodnie temu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5497 #1372 Napisano 7 Listopada 2014 Jak bardzo przymusowo? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szymon. #1373 Napisano 7 Listopada 2014 Jak bardzo przymusowo?Ponadrywane więzadła w lewym kolanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5497 #1374 Napisano 7 Listopada 2014 Szybkiego powrotu do zdrowia życzę, ale w takim razie do przyszłego sezonu trzeba będzie jednak odpocząć. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #1375 Napisano 7 Listopada 2014 Ale z tego co pamiętam zostałeś pokonany przez tzw kulturę fizyczną bo chyba nie przez motocykl... Co do pogody szkoda, że długi weekend ma być mało motocyklowy : ( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach