osjd 426 #5402 Posted July 30 taka "nowosc" u mnie - 358 dla magazynu Chronos: 8 Share this post Link to post Share on other sites
Picy 3333 #5403 Posted July 30 (edited) Urlopowe zwiedzanie jak zwykle z Sinn. Edited July 30 by Picy 10 Share this post Link to post Share on other sites
Picy 3333 #5405 Posted August 2 To po długim zwiedzaniu czas na Relax. 14 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 95672 #5406 Posted August 5 9 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 95672 #5407 Posted Sunday at 07:37 AM 7 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 26230 #5408 Posted Sunday at 08:54 AM Godzinę temu, kornel91 napisał(-a): Ale tak bez bicia bo chciałbym się dowiedzieć. Czemu ezm ma takie małe wskazówki? Ja bym mu grubsze dał jak ma być turbo czytelny 0 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 95672 #5409 Posted Sunday at 12:14 PM 3 godziny temu, Funky_Koval napisał(-a): Ale tak bez bicia bo chciałbym się dowiedzieć. Czemu ezm ma takie małe wskazówki? Ja bym mu grubsze dał jak ma być turbo czytelny On oprócz tej czerwonej daty jest bardzo czytelny. Co do wskazówek nigdy o tym nie myślałem 😀 A co do Sinna to jest jeszcze teraz taki ale zaraz przy niedzieli znowu coś wskoczy 😀 5 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
PKS 734 #5410 Posted Sunday at 03:51 PM W przyszłym tygodniu jednak idzie na bazarek, tylko muszę jakieś regulaminowe fotki zrobić. Zakładam go dosłownie raz na rok dla rozruchu, więc trochę bez sensu. 4 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 95672 #5411 Posted Sunday at 07:48 PM 3 godziny temu, PKS napisał(-a): W przyszłym tygodniu jednak idzie na bazarek, tylko muszę jakieś regulaminowe fotki zrobić. Zakładam go dosłownie raz na rok dla rozruchu, więc trochę bez sensu. Może i szkoda jak ma leżeć w pudełku. 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
gszydlowsky 17519 #5412 Posted Tuesday at 03:48 PM 3 Share this post Link to post Share on other sites
Miłośnik_Piękna 1327 #5413 Posted 1 hour ago Powiem wam, że trafił mi się ten Sinn 157. Chodzi bardzo dobrze, jest najdokładniejszym zegarkiem mechanicznym w mojej kolekcji. Dzięki tytanowi jest bardzo leciutki jak na chrono. Panowie w Czasowni sprawdzili amplitudę oraz zajrzeli pod dekiel i stwierdzili, że mechanizm jest czyściutki. Także mój Sinn albo był po serwisie albo w ogóle zegarek nie był noszony. Także ja się cieszę z tak udanego powrotu do Sinna. 3 Share this post Link to post Share on other sites
nav 16069 #5414 Posted 45 minutes ago W dniu 9.08.2026 o 10:54, Funky_Koval napisał(-a): Ale tak bez bicia bo chciałbym się dowiedzieć. Czemu ezm ma takie małe wskazówki? Ja bym mu grubsze dał jak ma być turbo czytelny To oczywiście moje zdanie: EZM jest "turbo" czytelny, odczyt godziny nie stanowi żadnego kłopotu. "Semafory" są już w U1, więc myślę, że nie chcieli dublować. 1 Share this post Link to post Share on other sites