Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomirek

WASZE ULUBIONE RUSKI, KTÓRE CZASAMI ZAKŁADACIE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość D@dik

Taki znajomo wyglądający ?? dobrze widze ??

Dobrze widzisz... po wizycie u majstra śmiga aż miło ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kolego nie Londyn,To jest końcówka budowy nowego celu dla islamskich pilotów,

:)

czyli USA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jak okolice Manhattan Ave się zmieniły od okolic 95... Bywasz czasami na Dzielnicy??

Cytryn i Gumiak naprawiają co kto nie umiał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jak okolice Manhattan Ave się zmieniły od okolic 95... Bywasz czasami na Dzielnicy??

W NYC jest dwie Manhattan Ave jedna zaczyna się na Upper West Side a kończy na Harlemie przy Apollo Theater,a druga biegnie od Wiliamsburga do Long Island City.W Apollo bywam często w środy ze względu na Amateur Night,a na tej drugiej Manhattan Ave (znanej z teledysku Kazika) rzadko ,ale tam czas się raczej zatrzymał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do kościoła:

post-61474-0-25499300-1395578881_thumb.jpg

:D

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe co na to ksiądz proboszcz?

Nic, on Casio nosi

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mayor zazdroszczę Ci Tych widoków bardziej niż jakiegokolwiek zegarka. NY to moje marzenie. Chciałbym kiedyś wpaść na 2-3 tygodnie aby jako tako zwiedzić miasto...

Edytowane przez Buczo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś ten, i może jutro też...

post-53212-0-80504300-1395689643_thumb.jpg

CZAS to najcenniejsza rzecz, którą człowiek może stracić. /Teofrast/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mayor zazdroszczę Ci Tych widoków bardziej niż jakiegokolwiek zegarka. NY to moje marzenie. Chciałbym kiedyś wpaść na 2-3 tygodnie aby jako tako zwiedzić miasto...

uważaj bo turyści tam spędzają przeciętnie 8 lat ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka wycieczka nie jest bezpieczna ja jakiś czas temu tez przyjechałem zobaczyć i zwiedzić miasto na kilka dni ,a po powrocie do Polski od razu zacząłem się pakować gdyż po tym co zobaczyłem wiedziałem gdzie spędzę resztę mojego życia.A po trzech długich miesiącach w Polsce znowu wylądowałem na JFK 

post-67292-0-28573600-1395760482_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy azbeście ;)

Praca przy usuwaniu azbestu to był rodzaj wyróżnienia,a pracownicy z tej branży to prawdziwa elita wśród Polonii,zresztą praca taka w rejonie NY była osiągalna tylko dla osób pochodzących z jednej jedynej miejscowości w Polsce.Ci którym jakimś cudem udało się przeżyć do dzisiaj dostają w nagrodę od Wuja Sama talony na darmowe mleko..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Praca przy usuwaniu azbestu to był rodzaj wyróżnienia,a pracownicy z tej branży to prawdziwa elita wśród Polonii,zresztą praca taka w rejonie NY była osiągalna tylko dla osób pochodzących z jednej jedynej miejscowości w Polsce.Ci którym jakimś cudem udało się przeżyć do dzisiaj dostają w nagrodę od Wuja Sama talony na darmowe mleko..

To prawda ja przerabiałem dachy (najgorsza praca w moim życiu), trochę innych okołobudowlanych fuch i w końcu branżę samochodową.

A co do wycieczki to nie ma się czego bać, mi tylko 3 lata zajęło dojście do wniosku, że jednak mi się tam nie podoba ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najgorsza praca to Tesco UK - bałagan, jełopy bez szkół i przymusowa 1,5 godz przerwa każdego dnia za 0 gbp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładna Slava.. Gratulacje..Ząbkowany pierścień wokół szkiełka widzę po raz pierwszy ,Mam podobny model z gładkim pierścieniem.

post-67292-0-30039400-1395838376_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmmmm, muszę sprawdzić wobec tego w katalogach, bo jak wiesz na latach 80-tych słabo się znam, może coś nie teges.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmmmm, muszę sprawdzić wobec tego w katalogach, bo jak wiesz na latach 80-tych słabo się znam, może coś nie teges.

Dla mnie katalogi to nie jest żadna wyrocznia.Ja zawsze patrze tylko na śruby w werku szybciej i prościej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat śruby w werkach to dla mnie żadna wyrocznia :) bo nawet jeżeli ktoś z kilofem się do werku dobierał nie świadczy to o tym, że zegarek jest frankenem. Ale wracając do mojej Sławy, to rzeczywiście, na podstawie dostępnych mi źródeł mogę przypuszczać, że ta koperta jest od innej Sławy.

Chętnie jednak posłucham opinii innych kolegów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że dzisiaj dzień Slavy Auto, u mnie podobnie. Tylko dnia tygodnia nie chciało mi się ustawiać

6PhdeQ0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi