zasadas 5192 #551 Napisano 2 Listopada 2013 @cookCzysta i bezimienna, ale jest baza do bardzo spersonalizowanej tarczy. Powrót do pierwowzoru raczej nieopłacalny, ale stworzenie własnej kompozycji może być fajną zabawą i ciekawym doświadczeniem. Bawiłem się kiedyś z całkowicie zniszczona tarcza od Delbany. Była bez napisów, lakieru - czysta blacha, a powstał dziwoląg, który mi osobiście bardzo się podobał. Nie wszystka musi być idealne . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #552 Napisano 2 Listopada 2013 (edytowane) Świetnie Ci wyszło,życze sukcesów w opracowaniu receptury....jako "fan" vintage Edytowane 2 Listopada 2013 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #553 Napisano 2 Listopada 2013 (edytowane) Hehe , dobre to , Nie mam brody i wydaje mi sie że jestem trochę młodszy Liczy sie efekt , jak będzie gotowe to dowiecie sie wszyscy Edytowane 2 Listopada 2013 przez MWATCH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #554 Napisano 2 Listopada 2013 @cookCzysta i bezimienna, ale jest baza do bardzo spersonalizowanej tarczy. Powrót do pierwowzoru raczej nieopłacalny, ale stworzenie własnej kompozycji może być fajną zabawą i ciekawym doświadczeniem. Bawiłem się kiedyś z całkowicie zniszczona tarcza od Delbany. Była bez napisów, lakieru - czysta blacha, a powstał dziwoląg, który mi osobiście bardzo się podobał. Nie wszystka musi być idealne . Też o tym myślałem-jako że zegarek kupiłem tylko z powodu ciekawego mechanizmu -może nowa koperta i tarcza z logo "Cook Precyzyjny" ? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5192 #555 Napisano 2 Listopada 2013 wcale bym nie bagatelizował pomysłu z indywidualna tarczą, a najlepiej hand made. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #556 Napisano 2 Listopada 2013 Toż mówię poważnie -kiedyś,dawno temu bawiłem się w malowanie na szkle,coś popróbuje.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5192 #557 Napisano 2 Listopada 2013 Trzymam kciuki i czekam na efekt. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcel777 0 #558 Napisano 3 Listopada 2013 Witam jestem posiadaczem doxy antimagnetique z lat 50tych chciałbym zrobić chromowanie, wyczyścić tarczę może wymienić wskazówki jaki byłby to koszt ( mniej więcej) i gdzie najlepiej to zrobić we wrocławiu lub świdnicy?pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #559 Napisano 3 Listopada 2013 Daj jakieś fotki to prędzej doradzimy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcel777 0 #560 Napisano 3 Listopada 2013 o to zdjęciematdoxa_zmniejszacz-pl_379373mmmmmmmmmmmmm.bmp 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #561 Napisano 4 Listopada 2013 Według mnie ta tarcza nie kwalifikuje sie do renowacji - jest dobrze zachowana. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #562 Napisano 4 Listopada 2013 Przed : Po: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
John Time 14 #563 Napisano 4 Listopada 2013 MWATCH, kibicuję ci z płynem. Czy tarczę powyżej odświeżałeś tradycyjnie czy "bezdotykowo"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #564 Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) MWATCH, kibicuję ci z płynem. Czy tarczę powyżej odświeżałeś tradycyjnie czy "bezdotykowo"?bezdotykowo , płyn zrobił swoje i reszta rozpuszczonego tłustego brudu została usunieta pędzelkielki do nakładania cieni do powiek Edytowane 4 Listopada 2013 przez MWATCH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #565 Napisano 4 Listopada 2013 Jestem pod wrażeniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #566 Napisano 4 Listopada 2013 A ja tam zamawiam, pierwsze pół litra tego gumisiowego płynu, tylko kartofelki mają być przetarte a i zacierek nie trawię. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 242 #567 Napisano 4 Listopada 2013 Przed : Po: Może warto dodać kapki amoniaku który ma właściwości wybielające? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #568 Napisano 4 Listopada 2013 A skąd wiesz że go tam już nie ma Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pirx65 42 #569 Napisano 4 Listopada 2013 A skąd wiesz że go tam już nie ma Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2Nie wiem co tam jest w tej miksturze ,ale Atlantic wyszedł super. Teraz trzeba opatentowac ,i sprzedawac w buteleczkach.Ja się piszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 242 #570 Napisano 4 Listopada 2013 A skąd wiesz że go tam już nie ma Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2Nie wiem i nie chcę marudzić bo efekt jest suuuuper. Może to drugie zdjęcie jest niedoświetlone bo tarcza jak by ciemniejsza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #571 Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) Pierwsze zdjęcie było robione przez kolegę z forum , nie jest moim zdjęciem . Kolejne zdjęcie jest moje juz po odświeżeniu tarczy , wydaje mi się że jest to kwestia ustawień aparatu . Edytowane 4 Listopada 2013 przez MWATCH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5192 #572 Napisano 4 Listopada 2013 To kiedy rozpoczynasz sprzedaż? Receptury czy mikstury? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #573 Napisano 4 Listopada 2013 Tak bez atestu ? A co bedzie jesli okaze sie ze kolega zrobil ja ze skladnikow zakupionych w drogerii albo warzywniaku ? 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
John Time 14 #574 Napisano 4 Listopada 2013 Panowie, nie rzecz w tym z czego ona jest, ale jak działa ..... a jak widać ...... działa . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #575 Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) Panowie składniki są dostępne w sklepach , tylko z atestem będzie problem chol.....a zatarłem oczy i było płukanie no i chyba mam na to uczulenie, bo ręce mnie swędzą jak nie umyje zaraz po czyszczeniu tarczy , jednym słowem trzeba uważać . Edytowane 4 Listopada 2013 przez MWATCH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach