Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Klod100

Zegarek klubowy 2011 - chyba już czas zacząć przymiarki

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam uwazam ze zegar klubowy powinien byc inny niz wszystkie taki troche ekstrawagancki - dlatego jestem za dodaniem mu kolorow.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem akurat za zlikwidowaniem kolorów - ale nie upieram się - natomiast zróbmy grawerkę na boku koperty - Piotr napisał ze jest to jak najbardziej mozliwe i nie zaznaczył, że zwiększa to koszty .

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem akurat za zlikwidowaniem kolorów - ale nie upieram się - natomiast zróbmy grawerkę na boku koperty - Piotr napisał ze jest to jak najbardziej mozliwe i nie zaznaczył, że zwiększa to koszty .

Może limitacje na boku koperty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta wersja z czerwonym bezelem i czerwoną obwódką jest tragiczna. Bije niesamowicie po oczach, wszystko się z sobą zlewa. Również jestem przeciwnikiem umieszczania logo klubu na tarczy.

Maciejazz

Szukam wskazówek do Sławy "lodówki".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może limitacje na boku koperty?

Jestem "za" a kolor czerwony , naprawdę daje po oczach , to juz lepiej jesli musi byc kolor jakiś spokojniejszy ...

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wraca powoli temat dekla więc chciałem przypomnieć propozycję naszego kolegi z lipca, która mi osobiście bardzo się podoba

pozdrawiam

pd

To ode mnie pierwszy wstępny szybki szkic :) Tak pomyślałem ze jak model nazywa się Argonautic to walnę jakąś łódkę (wiem że do samych argonautów daleko jej stylizacją ale zegarek też nie wygląda jak z "tamtej bajki" więc :) )

post-11003-0-66280900-1331629633.jpg

EDIT

Oczywiście to co narysowałem jest w obrębie medalu dekla czyli dookoła mamy jeszcze resztę bajerów jak otwieranie dekla, napisy (WR, model, firma, limitacja x/x itd itd ) :)

EDIT2

Na kartce jednak wygląda to lepiej... ;)

Piotr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro wygrał combat to może coś wojskowego na deklu?

Odznaka Formozy -jak by była zgoda, ponton z komandosami, jakiś okręt marynarki (Gawron w budowie ;)) a może Galerę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem za galerą. I pomysłodawcą przy wiośle :)

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem z kąd wzieła się ta moda na gumowe paski do zegarków, kompletnie mi to nie odpowiada. Ostatnio byłem w sklepie Breitling i ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłem eleganckie zegarki z gumowym paskiem . Ale to moja prywatna opinia a o gustach się nie dyskutuje. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepszego miejsca na rozpoczęcie funkcjonowania na forum nie mogłeś znaleźć :)

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.