Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pasjonat

Naklejki KMZiZ na samochód

Rekomendowane odpowiedzi

Diesel rację ma.

Się zgadzam :lol:

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Się zgadzam :lol:

W prostocie jest geniusz... Jestem na tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zróbcie w obu kolorach,bo czarna na ciemnym lakierze nie będzie widoczna,naklejona na tylną szybę również nie będzie widoczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Czrna/ciemna na jasne auta a biała/jasna/srebrna czy jakoś tak na ciemne.

Ogólnie dwa kolory - jasny i ciemny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zróbcie w obu kolorach,bo czarna na ciemnym lakierze nie będzie widoczna,naklejona na tylną szybę również nie będzie widoczna.

Ogólnie to miałem na myśli :lol:

Choć ja i tak uważam że najlepiej wygląda czarna naklejka na czarnym lakierze i biała na białym.

Jak nie wierzycie to mogę wkleić fotkę :lol:

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja popieram - po pierwsze naklejką powinno byc logo (czy z www czy bez - nie to jest najwazniejsze).

Jednak zgadzam sie, ze terazniejsze jest delikatnie mowiac... archaiczne. Wyglada jak clipart z worda. Jesli mielibysmy chciec sobie naklejac cos na nasze samochody, to niech pasuje to, do wszystkich marek a nie tylko do Poloneza czy Syrenki (bez urazy do tych kultowych marek :lol: )

Dlatego wg mnie powinnismy rozwazyc nie tyle tworzenie naklejki samej w sobie a stworzenie projektu porzadnego i na miare 21 wieku NOWEGO LOGO - chyba, ze ktos jeszcze ma pomysl na facelifting starego - choc wg mnie niewiele sie tu zdziala. Naklejka zas potem stworzy sie sama :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł świetny. Bardzo chętnie kupię kilka sztuk.

Moim zdaniem czern/biel wyszła słabo (biednie). Jednak kolorem tego logo jest żółty/złoty.

Logo bym nie zmieniał- przywiązałem się do niego. Natomiast lifting... gdyby ktoś to dobrze zrobił to może być strzał w dziesiątkę.

A co do adresu www- ja bym wolał jakoś to wpleść w naklejkę ale jest to taka błahostka że nie warto za nią ginąć.

pzdr

Bartek

Pozdrawiam Bartek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Choć ja i tak uważam że najlepiej wygląda czarna naklejka na czarnym lakierze i biała na białym."

:) ?

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni projekt imvho ok. Czarny na przezroczystym tle chyba najbardziej uniwersalny. W czarnym aucie jak będzie poniżej 10 cm można w róg tylnej szyby i też widać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a może odświeżyć logo? niektóre portale raz na kilka lat zmieniają, więc może i tu byśmy dali coś nowego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

W tytkę !!! Zrób jeszcze z normalną literką "K" i taką wersję, żeby "nóżka" pionowa litery "K" była adresem www.zegarkiclub.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle, ze jak pasuje do iPhone'a i Porsche, to bedzie pasowac do wszystkiego :)

post-25547-0-04529900-1331591609.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to idąc dalej, dolna odnóżke ka widze jako zarys ciała kobiety.

:):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tytkę !!! Zrób jeszcze z normalną literką "K" i taką wersję, żeby "nóżka" pionowa litery "K" była adresem www.zegarkiclub.pl

Litera "K" wg mnie, nie jest trafnym znakiem w TYM logotypie.

Ani nazwa forum nie sklada sie tylko z jednego wyrazu zaczynajacego sie na "K" ani tez strona www nie zaczyna sie na ta litere.

Jak sie domyslam, powstala ona jako ozdobna czesc (pierwsza litera) calego napisu KMZiZ. Jednak jesli ma funkcjonowac niezaleznie, to jest to bez sensu. Dlatego nie wyrzucalem jej (przyzwyczajenie do tego znaku) ale uproscilem maksymalnie jak mozna. Gdy sie ja ustawi przy podpisie, "K" bedzie sie nadal czytac. Jednak jesli bedzie widniec tylko jako logo, nie bedzie ludziom, ktorzy forum nie znaja mylic sie z czyms, co nie istnieje, gdyz bedzie widzial tylko wskazowki.

Logo powinno albo w tym wypadku byc skrotem forum (ZC - ZegarkiClub.pl), skrotem nazwy (KMZiZ) albo tylko i wylacznie grafika. Samo "K" nic nie znaczy i nie mowi ono o naszym forum. Dlatego jesli nie chcemy zupelnie zmieniac znaku graficznego a dotychczasowe logo wielu zapadlo juz w pamiec, zostanmy przy nim jednoczesnie uciekajac mozliwie od wielkiego nic nie mowiacego "K". To jest moje zdanie :)

I jeszcze jedno - w stronie www nie trzeba wstawiac "www" przed zegarkiclub.pl

Zmniejsza to tylko czytelnosc i jest od strony technicznej/uzytkowej zupelnie niepotrzebne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Gdy sie ja ustawi przy podpisie, "K" bedzie sie nadal czytac. Jednak jesli bedzie widniec tylko jako logo, nie bedzie ludziom, ktorzy forum nie znaja mylic sie z czyms, co nie istnieje, gdyz bedzie widzial tylko wskazowki.

Dobrze mówisz. Logo jest świetne. Nawiązuje do poprzedniego, a jednak ma znacznie ciekawszą, nowoczesną formę. Czuć rękę profesjonalnego grafika.

Zrób jeszcze próbę z całym napisem na beżowym tle, tylko z jakąś ciekawszą czcionką niż jest teraz. Znaczy nie chodzi mi w tej chwili o naklejkę na samochód, tylko o propozycję zamiennika na stronie internetowej, to co jest w lewym, górnym rogu.

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne jest to logo :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może coś w stylizacji zegarka naręcznego?

nalepkakmziz.jpg

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.