Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pasjonat

Naklejki KMZiZ na samochód

Rekomendowane odpowiedzi

No to idąc dalej, dolna odnóżke ka widze jako zarys ciała kobiety.

:):)

Cóż widzę dokładnie to samo :)....o my zboki jedne :)

Liftingowane logo mi się podoba :)...nabrało nowoczesności i już tak nie straszy...stare aktualne logo krzyczy- nie wchodźcie na to forum to forum starych pryków i zegarmistrzów z trzęsącymi się rękoma :)!. Ale czemu upatrzyliśmy sobie za logo zegarek kieszonkowy....kto dzisiaj takich używa? Jestem za wersją liftingowaną albo za zmianą logo na takie prostsze, nowoczesne i zapadające w pamięć. Mamy na forum sporo talentów myślę, że ktoś by coś podsunął :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@artme - a jak być poszedł bardziej w kierunku stylizacji na naręczny? tj koronka bliżej koperty bez tego kółeczka do dewizki?

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może coś w stylizacji zegarka naręcznego?

Zegarek kieszonkowy na reke? A poza tym co to jest za forum "zegarkiKclub.pl" bo niestety tak sie to czyta? :)

@artme - a jak być poszedł bardziej w kierunku stylizacji na naręczny? tj koronka bliżej koperty bez tego kółeczka do dewizki?

Klod - ja moglbym bawic sie na 1000 sposobow ale nie o to chodzi.

Projekt nowego loga nie przyjal sie i juz. Zostaje facelifting starego.

Jakby bylo zapotrzebowanie na nowe, musielibysmy ustalic szczegoly, bo robic to mozna przez lata. Logo ma spelniac pewne zalozenia a tu ich brak. W dodatku, opinii o stworzeniu nowego loga, uwagach co do propozycji odnosnie starego, jest tyle ilu ludzi na forum, dlatego niech ktos sie jeszcze pobawi i juz. Potem glosowanie i wybor najlepszego. A ten, co nic nie sugerowal czy nie pomagal, niech potem nie krytykuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..koronka bliżej koperty bez tego kółeczka do dewizki?

Uproszczenie czy też zmniejszenie koronki byłoby o tyle dobre, że mniej zakłócona by była cała koncepcja kołowa loga. Można by ją narysować w sposób bardziej schematyczny, ale charakterny, np w formie diamentu, coś zbliżonego do koronki w pilocie Mój odnośnik

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, tak zupełnie bez koronki, to chyba nie... To jest tak bardzo charakterystyczna rzecz w zegarku, że bez tego, logo przestaje być zegarkiem.. Nawet prosty schematyczny prostokącik nad kółkiem, sprawia że forma wszystkim się kojarzy z zegarkiem.

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO fajne, ale z koronką lepsze :)

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ARTME, moim skromnym zdaniem ten projekt jest najlepszy z tego co pokazałeś

Uważam również ze, jako taki jest świetny i mógłby z powodzeniem zastąpić stare logo

Jak dla mnie bomba!!!

No dzieki serdeczne - milo, ze sie podoba :)

Z przyjemnością nakleję sobie coś takiego na auto, tylko ze ja mam czarny samochód to jeszcze trzeba będzie białą wersję zrobić
Przeciez na iPhonie widac wersje biala :) Wklejam dla przypomnienia:

post-25547-0-81162300-1331591652.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artme- świetny projekt (ten pierwszy- koronka+adres) !!!

Zróbmy go.

pzdr

Bartek

Pozdrawiam Bartek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny projekt. Bardzo mi się podoba i chętnie nakleję na samochód.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak przy okazji. Czy jest na forum ktoś kto pracuje lub posiada drukarnię?

To ułatwiłoby kwestie logistyczne :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logistycznie tylko wyjasnie, ze logo mam w krzywych i jak tylko ktos sie znajdzie z mozliwosciami drukarskimi, to ja moge przygotowac naklejki pod podana specyfikacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogę pociągnąć temat wydruku. Nie ma problemu. Znam wiele drukarni. Gdyby jednak był ktoś kto pracuje w owej to byłoby łatwiej

Poczekajmy, może ktoś jeszcze zaproponuje jakiś ciekawy projekt. Jeśli nie, to moim zdaniem Twoj projekt jest bardzo OK Zostanie nam tylko ustalić z Zarządem ilość i będziemy zamykać temat :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zaprzyjaźnioną drukarnie. Jak powstanie projekt to porównamy ceny.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artme - ale mi chodziło o to aby iśc bardziej w kieunku zarysu ciała ;)

Żartuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja do konca tego tygodnia jestem dostepny i moge przygotowac naklejki pod druk. Potem 2 tygodnie bedzie przerwy wiec jak chcecie, to decydujcie co robimy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne logo, tylko jedna sprawa - nie za dużo tych odbić pod zegarkiem? Jeden cień, to odbicie tarczy zegarka - po co ten drugi pod zegarkiem? Generalnie jest bardzo fajne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiesz czym rozni sie prezentacja od np. faktycznego logo na naklejce? :)

Przyklad naklejki, masz na iPhonie i Porsche - zwykla czern i biel, bez zadnych odbic etc. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choć ja i tak uważam że najlepiej wygląda czarna naklejka na czarnym lakierze i biała na białym.

:) ?

Proszę oto czarna naklejka na moim czarnym rowerze :)

post-5825-0-16409900-1331592105.jpgdsc01145o.jpg

Co do naszej klubowej naklejki to uważam że powinna być powycinana tak jak ta na zdjęciu powyżej a nie jakiś badziew na przezroczystej folii!

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I juz ostatnia wersja - zdecydujcie, glosujcie czy jak wolicie :)

post-25547-0-35686000-1331592107.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Diesel, rzeczywiście fajnie to wygląda.

Artme, lepiej byłoby gdyby to było wycięte, zależy jakie to są koszty. A może na przezroczystym tle jednak?

Bardziej podobają mi się kwadratowe, tylko nie wiem czy te pierwsze czy raczej drugie.

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz cienie są o.k. Nie widzę powodu do nerwa :) Prezentacja to np. zestaw kolejno wyświetlanych slajdów ilustrujących jakieś zagadnienie. Co to ma wspólnego z błędnie wstawianymi cieniami (odbiciami). Na naklejce też mogą być cienie, co ma jedno wspólnego z drugim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.