Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomirek

WASZE ULUBIONE RUSKI, KTÓRE CZASAMI ZAKŁADACIE

Rekomendowane odpowiedzi

W tym budynku 25 metrów pod ziemia przechowywane jest ponad 7 tysięcy ton złota w sztabkach po 13 kilogramów każda,a u mnie na ręce "my personal treasure".

post-67292-0-71082000-1395862794_thumb.jpeg

post-67292-0-69498600-1395862813_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym budynku 25 metrów pod ziemia przechowywane jest ponad...

Słuchaj brachu, Ty lepiej nie wpuszczaj do netu takich informacji, bo za chwilę będziesz miał inwazję "zielonych ludzików bez oznaczeń" ale za to z kałachami... niczym na krymie

hmmm... chyba, że dokładnie Ci o to chodzi, bo będzie to znakomita okazja, aby pomieniatsja na czasy! :)

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powracając do meritum dziś taki :)

Hej, zegarek jest taki duży, czy nadgarstek (podobnie jak u mnie) taki szczupły? <_< Bo takiej Slavy na żywo nigdy nie widziałem.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, zegarek jest taki duży, czy nadgarstek (podobnie jak u mnie) taki szczupły? <_< Bo takiej Slavy na żywo nigdy nie widziałem.....

Zegarek średniej wielkości - kolega ma szczupły nadgarstek ale nie oceniaj ludzi po gabarytach - naprawde wielcy byli niskiego wzrostu

Prawda Wąski ????

Edytowane przez Paweł Bury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D  prawda. Nadgarstek mam bardzo szczupły, między innymi dlatego gustuję w latach 50 i 60.  B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamiętam, czy tutaj pokazywałem, ale te Slavy jakoś mnie ośmieliły ;)

post-35815-0-75719000-1395866999_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym budynku 25 metrów pod ziemia przechowywane jest ponad 7 tysięcy ton złota w sztabkach po 13 kilogramów każda,a u mnie na ręce "my personal treasure".

mayor - MASZ FORUMOWY NAKAZ :) wstawiania swoich zdjęć obligatoryjnie z udziałem widoków NY.

To dla nas bardzo fajna dodatkowa atrakcja a przy okazji zwiedzanie miasta.

Plus oczywiście klimatyczne duety zegarki ZSRR w USA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mayor - MASZ FORUMOWY NAKAZ :) wstawiania swoich zdjęć obligatoryjnie z udziałem widoków NY.

To dla nas bardzo fajna dodatkowa atrakcja a przy okazji zwiedzanie miasta.

Plus oczywiście klimatyczne duety zegarki ZSRR w USA.

Może niewiele osób kojarzy ale budynek FED był miejscem akcji filmu "Die Hard with a Vengeance",z 1995 roku z Bruce Willisem i Jeremy Ironsem,a co najdziwniejsze skarbiec można zupełnie bezpłatnie zwiedzić- http://www.newyorkfed.org/aboutthefed/visiting.html..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej sensowny zegarek na basen.Oprócz sprawdzonej wodoszczelności ruchomy bezel pomaga w rejestrowaniu przepłyniętego dystansu.

post-67292-0-50771600-1396283702_thumb.jpg

post-67292-0-07625700-1396283716_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jesteś jedyną mi znaną osobą, która  zabiera radziecki zegarek do wody :) Ja mimo wszystko będę się upierał, że na takie wypady najlepszy jest współczesny sikor z klasą wodoszczelności WR200 :P

Edytowane przez Buczo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jesteś jedyną mi znaną osobą, która  zabiera radziecki zegarek do wody :) Ja mimo wszystko będę się upierał, że na takie wypady najlepszy jest współczesny sikor z klasą wodoszczelności WR200 :P

Mam co najmniej pól tuzina Amfibii i na basen chodzę dosyć regularnie,Nigdy nie zostawiałem zegarka w przechowalni,i nigdy mi nawet delikatnie żadna Amfibia nie zaparowała.Po prostu nie ma takiej opcji,Jedynie Amfibie produkcji Rosyjskiej strzelają z d...y,ale nigdy te radzieckie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jesteś jedyną mi znaną osobą, która zabiera radziecki zegarek do wody :) Ja mimo wszystko będę się upierał, że na takie wypady najlepszy jest współczesny sikor z klasą wodoszczelności WR200 :P

Ja też chodzę na basen z moją pomarańczową amfibia, bo monsterka wrzuciłem na pasek. Amfibia - mimo, że współczesna sprawdza się doskonale.u4u7ysuz.jpg

Mój tapatalk nie pozwala na edycję ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Zwiedza dziś ze mną Polskę :)uge5udut.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj święto dlatego specjalny zegarek.Limitowana edycja okolicznościowego ZIMa wyprodukowana przez zakłady Maslenikowa na zamówienie Wolfganga Niersbacha prezesa DFB.

post-67292-0-06962800-1396375671_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Starcik, rzadko zakładany, ale jak dla mnie w top5 najlepiej wyglądających rusków.
tZX9HCm.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Starcik, rzadko zakładany, ale jak dla mnie w top5 najlepiej wyglądających rusków.

tZX9HCm.jpg

Co ja bym dał za taką subsekundę... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był wczoraj na ręku, został i dziś:

post-61474-0-70687400-1396686179_thumb.jpg

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Piękny, uwielbiam ten wzór i pasek też super pasuje... a zegarek to niestety chyba przekładka ze złoconej, alw i tak super, gratulacje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi